Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Mey, ati auzit ultima aberatie? Nu se va mai gasi Vigantol!!!!!!!!!!!!!!!!! V-am mai zis eu parca ca sora colegei mele care este farmacista i-a adus un flacon in plus (numai unul mai avea in farmacie, deja nu se mai gasea la depozit) ca cica nu se va mai gasi o vreme. Azi a venit pediatra colegei mele si i-a zis ca nu se va mai gasi DELOC. Asa ca puneti si faceti stoc ca e de rau se pare ca nu exista inlocuitor. Pisik - voi aveti asa ceva in Franta, ca sefa mea are casa si la Paris si daca s-ar gasi as pune-o pe ea sa-mi cumpere. In orice caz, imediat ce ies afara incep sa bat farmaciile.
In rest, sunt chiauna. Ma gandesc ca am inceput cerealele mai mult ca un moft, sa nu ma scol de 2 ori pe noapte, dar acum sunt de-a dreptul disperata. Cand ii dadeam numai laptic se trezea la 1,2 sau 3, dupa cum o tinea matul. De 2 zile se trezeste la ... 12. Innebunesc. Apoi inca o data la 3.30-4 si definitiv la max. 7.30. Am ajuns o epava cu somnul si am niste nervi... Aditionat cu faptul ca abia o adorm in casa si atunci jumate de ora amarata va dati seama ca ma cam ia balamucul. Iata, tocmai ce ziceam ca doarme, am trecut sa o verific si e treaza bine, merci. Si mai are si pretentia ridicola de a se scula in fund. Si are niste nervi ca nu poate...
Deci ce sa-i fac? Ca am ajuns la 7 lingurite cu varf de cereale si nimic.Of, cum visez si eu la o noapte de 8 ore de somn!Ma duc acum ca parca vad ca o apuca urlatul. Sa nu uit:
La Multi Ani pentru toti Gavrilii si Mihailii.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

La multi ani! David Mihai(mstroie), Sergiu-Mihai(ada_74), Nardi Gabriel(yael), Filip Gabriel(danib) Sa fiti sanatosi si voiosi!

La multi Ani! Gabitza, La multi ani tuturor Mihaelelor, Gabrielelor si turor ce se sarbatoresc astazi! Va pup si va imbratisez pe toate, de aici din Copenhaga cea friguroasa! Brrr!

Mai daca nu mai gasiti Vigantol, no problemo va gasesc eu aici Vit. D, picaturi... Cata vreti... Faceti comanda la fata si gata vine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani pentru toati sarbatoritii zilei! Si noi ne mandrim cu un tatic Mihai si cu un bunic Mihail si chiar cu un strabunic Mihai toti trei pe aceeasi ramura, ca sa zic asa. Toti faceau misto de mine cand eram gravida. Ma intrebau ce mai face micutzul Mihaitza din burtik, vroiau sa duc traditia pe culmile... nu stiu ce culmi...
Ioana, la ce ora va culcati? Si Filip avea un program naspa cand ii faceam baie intre 18 si 19. Si pe urma i-am mutat baia mai tarziu pe la 21-22. De cand am reusit performanta asta nu s-a mai trezit la 12 ci numai la 4 dimineata. Si de atunci (el avea vreo 6-7 saptamani) ora 4 s-a tot lungit pana ce in prezent a devenit 8.
Vreau sa va zic ca fi-miu ridica de cur in sus cred ca in cateva zile/saptamani se ridica in 4 labe. Aseara miorlaia ca ii era sominc si a zis MA-MA atat de clar incat nici tac-su n-a mai putut sa nege si a dat mamei ce e al mamei adik mie
Beatrice, felicitari pentru statul in fundic! Misto ca ai fost pe faza si l-ai pozat.
Apropo de poze, am organizat si reactualizat albumele lui Filip cu prietenul meu Eric 4-5 luni
daca va face placere sa intrati sa ne vedeti!

PS Tocmai ce m-am prins ca Filip raspunde cand ii zic "Capul sus!" El sta pe patura pe burtica si cand se mai plictiseste sau mai oboseste se culca cu capusorul intr-o parte. Cand ii zic "Capul sus!" se ridica sprijinindu-se pe manutze si incepe sa rada!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61363" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (28)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput