Bebelusi de mai-iunie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Da, sa traiti, Elisor! Am reusit sa pun numai 4 poze noi, dar una este cu cateaua. Programul are probleme si o sa mai incerc. Elisor, am crezut ca ai patit-o rau cu spatele de nu ai mai scris atatea zile. Esti bine acum?

Gusta, este posibil sa ai si tu probleme cu rinichii? Sa ne tii la curent. Sanatate multa!

Felicitari lui Alex al lui Beatrice pentru statul in fundulet! Ce haiosi sunt cum se sprijina ei in manute ca maimutele!

Margott, asa ne invatau, da' ne minteau ca sa facem copii! In cartea sotilor Capraru scrie ca femeia se realizeaza prin casatorie si devine fericita odata cu nasterea copiilor sau cam asa ceva. Mie mi se pare absolut penibil; nu dati cu oua!

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana sa mor de ar fi necaz sa fiu din nou insarcinata ,numai ca eu am cezariana si crede-ma ca nu cred ca as putea duce o sarcina in conditiile de fata asa ca sper sa nu fie sarcina ca cred ca cu capel de pereti ma dau.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gustapoate nu este o sarcina, ci doar o dereglare hormonala. Eu cand am ramas insarcinata nu m-am ingrasat in primele luni, dupa 4 luni am luat proportii...Doar domeam mult.
Sanatate si vesti bune.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gusta si Ruxel-multa sanatate, aveti grija de voi.

Eu am gasit solutia pentru a merge la sala: tinem copiii cu schimbul, cu o mamica din bloc, cu o fetita de 1 an si un pic. Maine este testul: se vadem daca ne intelegem, daca copiii nu-si scot ochii unul altuia...
Poate am noroc sa-mi ias planurile cu sala...

Noapte buna.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Buna la fete!Ce fac ghemotoacele de unt?(soacramea a venit cu porecla asta, cred ca o chinuie talentul)..Ne-am intors si noi dintr-o mini vacanta , am fost sa vizitam verisorii si cu ocazia asta am vazut si noi Oceanul Pacific si surferii, ca erau niste valuri mama-mama..O sa Pun poze mai incolo ca acuma dormim in brate la mami cu tatica in gura si mami incearca sa scrie...Asa..Noi ne luptam cu o iritatie intre picoruse, si o sa ma duc azi sa cumpar Balsam Peruvian , ca cica ala e tare bun, da are un miros de te rupe..A auzit cineva de el?Aparent nu are nimic in compozitie care sa dauneze...dar cine stie..om vedea
ChrisDun-hehe, iti place fata ei ce clown?A prinso tacsu cand se stramba, si a profitat de ocazie..Multumesc pt compliment!
Anky-calciu simplu , cred ca 100 gr pastila..pisat..Sa ma tii la curent daca incewrci sa faci branzica!
Gabita-Ma bucur sa aud ca bebitul se simte bine si ca nu mai are bubite!...Si eu ma gandesc cu groaza in fiecare noapte ca poate cade din pat,si o verific din 5 in 5 minute..noroc ca este ca mine si nu ma misc din locul unde am adormit de cat de pe o parte pe alta..Succes si iti tinem pumnii aici!
Babygirl-Candida, eu am fost la o doctorita, Roxana, ff buna la spitalul de langa Parcul Tineretului, Dermatovenerice..Te invidiez in legatura cu adormitul...Felicitari1 A mea nu adoarme decat cu tatica in gura sau leganata..rar mai adoarme si ea singura..binenteles cu mine langa ea..AAA, Subscriu la ce a zis Nelia, spalaturile sunt foarte bune cu irigator, luat de la farmacie..dar parca era cam scump din cate tin eu minte..
Ruxel-multa sanatate !
Gata, mai am o intrebare si jur ca va las in pace: Eu nu vreau sa o incep pe mancaruri solide inca, si vreau sa ii dau apa sa bea pt dintisorii cica e bine sa ii dai...dar nu vrea biberon deloc...cu ce sa ii dau apa? Lingura? Cana? ce ziceti?
P.S Avem 2 dintisorii mari, ca neau chinuit de la 4 luni..Asteptam pe cei de sus acuma!
Am pus poze noi cu maimutica si cu oceanul..Sunt asa entuziasta pt ca am evadat si eu 3 zile ..ahhhhhh..
Mai avem un pic si plecam acasa la bunicii si unchulet!! Doamne de abia astept!!!Incep numaratoarea inversa pana pe 1 Decembrie!

