Vrancea(13)
Raspunsuri - Pagina 14
Pet spune:
Salut fetelor! Imi pare rau ca nu am timp sa citesc tot ce ati scris (sper s-o fac in seara asta). Va scriu repede sa stiti ca nu v-am uitat doar ca zilele astea profit de zilele libere ale sotului pentru a rezolva chestii birocratice, (banci, primarii, certificate de nastere, vaccinuri, imobiliare) plus ca acum au inceput si cumparaturile de craciun. Cu doi copii mici si cu frigul de afara nu reusesc sa ies fara masina, asa ca atunci cand sotul "e acasa", avem agenda plina.
Pupici si sanatate!
Irina si Nikita
prixi spune:
Ce mai faceti, fetelor?
Scuze ca aseara nu am mai postat, dar eram foarte adormita...Nu reusesc sa dorm prea bine de cateva zile, nu stiu de ce si seara de abia astept sa ma bag in pat!
Daca ieri am avut printre noi Nicolai si Nicolete, le urez un sincer "La Multi Ani" cu sanatate!!!
www.gfxworld.info/felicitari/card136/" target="_blank">Aici o sa vedeti urarile mele catre voi!!!
Dana, multumesc pentru felicitari! E super geaca! Exact asa ceva am vrut si eu sa-mi cumpar, ca am vazut ca e foarte potrivita la clima de aici!
Andreia, e super sa iti ai sora pe aproape! Ce mi-as fi dorit si eu sa am pe cineva din familie mai aproape, dar ...n-a fost sa fie!
Zici ca Bianca a fost incantata de cadouri...ma bucur pentru ea, dar de ce pomenesti de nuielusa, ca din tot ce ne-ai povestit, n-ar fi avut Mosul motive sa ii aduca una...
Pet, succes la rezolvat problemele administrative si te asteptam cu drag sa mai treci pe la noi! Sanatate la puiuti!
Restul fetelor ne-au uitat...
Flori, nu ne ajuti macar sa deschidem un capitol nou?
Va pup fetelor si va doresc o seara placuta!
Roxana
helbi spune:
Acum ne-am intors din Piata de Craciun unde s-a dat muuuuuuuuul in carusele. Am gasit la un carusel niste tipi din Sibiu, super draguti si i-au mai facut "cadou" Biancai inca 2 ture peste cele 4 platite de noi. In alt carusel m-am dat si eu cu ea si cu sara-mea.
Ei Prixi......nu stii ca Mos Nicolae aducea si o nuielusa? E cuminte Bianca in general, dar ca orice copil, mai are si momente in care nu asculta sau e mai obraznicutza si i-am zis (in gluma evident) ca vorbesc cu Mosul sa-i aduca o nuielusa
sim spune:
Buna seara!
Prixi, Danuta va multumesc tare mult! Adevarul este ca am niste emotii ingrozitoare. Ieri mi-a spus "poezia" pe care trebuie sa o spuna in deschidere. Problema este ca numa poezie nu se cheama ca n-are pic de rima. Nu stiu cum a reusit copilu sa tina minte tot textul ala, dar il spune perfect.
Aseara mi-a venit si croitoreasa cu rochita de craiasa gata. Nu va spun, este o minunatie. Mai ca-mi dadeau lacrimile privind-o imbracata pe puiut.
Chiar ieri ma uitam pe niste poze facute asta-vara in concediu si am pus cateva la adresa de aici:
Poze noi
Sper sa va placa
Va doresc o seara linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
motanik spune:
Salutare dragele mele.
Sunt as ape fuga, nici nu am apucat sa citesc tot (Roxi, felicitari pt job!), dar vroiam sa va pup si sa va spun ca noi suntem ok. Din pacate anul asta nu mai am net caci abia pe 21 dec o sa am telefon fix si netul dureaza inca 15 zile dupa ce e telefonul activ...offf...
Asa ca de asta si apar asa rar..
In Castellon mergem noi, nu in Barcelona, desi vom vizita si Barcelona o zi sper...Castellon de la Plana este langa Valencia, unde vom ateriza pe 24 dec. Avem liber si eu si Lari de pe 23 pana pe 3 ianuarie, eu platit, Lari din pacate nu. (el are taxele mai mici ca ale mele si salariul mai mare..)
Vrem sa vizitam o zi Valencia si o zi Barcelona iar in rest vom sta in Castellon unde am prietenii la care mergem dar si o alta prietena care e si insarcinata si abia astept sa o vad.
Asteptam cu mare nerabdare sa plecam caci suntem obositi. Desi ultimele 2 weekenduri le-am avut libere am umblat de nebuni de colo-colo. Nu stiu daca v-am spus ca i-am luat Play Station 2 de ziua lui si acum sta al meu sot toata ziulica la joaca...dat fiind ca nu am net si nu am ce face si eu in acest timp mi-a mai cumparat niste jocuri pt computer, de strategie, si imi storc creierii sa construiesc orase frumoase si comert bun pe vremea lui Cezar...lol...asta se intampla seara dupa ce mancam si ne facem dus si nu e nici un film fain la tv.
Cam asa cu noi...Va pup si ma gandesc la voi. [pup[ Numai bine.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
motanik spune:
quote:
Originally posted by motanik
Salutare dragele mele.
Sunt as ape fuga, nici nu am apucat sa citesc tot (Roxi, felicitari pt job!), dar vroiam sa va pup si sa va spun ca noi suntem ok. Din pacate anul asta nu mai am net caci abia pe 21 dec o sa am telefon fix si netul dureaza inca 15 zile dupa ce e telefonul activ...offf...
Asa ca de asta si apar asa rar..
In Castellon mergem noi, nu in Barcelona, desi vom vizita si Barcelona o zi sper...Castellon de la Plana este langa Valencia, unde vom ateriza pe 24 dec. Avem liber si eu si Lari de pe 23 pana pe 3 ianuarie, eu platit, Lari din pacate nu. (el are taxele mai mici ca ale mele si salariul mai mare..)
Vrem sa vizitam o zi Valencia si o zi Barcelona iar in rest vom sta in Castellon unde am prietenii la care mergem dar si o alta prietena care e si insarcinata si abia astept sa o vad.
Asteptam cu mare nerabdare sa plecam caci suntem obositi. Desi ultimele 2 weekenduri le-am avut libere am umblat de nebuni de colo-colo. Nu stiu daca v-am spus ca i-am luat Play Station 2 de ziua lui si acum sta al meu sot toata ziulica la joaca...dat fiind ca nu am net si nu am ce face si eu in acest timp mi-a mai cumparat niste jocuri pt computer, de strategie, si imi storc creierii sa construiesc orase frumoase si comert bun pe vremea lui Cezar...lol...asta se intampla seara dupa ce mancam si ne facem dus si nu e nici un film fain la tv.
Cam asa cu noi...Va pup si ma gandesc la voi. Numai bine.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
--------------------
Andra
Noi
dana n. spune:
Salutare!
Sim,superba printesa ta!
Fetelor,geaca nu am reusit sa o mai iau.Nu se mai gaseste nici aici nici in Austria.
Va pup si un weekend placut!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
pet.cost2005 spune:
Buna, fetelor!
Va salut si va doresc week-end placut!
sim - sunt de acord cu dana, e superba printesa ta! Sa-ti traiasca!
Pupici si numai bine!
Petro.
http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005
sim spune:
Dana, Petronela va multumesc mult! Si mie mi-e draga de n-am cuvinte, dar e normal ca-i puiutul meu. Acum am hotarat sa-i schimb camera: o sa pun culoare pe pereti (pana acum erau albi) si o sa aducem mobila noua, pentru copil mai mare. Pana vineri cand o sa vina comanda de mobila am timp sa ma ocup de pereti. Abia astept sa vad cum o sa iasa.
Dana imi pare rau ca n-ai mai gasit geaca. Mie mi se pune pe suflet cand am in minte ceva si nu mai gasesc tocmai cand m-am hotarat sa cumpar. Mai cauta si pe alte siteuri, poate ai noroc si gasesti ce-ti doresti. Succes!
Motanikule ne este tare dor de tine! Sa aveti concediu placut si sa va bucurati de tot ce o sa vedeti. Salutati Sagrada Familia din partea noastra daca ajungeti prin Barcelona. Am fost pe acolo acum 2 ani dar este unul dintre locurile in care m-as intoarce cu mare drag.
Catalina, Lori nu mai spuneti nimic?
Seara placuta tuturor!
helbi spune:
quote:
Originally posted by sim
Buna seara!
Prixi, Danuta va multumesc tare mult! Adevarul este ca am niste emotii ingrozitoare. Ieri mi-a spus "poezia" pe care trebuie sa o spuna in deschidere. Problema este ca numa poezie nu se cheama ca n-are pic de rima. Nu stiu cum a reusit copilu sa tina minte tot textul ala, dar il spune perfect.
Aseara mi-a venit si croitoreasa cu rochita de craiasa gata. Nu va spun, este o minunatie. Mai ca-mi dadeau lacrimile privind-o imbracata pe puiut.
Chiar ieri ma uitam pe niste poze facute asta-vara in concediu si am pus cateva la adresa de aici:
Poze noi
Sper sa va placa
Va doresc o seara linistita!
Am vazut si eu acum pozele. Ce frumoasa e si ce par cretz are!!! Sa va traiasca!
Noi aseara, dupa ce am venit de la dans, am facut bradul, iar azi, pt ca Bianca are 2 fetite in vizita, din care una va dormi la noi, am terminat eu de decorat sufragerie. A iesit frumos!
Maine avem serbarea si apoi, mergem la o aniversare! O sa fac pozici si sa pun. Pina atunci, va pun citeva cu Bianca impodobind aseara bradul! Ma uitam la ea cit era de fericita, ce sunete scotea cind vedea un globulet nou......altfel percepe si simte totul la aproape 6 anisori!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos