Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si Stefanutz are un canin care a spart gingia si altul care se pregateste sa iasa, prin urmare are aproape 10 dinti + 2 masele. Si in plus mi se pare ca ii mai da inca o masea jos (desi pe calendarul de dinti pe care il am eu acasa runda 2 de masele ar trebui sa apara pe la 2 ani...). Numai sus e inca stirb - doar cei 4 dinti din fata...
Am uitat sa va mai spun ca dr. mi-a recomandat sa-i dau Ribomunyl - am inteles ca este un vaccin antigripal homeopat. L-am gasit la farmacie asa ca de azi am inceput sa i-l dau.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

eu ii astept pe unii sa puna repartitoare la calorifere si nu mai vin ...ce ma nerveaza, daca stiam ca nu apar pana la ora asta, ieseam in parc cu moata!

Caro, pentru dintisori i-ai glicerina boraxata+anestezina, poate mai calmeaza durerile!

Andrea si Oana, va tin pumnii sa luati amandoua examenul si abia astept sa dati de baut!

Carmen, pupam Ilincuta, sa se faca bine, daca tu zici ca i-a trecut temperatura, inseamna ca e de bine!

fetele, sa stiti ca si eu am fost inconstienta la ultima "raceala" (sau ce a fost aia) a moatei, n-am fost la doctor deloc, in schimb am facut-o bine cu vibrocil, fluimucil, si siropuri (mugur de brd, catina, propolis), sint sigura ca dra sarea imediat cu antibioticul, si ma bucur ca am reusit singura s-o pun pe picioare!

Roxana, Iren, Florina ...va asteptam sa semnati condica mai des !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, fete cucuiete!
Shi noi ne plingem de canini, vad liniutza sidefie, da nu mai sparg odata gingia, sa scapam! Julia e miorlaita, vrea numa-n bratze, shi Bogdanelu o necajeshte, uf, imi vine sa-i dau cap in cap p-amindoi!
Ema, ma bucur ca eshti bine, bafta la lasatu tzigarilor!
Noi stem singurei de joi dimi, tati vine de-abia duminica, e in Canada.
Azi era zi de gradi- gradi, doo ore juma, acolo, da prinde bine o pauza- dar educatoarea lu Bogdanelu e bolnava, asha ca n-am mai dus-o nici pe Juli, ii duc miercuri p-amindoi.
Mah, Julia mea merge de fro saptamina binishor, adeka asha, ca un zombie beat , da nu mai cade prea des, shi de vorbit, zice o gramada, adeka asha am io impresia, ca Bogdanelu era cam mutulica la virsta ei, dar cred ca vorbitu Juliei se trage shi de la frac'su, ca vorbeshte cu ea toata ziua. Deci, vocabularu Juliei contzine, aproximativ: mama, tata - cu derivatziile mami, tati , Adea (Andreeea, s-a luat dupa Bogdanelu, caruia i s-a pus pata sa ma strige asha )papa, caca-pipi - pe astea nu le zice decit daca-i pun mina pe scutec shi o-ntreb ce-a facut, shi ea le zice pe amindoua, da caca-i preferatu ei ), da-te (sa te dai la o parte) shi da-te (sa se dea jos), da (da-mi), ia, apa, da, nu, alo, hallo, pa, ba-bai(bye) dimineatza se kinuia sa zica boaca -broasca , lapi(lapte) shi parca mai erau fro doo, da nu mi le amintesc
Hai ca m-am laudat destul, shi daca mai adaug shi ca papa tot ce-i dau, da kiar mai mult decit Bogdanelu, mi-e ca ma luatzi la goana, asha ca plec singurica
Pupici shi-o zi mijtoaca

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz, ribomunyl este un intaritor al imunitatii, in orice caz nu anti-gripal homeopat....mama ce perle mai scot si doctorii astia, ma doare capu'!!! si actioneaza pe bacterii (chiar asa se numeste clasa asta "vaccinuri bacteriene") iar pe virusuri nu! (este indicat in infectii recurente din zona orl la fel ca bronho-vaxom, luivac, etc.). in unele tari din UE a inceput sa fie retrase de pe piata ptr ca raportul risc-beneficiu e zero.....majoritatea acestor infectii fiind de natura virala. vad ca in romania e taaaare la moda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, io ma uit in reluare la stupize, ce-a facut moldoveanca, l-a chemat si pe banica in emisiune!? scuze de off topic, da` nu ma poci ca sa ma abtin...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat sa va arat o "grasa"
http://community.webshots.com/photo/439300887/496778621HRpPLH

Roxanaz - sar`na de informatii le pretioase !

Iren - se vede ca Julia are un frate, d`aia vorbeste mult mai mult decat restu`

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai ca am vazut grasa asta cu vorbitu` si cu fratele la noi nu a tinut...
ca vorbeati de dinti, ilinca are 9 dinti, 2 masele, dar cum sa explic io sa ma fac inteleasa, numai partea dinspre exterior este crescuta, in interior la ambele masele abia acum i se zaresc coltii deci ele nu sunt intregi, apoi ii mai da acum un canin sus si tot acum i se mai vad maselele de jos cum ii sparg gingia... bucurie pe capu` ei, da` vad ca se comporta bine deocamdata
Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

lasa mey Iren ...poti sa te lauzi, noi ne bucuram sa auzim mai multe despre voi, sa ne mai spui ce fac motzii ...ce boroboatze fac ei amandoi?

Daria, vazut Giulia, sa inteleg ca tu esti stresata in continuare ca nu e grasuna? mie mi se pare ca arata foarte bine, iar acum in nici un caz nu vor mai face cozonacei, de acum ei se inalta si vor fi din ce in ce mai "silueti"!

am pus si eu poze cu moata ...n-ati mai vazut-o de mult, nu?!
http://community.webshots.com/album/499052158KYmuRW

fetele, stiti ca au aparut mamicile de iulie-august 2006? asta inseamna ca deja au trecut 2 ani de cand am conceput minunile de copii cu care ne mandrim acum ...cred ca-i timpul sa trecem la treaba ...pentru bb2, mai ales ca ajuta la silueta !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxana, multumesc de informatii - se poate sa fi inteles eu gresit in ceea ce priveste respectivul vaccin. Sa inteleg ca i-l dau degeaba?

Rain - indemnul cu bb2 e pentru noi sau pentru tine?? Glumesc desigur... Eu astept sa apara si "mamici de iulie-august 2007" si atunci o sa ma avint la treaba (cu "scop" adica...)

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Roxanaz, merci de indrumare...vezi ce se intampla daca citesc printre randuri, la propriu ? Oricum, pare buna pizza aia, dar Patrick papa cu mezeluri, piper, carnacior ? sau e buna doar pt adulti?

Noi nu avem decat 5 dintisori pana acum, tare greu ii mai ies. Danut nu urca scarile si nici nu le coboara, parca are piciorusele prea scurte pt asta, cel putin eu asa vad, ca abia le ridica sprijinit de o mana sau chiar de amandoua. De intrebat intreaba nonstop, "che?" si pune si degetul sa-i spunem cum se numesc obectele indicate. De repetat nu repeta dupa noi. Azi ma schimbam cand am venit de afara si in timp ce-mi luam treningul de casa pe mine vine el si-mi pune mana pe chiloti in fata si-ntreaba "che", apoi arata ca are si el, apoi la tzitzi, iar asa, "che"....El in fiecare seara adoarme pe burta mea, se captuseste acolo pe tzitzi la caldura ca un pisoi, le mai si aranjeaza daca nu i se pare destul de comod (ca pe perini) si adoarme. Nu stiu de ce ii sunt asa dragi ca lapte nu i-au dat, dar el le dragaleste zilnic de cand s-a nascut. Oare sa nu-l mai las ?

Danut a gustat ieri un pic de parizer de vita pe sandwiciul cu Almette, ca asta e preferata, pe langa untul nemtesc. I-a placut destul de mult, a mai furat si de pe feliile noastre apoi desi eu nu-s chiar impacata cu mezelurile astea. Cel mai mult ii place cand fac eu o tava de sandwiciuri si le aduc in casa sa papam cu totii in sufragerie ... se instaleaza si el imediat in jurul tavii si pescuieste una-alta de pe-acolo. A gustat si cabanos si ceapa verde, cascaval, branza topita triunghiuri, masline...astea parca nu-s prea sanatoase....ce ziceti?

revin, suna tel
pupi

Mergi la inceput