Copilasi martie-aprilie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ioana, la multi ani sotului tau!! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Veve, bine ai revenit! Asteptam sa iesi din cutii si sa ne povestesti ultimele aventuri cu veveritze si crokodiluti. :)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Laura - se pare ca gradinita ne e ultima speranta cu mancarea. Mama imi spune ca nu a avut niciodata probleme la mancare, cu mine si frate-meu. Insa intre noi diferenta e de 1 an si 4 luni si cred ca ne luam unul dupa celalalt. Pana ii voi face eu vreun fratior/vreo surioara Cristinei, mizam pe gradinita. Daria tot harnica e?
Daniela - ce-mi place de voi cat de mult calatoriti, cu tot cu Lara. Cristina e o zbantzuita, se plictiseste repede si in masina nu mai vrea sa stea in scaunelul ei. Recunosc ca ne-a facut o surpriza placuta cand am fost in Grecia cu masina in iunie, ca 13 ore nu ne-a dat batai de cap.
Se pare, intr-adevar, ca fii-mea e tare sociabila si independenta. Chiar cand era in burtica, le spuneam colegilor de servici ca o simt independenta, nu ca o mica persoana lipita de mami a ei. Si e si curajoasa si ambitioasa de fel, daca isi pune ceva in cap, nu conteaza daca se loveste, cade, o doare, nu plange, dar se oftica daca nu reuseste.
Na, ca mi-am laudat odrasla Oricum, e departe de a fi un copil cuminte si usor de crescut (s-au convins si mamele noastre in vara asta, hehe)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ela, dulce fetitei independente! La inceput e mai greu,pana se acomodeaza si ea si educatoarele cu ei.Sincer,mie mi-e mila de ele,e greu cu un pitic dar cu 10-12 sau cati sunt acolo.Trebuie stimulate bine pentru cat efort depun...
Nedda,multumesc mult pentru sfaturile pretioase! Sotul meu deja a intrat in panica,desi mai sunt patru luni pana atunci.In general e un copil bun,dar nu ne intelegem cu el cand ii este somn,e foarte agitat.Mi-e jena mai mult de privirile celor din jur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Inaioana, La multi ani sotului tau.
Ela, foarte bine s-a comportat Cristina la gradi si e bine ca vrea sa mearga sa se joace cu alti copii, isi mai consuma din energie si tu mai salvezi dintr-a ta.
Nedda, e cuminte Lara in avion, noi cand am fost cu Tudor in ianuarie nu a stat un moment locului si a dormit mai putin de o ora pe toata durata zborului. Pentru el jucariile noi sunt pasiune pentru 5 minute.
Veve, bine ai venit, te invidiez pentru Las Vegas, cred ca e bine si caldut nai ales ca aici vine iarna lunga si grea. Cred ca a fost frumos in tara si v-a placut tare mai ales la tara, eu tanjesc sa merg la tara si sa il las pe Tudor sa zburde liber peste tot.
Simona, si Tudor se culca la 8.30-9 si se trezeste dimineata, mai greu cand trebuie sa mearga la gradi. Am auzit ca sistemul medical e mai bun in state decat in Canada, aici e mai ieftin, dar si mai prost. Eu daca sun si las mesaj ma suna asistenta peste o zi doua sa-mi fac programare la medic sa il vada, programare peste o luna adica. Asta e!

Tudorel

Mergi la inceput

Ce mai fac fetele? Eu am chef sa stau in pat si sa lenevesc,dar nu se poate,Vladut s-a culcat iar pentru ca azi-noapte a fost cam agitat si eu trebuie sa pregatesc pranzul.Stie cineva daca un copil de un an si opt luni poate manca ciuperci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumesc mult fetelor care i-au facut urari sotzului meu, va doresc si eu voua si familiilor voastre toata fericirea!

Hana, eu i-am dat Katjei ciuperci dupa 1 an si jumatate. Cred ca singura chestie e sa fie de cultura sau chiar din conserva, nu d-alea riscante din padure indiferent cine le-a cules si cat se crede de priceput(de care cred ca nu ar trebui sa pape nimeni)! Spor la gatit!

Ioana 14 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Multumesc Ioana! Niciodata n-am cumparat ciuperci de la tarani,si mie mi-e frica.Au iesit super,cu smantana...

Mergi la inceput

Hana, las' ca va descurcati voi cu Vlad in avion. Daca zici ca e mai agitat cand ii e somn, incearca sa ii creezi, pe cat posibil, cat mai multe din conditiile in care doarme acasa. Adica iei cu voi jucaria preferata sau paturica/pernutza preferata. Sigur ca n-o sa fie pentru el ca acasa in pat dar...
Sa nu-ti fie jena de cei din jur. Adica daca copilul se comporta normal si nu plange tot drumul n-o sa aiba nimeni ce sa zica. Plus ca cu siguranta vor mai fi si alti copilasi in avion. Poate chiar isi face prieteni.:)

Codruta, e posibil sa fim norocosi ca Lara e cuminte in calatorii. (Ori ne-am obisnuit noi cu ea!:) Nici ea nu sta smirna, trebuie sa fie mereu ocupata cu ceva dar, e drept, are mai multa rabdare decat Tudor cu jucariile noi.

Clau,pe unde sunteti, puiule?

Elena, si pe mine m-a dat gata poza aceea a lui Crokodilut. :)
Veve si mai sunt cateva pozici in care tu, mama de Crock, esti atat de tanara si frumoasaaa!! Si altele in care Veveritzul de fetitz a crescut mult si e o scumpa!

Mergi la inceput

Ela, cum ziceam mai sus nici Lara nu e monument de rabdare. Dar in masina, daca eu conduc si suntem numai noi doua, n-are incotro. Intelege imediat ca trebuie sa stea in scaunel cuminte.
Acum ca fetitzul tau merge la gradi, tu vei incepe serviciul? Sau mai stai putin acasa sa vezi cum se acomodeaza Cristina la noul program?

Mergi la inceput

Hana, am uitat sa zic ca si eu i-am dat ciuperci Larei cam tot dupa 1.5 ani; de la conserva cum zice Ioana.

Mergi la inceput