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

E trecut de 12 noaptea, asa ca urez LA MULTI ANI! tuturor Gabrielelor si Mihaelelor Multa sanatate si bucurii sa va dea Domnul si copilasi sanatosi si dragalasi!

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

La multi ani Gabrielelor, Mihaelelor, Gabrielilor si Mihailor! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Boboricu, felicitari pentru dintisori! Ce repede i-au iesit! Apa poti sa-i dai cu lingurita. In felul asta o si imprietenesti cu ea pentru cand te vei hotari sa incepi diversificarea.

Gusta sigur nu este sarcina pentru ca ai spus ca te-ai protejat. Probabil ceva hormonal sau pe sistem nervos.

Andreeaatan sa-ti iasa ''combinatia''!

Va dorim o zi linistita.

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Sa nu spui niciodata "Imi pare rau"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumim de urare!

La multi ani bebelusilor David Mihai(mstroie), Sergiu-Mihai(ada_74), Nardi Gabriel(yael), Filip Gabriel(danib)!
La multi ani si mamicilor! Sub nick-urile astea nu stiu care sinteti sarbatorite, dar va pup pe toate si va urez sanatate multa si bucurii alaturi de bebici si tatici!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE! pentru mamici, tatici si pitici care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril! Multi pupici din partea noastra si petrecere frumoasa!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La multi si de la noi la toti piticutii, parintii si bunicii sarbatoriti astazi. Sa fiti sanatosi si sa ve bucurati unii de altii!

Noi am avut cateva zile taaare nasoale, de fapt noptile mai ales...s-a trezit tipand si de cate 4-5 ori, iar eu am o lipsa acuta de antrenament la faze din astea, ca de la 3 sapt. ea nu am mancat noaptea, dormea de la 10 pana pe la 8-9 dimineata...cica de la dintii- desi i-au aparut deja de 2 saptamani si atunci nu a avut nimic. De fapt treaba sta asa: ea obisnuia sa-si suga degetul inainte de culcare si cred ca si noaptea il mai mufa. Acu' nu mai vrea deloc-ca se musca singura cu dintisorii din dotare- e haioasa foc-il duce spre gurita, sta un pic pe ganduri si apoi cu cealalta manuta il trage inapoi- si din cauza asta cred ca se scoala noaptea tipand( nu vrea haleala, o iau putin in brate si adoarme la loc)La inceput si-a facut si cateva semne pe deget de la dintisori Cu suzi nu avem nici un succes-o tine cateva secunde apoi si-o scoate si nu mai nimereste gurita cu ea- sau nimereste cu partea tare- singura pe care o mai vrea e aia urata foc de la Chicco-din cauciuc- da' ca sa o roada pe margini nu sa o suga...Ii place mana mea-ar roade la ea toata ziua si cateva chestii din alea de dentitie da' se satura repede si de alea...Am incercat ceai de tei, calma baby- ciuciu efect.
Am facut vaccin- Infanrix hexa- doar o intepatura- Adina noua ne-a zis ca e ok sa-l facem si avem masuratorile de la 6 luni (Gabitza- cand ai timp...saru' mana-iar link-ul de poze e ala de la semnatura)lungime 71cm (cica min pt. un 1 an) iar greutate 6,4 (minim pt. 6 luni, da' la lungime mai mica...) Chestia naspa e ca acum o saptamana ajunsese la 6,5 kg- deci de cand e nervoasa( ca si ziua e cu nervii in pioneze) a si scazut in greutate .Da' asta e, dr. a fost multunmita de ea- cica e sanatoasa tun, nu mai avem pe unde sa o controlam, sa fataie continuu, sta in picioare bine (sustinuta, evident), in fundulet fara probleme, se taraste, e vesela, e bine colorata sa nu ne facem griji...O sa schimbam iar lapticul- ca acum e in greva cu Nan si trecem pe Humana, o sa papam si iaurt- facut in casa,folosind COvalact sau Naturalia-si in nici un caz Danone, galbenus de ou si spanac.Iar carnita de pui o crestem la 300gr/ la doua zile.
A, si m-am uitat in carnetelul meu de bebe- la 6 luni tot 6,4kg aveam si eu.
Fontanela e maricica,daca au iesit dintisorii se pare ca are destul Ca, deci de vina e D3(luam deja 4pic de vigantol) si se pare ca nu il asimileaza bine. Daca la 7 luni e tot asa o sa facem o injectie cu D2 (CrisDun- deci se poate)
Va pupam pe toti

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput