Suceava (4)
Raspunsuri - Pagina 7
megbeng spune:
quote:
Originally posted by ilincalif
Fetelor cochetelor, tocmai cind v-am laudat ca sintem/sinteti vorbarete, unde ati disparut cu toatele ?
Vreti ss stiti ce mai e nou prin Obcini ? Este o avarie pe magistrala si nu e nici apa calda si nici caldura...
Noroc cu radiatorul.. uite asa le bucur pe tantili de la casieria IRE/Renel/E-on sau cum s-or mai fi numind acuma...
Dar e soare si frumos... doar v-am spus ca mie imi miroase a primavara !!!!!!!
PS Si intrebarile mele ? nimeni n-are un raspuns ?
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc..."
ilinca, si ai mei stau in obcini, da jos , unde e magazinul MADLIN..iar e avarie in obcini? eu am imaginea strazii DORNELOR inundata de cateva ori bune pe an....
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
eveline spune:
Ce mai faceti fetelor? Ce spuneti de ce vreme e...? Ieri ne-a amagit un pic soarele si azi iar ploua....si cica maine tot ploaie si vineri lapovita....Fac si eu ca ilincalif acum: o fi din cauza ca mi-am cumparat eu carucior in speranta unor zile mai calduroase???
Chiar, ilinca, cum e cu avaria de la tine....au rezolvat astia ceva?
meg tu ce mai faci....cand mai vii pe la noi, la propriu?
Ana si Bianca-iubita
eveline spune:
Va rog spuneti-mi si mie unde gasesc in oras (in afara de Altex) un magazin sa cumpar CD-uri cu jocuri??? La Altex n-au decat vreo 10 jocuri si n-au ala ce-l vreau eu....si mi s-a pus o pata pe el....nu-l gasesc niciunde...
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, ce mai faceti voi ?
Eveline, cu avaria s-a terminat mai repede decit ma asteptam, a fost doar o zi fara caldura si apa calda, iar noaptea au reluat agentul termic....
meg, eu stau pe linga magazinul Ambianta, e tot in Obcini ca si Madlinul, insa in extremitati opuse !!!!!
ce-am mai facut ? intre timp am fost prin magazine.... la Sensi Blu, unde aveau un singur fel de carucior, dar in schimb aveau promotie la Milumil, asa ca n-am intrat acolo chiar degeaba... si la Bucovina - ehehei, mi-e si rusine sa va spun de cind n-am intrat prin Bucovina ; chir mi-a placut, are un aer mai occidental decit pe vremuri :)... sint doua-trei standuri cu de toate pentru prichindei, se pare ca unul dintre ele e chiar fostul magazin Piticot ! am gasit si carucior acolo, l-am pus deoparte, sa-si faca timp tati sa mearga sa il ia... e de la BabyCare parca si costa numai 3.300.000 ... rezonabil, din punctul meu de vedere... vazusem la un magazin TCM deschis recent sus in Obcini un carucior sport drgut tare, la numai un milion si jumatate, dar eu vroiam un 2 in 1, landou transformabil in carucior sport, ca Zamfiruca e mititica si n-o pot baga direct in carucior sport !!!! si nici 3 in 1 nu vreau, cu scaun de masina.
Dar ia spuneti-mi voi, va rog,in marsupel de la ce virsta e recomandat sa o plimb ? Presupun ca dupa doua luni, desigur....
Va pupam,
iliuta spune:
Buna fetele. Sunt si eu o suceveanca(din Obcini_Viitorului). De 4 ani locuiesc in Spania, dar nu am uitat de orasul meu drag.
Spuneti-mi si mie ce mai este prin oras, cum mai e timpul, a venit primavara? Ce s-a mai construit??
Eu sper ca intr-o buna zi sa ma intorc acasa, in Suceava mea........Pupici.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
megbeng spune:
se pare ca o sa facem un subgrup: suceava-obcinilor...
eu o sa vin in oras pe Pasti, intrucat sotul meu nu va fi in tara, asa ca nu am de gand sa stau singura in bucuresti, o sa vin la ai mei..ati facut vreodata Pastele fara sotii vostri? cred ca o sa fie asa triiiiiist
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
ilincalif spune:
hello, fetele cochetele... ziceam ceva de primavara ? daca ma uit pe geam am impresia ca e toamna tirzie.. brrr, ce urit e printre blocuri cind ploua si s-a topit zapada, raminind pe spatiul fost si viitor verde doar micile urme ale vajnicilor gospodari de prin apartamente ! Ramin la idea mea, traiul la bloc l-a transformat pe romanasul nostru intr-un puturos egocentrist - ce-i dincolo de usa lui nu-l intereseaza !!!! vorba mamicii mele : "si-a pus omul usa masiva, de stejar, si scuipa pe casa scarii !!!!!"
