Suceava (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetelor cochetelor, mie imi miroase a primavara !!!!!!!! cred ca e prin sudul Italiei, dar va veni cu siguranta si la noi ! pentru ca Zamfiruca vrea sa mearga la plimbare, vrea sa ne vada pe o banca in parc ! Si daca vreti sa stiti de ce a nins o saptamina intreaga in Suceava, recunosc : E VINA MEA ! Vinerea trecuta mi s-a parut asa frumos si cald afara, incit mai pe seara am decretat : "Miine mergem sa cumparam caruciorul pentru Zamfiruca" fara sa ma uit pe geam (doar avem jaluzele !)ca fulguia incetisor .... Asa ca daca vreti sa certati pe cineva, eu sint vinovatul !!!!!
Dar, cum ziceam, mie imi miroase a primavara !!!!!!!!!

Si apropo de carucior, ce ma sfatuiti sa iau ? Eu sint adepta principiului "Efort minim, efect maxim" si caut, bineinteles, ceva frumos, bun, trainic si daca se poate si ieftin ! Avind in vedere ca avem deja scaun de masina, chiar nu vreau sa ma complic cu o hardughie de carucior 5 in 1, sau 7 in 12 (glumesc!)
Va pup pe toate si chiar abia astept sa tropaim prin parcuri...

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7.02.2006)

"Ne nastem goi, uzi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca !..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by ilincalif

Si apropo de carucior, ce ma sfatuiti sa iau ?

Noi acu multi ani , 4 la numar, am optat pentru un carucior din gama Baby Care, la vremea respectiva nu era nici ieftin, nici scump, dar s-a dovedit super rezistent. Haladuiam zi de zi pe ruta George Enescu - Centru si retur, via toate parcurile intalnite in cale , prin noroaie, gropi, zapada sau ce alte conditii erau... Util mi s-a parut suportul pentru biberon si de asemenea cosul de dedesubt. Singurul dezavantaj pe care i l-am gasit a fost faptul ca se pliaza mai anevoios dar noi in acea vreme locuiam la bloc si il lasam in garaj, pentru ca ar fi fost greu de carat pe scari asa nepliat. Arata ceva de genul asta sau asta, avea trei pozitii pentru "spatar", fiind numai bun si pentru dormit. Inainte de a-l cumpara pe asta, ideale mi se pareau carucioarele cu 3 roti mari, de care nu se prea gaseau in vremea respectiva si care erau si foarte scumpe. Intre timp m-am lamurit ca acelea nu sunt chiar asa usor de manevrat.

Pupici la toti piticii

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Dana, multumesc frumos pentru sfaturi. Si eu intentionez sa fac kilometri intregi, locuiesc in fundul Obcinilor ( :) ) si majoritatea prietenelor locuiesc in centru. (Cine zice ca nu voi reveni la forma dinaintea sarcinii ?)
Frumoase poze. Daca as vrea si eu sa imi fac un album online, e greu ?

Dar de primavara ce spuneti, fetelor cochetelor ? Vine sau nu ?

Pupici, mici da'multi !!!!

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iata-l si pe al nostru aici si mai sunt poze inainte si inapoi....e un carucior de la "Primii Pasi" pe care l-am luat de la Sensi Blue anul trecut si pe care (atunci) am dat 3.200.000....ieftin in comparatie cu ce am vazut (ulterior) pe la Bucovina.....eu tot pe vremea asta am cumparat caruciorul si oferta era cam slaba in comparatie cu ce a aparut dupa aia, cand a dat caldura.....acum parca mai ai de unde alege (la Bucovina is vreo trei standuri, si la centrul comercial si prin centru)....sa incerci si la Sensi Blue sa vezi ce oferta au....
Si eu astept caldura si-s in cautare de carucior....sport (deh, noi avem cu un an mai mult....)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Dana, am citit povestea nasterii Aniei ..si am ras de m-am stricat cum te-ai dus la servici in loc sa mergi sa nasti (prin cezariana)...nu m-am prins insa cine era dr care "isi ascutea cutitele" si tu erai prin oras...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

multumesc frumos, fetelor cochetelor, pentru sfaturi in primul rind, dar si pentru ca imi oferiti ocazia si placerea de a vedea poze cu voi si cu prichindeii vostri...

Sensi Blu unde e ? pe linga fosta cofetarie Aschiuta ?
dar magazinul Piticot de linga Consiliul Judetean stie cineva unde s-a mutat ?

ati observat ca, o data cu apropierea primaverii, devenim mai vorbarete ?

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc...."

Mergi la inceput

Fetelor cochetelor, tocmai cind v-am laudat ca sintem/sinteti vorbarete, unde ati disparut cu toatele ?
Vreti ss stiti ce mai e nou prin Obcini ? Este o avarie pe magistrala si nu e nici apa calda si nici caldura...
Noroc cu radiatorul.. uite asa le bucur pe tantili de la casieria IRE/Renel/E-on sau cum s-or mai fi numind acuma...
Dar e soare si frumos... doar v-am spus ca mie imi miroase a primavara !!!!!!!

PS Si intrebarile mele ? nimeni n-are un raspuns ?

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc..."

Mergi la inceput

Da, Sensi Blu este langa fosta cofetarie Aschiuta.
De-ar veni odata primavara aia....am fost si noi duminica un piculet in centru....parca se sparsese conducta de copilasi (cu mamicile aferente...si tatici)...ce mai, e dorita lumea de caldura....
De magazinul Piticot nu stiu dar daca tot suntem la capitolul intrebari poate stiti unde s-a mutat locul acela de joaca pt copii (Chicco....parca) ce era pe Marasesti....ca nu mai e....

Va pupicesc!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

salutare!
mai dati sfara in tara sa se inscrie mai multa lume pe DC ca is prea putine persoane din sv inscrise.
cum mai este prin suceava?
am reusit si am mers si noi acasa sapt trecuta;nu stiu ce are orasul ala ca imi place din ce in ce mai mult...
o primavara frumoasa la toata lumea

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Buna fetelor...parca, parca vine primavara!
E taaare frumos afara....problema e ca e numai frumos asa, ca aspect, caci frig tot este....bun si asa, de s-ar zvanta baltoacele...
Sper ca de saptamana viitoare sa fie cu adevarat martie sa iesim la plimbari lungi si dese....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput