Mamici de mai-iunie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
gabi25 spune:
Multumesc de raspunsuri in legatura cu scurgerile si de faptul ca mi-ati admirat burtica.....de care sunt foarte mandra.
In legatura cu scurgerile am intrebat pentru ca la prima sarcina cu Rares am avut candida, numai ca scurgerile alea erau albe, branzoase si mirosea a acru, plus ca aveam si srate de discomfort. Acum e.....cum sa va explic de consistenta "mucusorilor" si nu ma deranjeaza decat ca este......adica asa cum mai spunea o fata ca alearga la baie de cate ori o simte ca sa vada daca nu e sangerare....cred ca dau in paranoia
hehehehe.....astea sunt mamicile si viitoarele mamici.
Apropo de paranoia, dupa ce l-am nascut pe Rares la fiecare pas pe care il faceam imi imaginam ce pot pati rau.....sa cad cu el pe scari, sa il scap......stiti povestea cu drobul de sare, oricum m-am mai linistit cand am auzit ca mai sunt si altele ca mine.
Burtica nu stiu de ce e asa de mare, si doctorita m-a intrebat cum a crescut asa daca eu nu am mancat mai nimic si chiar am slabit.....dar asa ma mai laud cu ea la toata lumea......
Si la Rares am avut burtoi mare, am pus 16 kg pe mine, dar din spate nici nu spuneai ca sunt gravida, aveam si taliuta.....mai rau era cand ma intorceam, se facea curent de la ditamai burta.
Cu el singurele dulciuri mancate au fost kg de inghetata si mancare de tot felul la greu.....acum am trei zile de cand tot coc prajituri si golesc magazinele de ciocolati.
Oricum joia care vine fac 12 saptamani si merg iar la eco, ABIA ASTEPT.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
shoricutza spune:
gabi25 io sunt nebuna care alearga la baie sa ma asigur ca nu e sangerare
Cred ca toate suferim de un pic de paranoia si mi se pare normal pana la urma. Este vb de bb pe care-l dorim atat de mult. Am citit ca in perioada asta apar si visele urate (eu chiar le am din pacate) care nu reflecta altceva decat nelinistea noastra legata de sarcina .... Sper sa ne mai potolim dupa primul trimestru si sa ne bucuram linistite de sarcina.
10+
gabi25 spune:
Apropo de miscarile bebelusului, la prima sarcina am simtit miscarile in ziua cand am facut 16 saptamani. Eu am avut placenta praevia, si cum bebe era foarte jos s-a si vazut ca si cum ar fi impuns cu manuta sau piciorusul de doua ori. Doctorii mi-au spus dupa aceaa ca au fost colici sau cate altele, dar eu stiam mai bine si oricum de alea nu am avut toata sarcina. Aceeasi treaba si cu sughitul bebelui, sughita asa de tare ca imi sarea burtica de la loc, nu ma credea nimeni ca sughita bebe, cica eu cu ideile mele......dupa ce am nascut Rares al meu sughita de nu mai putea....foarte des si foarte tare :))
Deci incredeti-va in ceea ce simtiti eu asa am dus prima sarcina si l-am crescut pe piciul meu.
Gabi25
11+
Diana79 spune:
Fetelor eu va doresc un weekend placut si fara multe greturi.
O sa mai vorbim luni.
Si pt MAGGHYC LA MULTI ANI! stiu ca e ziua ta duminica, tot binele din lume, multa sanatate.
fetelor si pe luni
Diana
8+
gabi25 spune:
LA MULTI ANI si din partea mea MAGGHYC!!!!!!
Denisam spune:
Burtici,
Referitor la echinaceea, e contraindicata in sarcina si cand alaptezi -si eu luam si dupa ce am ramas gravida mi-a zis si medicu si scrie clar pe flanon:"nu pt femei insarcinate"-asa ca mare atentie!
Numai bine!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
ama_kaly spune:
july_g mi-ai facut pofta de salata orientla si implicit de masline
si de lamaie
eu kred k bag un kg d sare in mine zilnic la kte acrituri manank..nu ma pot abtine..mai ales k imi ploua in gura si akum numai knd ma gandesc..
Lasa k o sa "falfaie" si la tine curand brotacelul in burtik..Nici eu n-as avea curaj sa fac amniocenteza k mi-e frica sa nu pateasca bebelul ceva..dar felicitari fetelor curajoase!o sa stiti sigur ce o sa fie bebe!!LYLI tu ziceai k tatal tau a spus de fiekre data ce sex va avea viitorul copil voi fiind 5frati la nr?si k a prezis bine?nu vrei sa-i dau si datele mele sa-mi zik si mie?..
am glumit,am inteles ca tie ti-a spus k va fi baietel..dar trage-l si tu de limba..dupa ce isi da seama?nu vrea sa intre aici pe forum sa ne lamureasca si pe noi? ![]()
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
14+(in curand 15) si
din burtik
DianaR spune:
Ioi fetelor? Acum ca ati vorbit de salata orientala m-a apucat o pofta! Pana acum una calda, una rece: dulcuri, mhhh, iami, muraturi, merge, peste iac, nu-mi trebe nici batuta... Dar cu salata m-ati dat gata!
