Aspirante optimiste (163)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor , sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti!!
Astery arati super bine!!Ai o burtica frumoasa!! Ma bucur ca mai treci pe aici.
Eu cred ca am facut iar extrauterina.Ieri mi-a venit putin maro si s-a oprit, dar inauntru mai este maro numai ca nu curge.Cand am avut cealalta extrauterina tot asa a inceput la mine, cu sucurgeri maronii si durere puternica in dreapta de-mi amortea piciorul. Si acum e la fel numai ca-i pe stanga.Am facut de dimineata un Beta HCG si iau rezultatul dupa ora 14.Daca e cumva sarcina trebuie neaparat sa vin in Bucuresti la doctor.

Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pentru Gabriele si Mihaele - "La multi ani!", sanatate si mult dorit sa apara odata si-odata! (e valabil si pentru sex masculin)
pe toate-toate
P.S. - pentru tiza mea Betty13ro - felicitari si un mare - poate se ia!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!
Bun venit anangel,speram sa te simti bine alaturi de noi!
Bety,felicitarisarcina usoara si bb sanatos si mancacios!
LMA tuturor sarbatoritilor de azi,sa va dea Dumnezeu numai bucurii!
Dana,poate totusi nu este extrauterina,sa dea Dumnezeu sa fie bine,ma rog pentru tine
io sunt bine,astept ca nebunu de acasa spune la toata lumea ca el a plantat acolo ceva micut si deja a facut socoteala cand nascmai ales de sambata de cand am fost sa ne vedem finuta e disperat nu altceva!numai de asta vorbeste,ai vazut ce facea,ce zicea,cum radea,m-a innebunit de tot!
pup iu all

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Vreau si eu pe lista cu mamici aspirante optimiste. Ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani, celor ce poarta numele sfintilor Mihail si Gavril! Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce v-ati propus, sa fiti sanatosi si inconjurati de iubire! Si, sa vina cat mai curand!!!

O zi perfecta tuturor aspirantelor!

July G, bine ai venit printre noi! Sper sa iti traiesti visul cat mai repede si sa fugi la ! Din cate imi amintesc eu, ca sa fii pe lista, tb. sa te adresezi lui Tia, sau Asi si, sa-ti spui numele de botez! Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata fete frumoase. la multi ani la sarbatoritele de azi si la sotii vostri
astery...vezi k maine e miercuri si imi ploua in gura dupa borcanul ala cu dulceata

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60657" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
La multi ani! pentru sarbatoritele de azi si la sotii lor, care isi serbeaza ziua de nume.

Sa aveti o zi cat mai placuta, va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI pentru cei/cele care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput