Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 15
prixi spune:
Buna fetelor!!!
Ce ma bucur cand vad ca v-ati facut timp si ati mai postat ceva!
Andra, sa aveti un concediu placut! Acum nu stiu cat de mult o sa va odihniti , dar cel putin o sa va vedeti prietenii si o sa va distrati impreuna! Te asteptam cu impresii si cu cat mai multe fotografii!
Multumesc pentru felicitari!!!
Dana, imi pare rau pentru geaca ta! Dar poate ai sa iti gasesti cat de curand ceva si mai si! Asa mi se intampla mie!
Sim, mi-au placut foarte mult fotografiile cu Ruxi!!! E o domnisoara in toata regula! Si atat de dragalasa ... M-a dat gata cu carliontii ei! O sa fie o Craiasa a Zapezii foarte dulcica! Te asteptam sa ne spui cum a fost si sa ne exemplifici cu cateva !
Spor la treaba cu aranjatul camerei si sper sa iasa mai frumos decat va asteptati!
Andreia, ce placere sa te cunosc! Si mai ales sa o vad pe Bianca! Poate tu le-ai mai aratat fotografii fetelor, dar eu nu am fost pe faza si chiar nu stiam ce chip sa pun numelui tau! Eu mi te imaginasem altfel, dar asa mi se intampla de fiecare data, iar pe Bianca mi-o imaginam bruneta... nu stiu de ce! Asa ma bucur ca v-am cunoscut! Cred ca esti foarte mandra de Bianca! E o domnisoara foarte frumoasa si, in plus, atat de pasionata de tot ceea ce face... Felicitari si la mamica si la fetita!
Petronela,am vazut bradutul si cum ai impodobit prin casa! Super! Am cumparat si eu ieri un bradut si din cauza ca e atat de bogat nu se vede nici un globulet! Noroc cu ghirlanda de lumini care imi canta toata ziua numai colinde si imi mai ridica moralul!
Noi tot nu am ajuns in centru sa vedem cum au amenajat pentru Targul de Craciun, dar poate o sa facem un tur in wk viitor si o sa va arat si eu cateva poze!
Va pup acum pe toate, ca stiu eu ca mai intrati si mai cititi , si va mai astept pe aici! O saptamana frumoasa si multa sanatate!
Roxana
prixi spune:
Fetelor, va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64001" target="_blank">capitolul urmator!
Rog moderatorii sa inchida acest subiect! Multumesc!
Roxana