Irinel, iaca pe aici sunt. Nu i-am spus inca lui Vladut de bebe, astept sa aflu sexul sa-i putem pune un nume, sa fie ceva mai clar pentru el... Deocamdata fiu-miu ma cauta de tzatze, mai ales acum ca-i racit toata ziua ar sta agatat de ele...
Gabi, Andira si care ati mai spus de scurgerile din sarcina, intr-adevar in sarcina ele pot deveni mai abundente decat inainte fara sa fie nimic in neregula, si secretia vaginala sa fie OK la microscopie. Dar exista si posibilitatea sa fie diverse "oratanii" care provoaca secretia abundenta, asa ca mai sigur e un examen microscopic.
Ama stai linistita ca nici eu n-am burtica... Doar cand sunt balonata si eu sunt la a doua sarcina... Nici la Vladut nu s-a vazut decat tarziu burtica, am purtat haine mai largute doar de prin luna a 4-a...
Lyly, bine ai venit! Sarcina usoara!
Alda, felicitari pentru gemenutii tai! Cand am nascut prima data cu mine in salon era o mamica in situatia ta, avea o fetita acasa pe care o asigurase ca ea va fi printesa ei ptr. ca stia ca gemenii sunt baietei, dar surpriza, la nastere un baiat si o fetita... Se tot gandea cum va scoate camasa cu fetita de acasa...
Ama, sa fie bebe ce simti tu? o sa-ti dai seama mai tarziu cand il vei simti asa de clar incat nu te vei mai indoi, daca sunt tot prin zona unde ai simtit acuma probabil ca bebe era...
Mi se mai pare si mie ca simt cate ceva, dar apoi ma linistesc, bebe meu are 3 cm si e inconjurat de ditamai sacul amniotic plin cu apa, cam greu sa-l simt in conditiile astea... Sa mai cresaca sa ajunga mai mare si mai puternic si mai scade si stratul de lichid din jurul lui si-l voi simti cu siguranta.
Bine ai venit si tu Iulyp!
Maggy, stai cuminte in pat!
Ok, sper ca am apucat sa va raspund in mare la toate. Pupici pe burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (11+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
july_g spune:
Haida neata fetele!
Bine ai venit tiza mea!eu sunt bucuroasa tare ca Rita, catelusa mea e mult mai bine. Doar tati e morocanos ca nu l-am lasat sa doarma. Pai dac ieri a lucrat, mergem azi la ecograf. Si programul incepe la 9,30. Nu era normal sa-l trezesc?
Cand ma intorc va povestesc ce a spus doctoul!
Pupici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
july_g spune:
Gata fetele, m-am intors!Mai in ceata ca niciodata! Am dat peste un nenea doctoru putin cam plecat cu sorcova!Asa zic eu ca sa nu intru in panica. Dupa ce imi spune ca nu se vede cu mouse-ul, ma dezbraca si ma trateaza cu sonda, masoara pliul nucal si zice 27, f. bine. Dupa care se apuca de masurat, zice ca avem 12 saptamani si 5 zile dupa care mai foreaza el acolo imi arata o manuta, calculeaza ceva cu bataile inimii, mi le pune sa laud si intimp ce masoara il intreb daca sunt bataile inimii lui bebe. El imi raspunde ca nu. Sunt ale mele. Na, poftim! Eu cred ca face misto de mine, sotul ca incearca sa le scoata pe ale mele sa le fcalculeze pe ale lui bebe. Bebe intre timp, doarme fara nici o grija.Nu s-a miscat fetelor nici sa se intoarca de pe o parte pe alta.Clar i-am vazut creierasul si o manuta (zice doctorul) care mie sincer mi s-a parut a fi cordon ombilical, dar ce stiu eu! Imi tranteste DPN-ul pe 15 mai si gata.
In final ma imbrac si-mi spune zapacitul de doctor ca sa mai vin saptamana viitoare inca o data. Sigur, cu placere. Ma trimite la plimbare fara poza si alte explicatii, eu fiind atat de fericita ca l-am vazut incat uit sa-l intreb de ce ma cheama. Si da-i ingrijorare. Sigur e o problema de ce ma cheama inca o data. Hai ca nu mi-a dat poza ca poate i s-a termnat hartia, dar de ce ma cheama peste o saptamana.daca ceva nu e in regula.
Deci, pun mana pe telefon si sun la cabinet sa vorbesc cu medicul. La care asta f. relaxat imi spune ca vrea doar sa vada cum creste bebe, pentru ca eu i-am spus ca am 13 sapt si 4 zile iar lui i-a iesit 12 si 6 zile (dupa alta masuratoare}. Pur si simplu vrea sa vada cum evolueaza bebe.
O fi de bine, o fi de rau, habar n-am. Dar stiu ca pana sambata viitoare e o vesnicie. Si tare sunt ingrijorata ca e ceva in neregula. Si sotul imi spune ca uite de aia nu vrea ginecoloaga ta sa faci eco, ca intri in panica de cum o faci!
Voi ce credeti fetele? E ceva in neregula?
Va pup
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g