iliuta, vrei sa stii ce mai e porin Obcini ? multi ciini vagabonzi. gunoaie ravasite pe linga mini-buncare )acum sint niste containere, ca vagonetii de mina) si enorm de multe gropi pe strazile cartierului. Iar minunatul nostru primar vrea ca Suceava sa fie declarata in 2006 "orasul florilor". Noroc ca sint o optimista incurabila, altfel cine stie ce as mai zice - si nu e frumos sa vorbesti urit de fata cu mamici si pitici :) ....
eveline, imi pare rau, nu stiu de unde ai putea lua CD-uri cu jocuri, dar pe principiul petei de ulei am inceput sa intreb in stinga si in dreapta, poate aflu... pina una alta fac misto de mine prietenii mei, ma intreaba daca ma intereseaza deja aceste CD-uri pentru Zamfiruca mamei !!!!!!
gata pentru acum,, imi iau inima in dinti si ghetutele in picioare (cizme de cauciuc n-am !!!) si plec la piata...
apropo, iliuta, s-a deschis, de fapt re-deschis piata din Obcini... si sa stii ca, chiar asa cum e, cu bune si mai putin bune, chiar imi place orasul asta. E si al meu !!!!
Si intrebarea mea cu marsupelul ? Nimeni, nimic ?
Va pupam pe toate
ilincalif spune:
rectificare, fetelor cochetelor : nu cizme de cauciuc ne trebuie astazi, acum, ci schiuri !!!!! ninge ca in povesti, in Obcini :) ...
meg, vino tu acasa si vom incerca sa te inveselim, chiar daca nu putem sa il suplinim pe sotul tau !
pupici, mici da' multi, tuturor !
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
eveline spune:
Meg orice eveniment fara sot langa tine este trist....dar totusi esti cu parintii si poate ai sa te intalnesti si cu prieteni de pe-aici....ai sa vezi ai sa te simti bine si nici n-ai sa stii cand trece...
iliuta bine ai venit....prin Suceava nika nou (sau asa mi se pare mie ca stau aici non stop)....cat despre primavara, n-a venit.....ninge ca la balamuc chiar in timp ce tastez...
ilincalif nu ti-am raspuns pentru ca nu stiu cum au fost moderate postarile ca scrisesem mesajul si nu era nici o postare de-a ta si dupa un timp au aparut postarile tale inaintea postarii mele....cam bat campii, nu-i asa? Ideea e ca pe mine m-a sfatuit dr. s-o pun pe Bia in marsupiu in momentul in care-si tine capul bine....dar eu preventiv am cumparat un marsupiu dintr-ala in care pui copilul si pe orizontala (si ti-l treci numnai pe un umar, cam ca la tigani cum isi tin copii, daca stii)....si apoi o poti pune si cu fata la tine, si cu spatele la tine...ma rog, are mai multe pozitii...era cu vreo 2 sute mii mai scump decat unul simplu....eu l-am luat anul trecut pe vremea asta de la Centrul comercial.
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Ce bine ca s-au inmultit sucevencele. Intr-adevar vremea e incredibila si am inteles ca acum in Bucuresti (megbeng sa ne confirmi) e foarte cald si frumos. In SUceava si drumul spre Falticeni si drumul spre Gura Humorului este blocat de zapada!!!!!!!in luna martie???????????!!!!!!!!!!!! M-as muta intr-o zona unde e numai cald si soare. Nu mai suport frigul. Sentimentul asta s-a accentuat dupa ce am nascut ambele fete iarna, urasc zilele scurte de iarna, de frig. Dar pana una alta asta avem cu asta defilam.
Referitor la marsupiu: eu si pe Ana si pe Daria le-am pus in marsupiu de pe la 2 luni dar am un marsupiu care are si spatele tare si o puteam lipi de mine (pe tzatze ii placea cel mai mult).
Am locuit si eu in obcine vreo 10 ani dar din 2004 ne-am mutat si nu prea mai stiu ce se intampla pe acolo. In rest abia astept sa se deschida Kaufland ca sa mai avem alternativa la METRO si UNIVERS ALL.
Poate mai am timp sa scriu de acasa ca acum trebuie sa plec de la servici.
V-am pupat.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.