Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

kity, mi-a fost foarte greu. seara ai nevoie de laptic, macar un pahar si de branzica...in dieta asta nenorocita scazi apa (chiar daca bei multa) si muschi. Intra si tu pe topicul ala cu stilul de viata si in plus cand ai timp, citeste link-ul asta, e absolut genial, scriu 2 persoane despre cum sa slabesti sanatos si cu efect pe termen lung..uite aici:
http://www.idieta.ro/forums/viewtopic.php?t=1049
si mai uite aici cand ai chef
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=1378&page_nr=2
Bafta!

Cat despre manifestarile papusicii, exact, dar exact asa am patit eu acum cu Serban..de nici 2 saptamani asa se manifesta si el. Eu zic ca e de la canini si masele...sunt mai irascibili...

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, eu tot vad niste canini care se pregatesc sa iasa, sa fie de la ei, de la altceva...nu stiu. cert e ca ceva se intampla, mai ales ca si ieri s-a trezit la 6 juma si la 11 imi adormea in masina. o sa treaca si asta, sper doar sa nu fie semn de boala, ca astea nu ne plac
felicitari, se pare ca a fost cu noroc la examen!
oana, nu zi hop, poate ai facut totusi cat sa treci.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata, is prima la apel...
ilinca nu a mai facut febra de ieri dimineata, atit ca papa la 1/4 din capacitate si ieri la prinz a dormit vreo 3,5 ore... azi vom merge la doctor sa vedem ce si cum... am recitit mesajul de ieri, vad ca acolo nu am scris de aceea va zic acu, dr respectiv mi-a spus ca are gitul rosu bine si amigdalele cu aspect modificat (marite). de asta mi-a fost frica cel mai tare, ca zau daca vroiam s-o vad vomind asa cum fac ai mei cind au amigdalele inflamate. in alta ordine de idei, simbata si ieri mi-a venit tipa si-a stat cu copiii, cite 3 ore in fiecare zi, ne-am scos, am fost si la cumparaturi prin metro, mi-a ramas inima la jucarii, ce frumoase erau.... plus globuri si brazi, deja mi-e mintea la sarbatori.
mey, caninii astia se vad ei, dar pina sparg gingia dureaza mai mult decit la ceilalti si-s foarte durerosi, asa ca-n perioada asta sunt si ei mai agitati, rabdare si tutun.
is in zona...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor
Carmen, sanatate multa Ilincai! sper sa fie ok cat mai repede.
Iren, Florina si Tiza de cluj, welcome back!
Ema, tinem pumnii sa treaca cat mai repede raul de la tigari! cica bomboanele de menta sunt ff eficiente!
Andreea si Oana, tinem pumnii sa lauti amindoua examenul!
Andreea de Pupi si io-s maetita..am dormit super aiurea azi-noapte si Pat s-a tot trezit de cald.....ca asa e la noi, cand murim de cald, cand de frig, intre nu se poate!
Lia, reteta de pizza am scris-o pe prima pagina a capitolului ptr Andreea m.
ma apuc de treaba....ca de, e luni...
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

'Neata...
Am vazut ca discutati de canini...eu deja nu mai pot, m-am saturat...unul a spart deja gingia si inca unul se vede prin gingie, da' ies f. greu, sunt asa de cateva saptamani...face Alessia niste crize de plans de nu mai stim ce sa-i facem...plus ca de cand cu canini astia si-a stricat si programul de somn ...Asa ca Nicole parca tu spuneai de o solutie de la farmacie pentru dureri de dinti, ceva cu glicerina boraxata...te rog, mai spune odata cum se numeste...

Carmen - sanatate tzucureilor...sa ne spui cum mai e Ilinca...Si parca si Ionut era bolnav...el cum se mai simte ?

Marcela, voi ce mai faceti...Alexandra e bine ?

Monica, parca si Alexandra ta era bolnavioara....e mai bine acum ?

Andrea si Oana...bine ca ati scapat de examene....

La noi situatia s-a schimbat...nu mai sunt fetele racite, acum sunt eu...da' nu-i nimic, mai bine asa...Sunt doar curioasa cat o s-o tina pe Feli, ca a inceput iar gradinita...parca vad ca iar incepe sa-i curga nasul...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si o saptamina buna va urez.
Azi se anunta o zi plina la serviciu asa ca ma duc sa-mi savurez cafeaua ca cine stie ce mai apare si ramin fara ea...
Pupici la mamici si puiuti bolnaviori!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

caro, pe ionut cind il doare, cind nu-l doare, da` ma e si din coalitie cu sor-sa... in fine, e la gradinita acum.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Noi suntem bine, mucioase si voioase...
E copila mea plina de energie, au venit bunicii pe la noi si mandra mea asa racita si ragusita si mucioasa cum era sarea ca o bila prin casa..."Tata-ii", adica tata, zicea ca daca bolnava face asa cand e zdravana face ca racheta!...ceea ce e adevarat.

De doua nopti e la recuperari, se trezeste numai o data pe noapte, poate sa respire mai bine si doarme mai bine.

Noi nu am avut febra, cred ca seamana cu mine, nu am luat antibiotic, doftorul zicea sa-i dau numai picaturi de nas (pe care nu am putut sa i le pun decat o data pe zi) dar i-am mai dat de la mine si niste sirop pentru gat.
Adevarul e ca io cu febra nu prea ma cunosc, prima data cand a facut omu' meu o raceala d'aia cu febra si tot tacamul io am vrut sa chem salvarea, ca nu stiam ce ie aia...hahaha

Ma duc sa mai citesc....
(net nu acasa, varuiala la servici...mai rarutz pe calculator)Corinai, bine ai revenit...Caro, la multi ani, scuze de intarziere...Sanatate la mamici si la pitici!
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaaa...si am uitat sa spun ca i-au crescut niste coarne maaari lui Botosica de cand e bolnavioara....:)))
Normal, toata lumea a pupat-o in fund...sper sa nu ramana asa ca e belea...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Am avut un we super ... adica cu tati inca in ghips, Giulia super miscatoare, am avut vizite, s-a comportat exemplar cu bebeii mai mici si si cu finul nostru de 3 ani. Io`s la pamant cu nervii, daaar macar am slabit 3 kg
Si sa va mai zic ... Giulia mananca precum o sparta Nu stiu unde incape in ea atata mancare si apoi unde dispare ...

Ema - cum esti ???
Carmenp - sanatate tucureilor !!!
Roxa74 - dieta daneza ??? Doamne, mare porcarie, si io slabii cu ea 3 kg

Nu mai stiu ce vroiam ... revin ...

O saptamana frumoasa va dorim !!!

Aaa ... intrebare: mai sunt copii fara masele si canini ??? Ca noi nu avem nici macar semne sa vina alti dinti ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput