Aspirante optimiste (163)
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Anangel! Ma alatur si eu fetelor, pt a te intampina cu

si cu multa bucurie in suflet, ca tot mai multe femei isi doresc puiuti! Sper ca pt. tine sederea sa fie cat mai scurta, dar sa nu ne uiti cand vei trece la burticoase! Nu trebuie sa te temi ca nu vei ramane
, trebuie sa fii sigura ca se va-ntampla!
asteryaro spune:
Va sarut pe toate si ma gandesc cu drag la voi.
Si-mi este tare dor de voi...
Kiki
27w
http://community.webshots.com/user/astery100
simonette spune:
asteryaro,wau! Esti o gravidutza norocoasa, dupa cate vad eu nu te-ai ingrasat si, ai o burtica perfecta! Iti doresc tot binele din lume, atat tie cat si bblui din burtica! Sarcina usoara in continuare si s-aduci pe lume un copilutz perfect!
asteryaro spune:
Simonette, merci de urari, esti o draguta! Sa-ti dea domnul la fel! Da, a fost numai chestie de noroc chior, ma mir si in ziua de azi si nu-mi vine-a crede.......
Nu m-am ingrasat, spui tu? Pai sa-ti spun cum este treaba, de fapt: in primul trimestru am scazut de la 54 la vreo 50 kg (ma tineam de pereti cand mergeam la wc...). Acum am... 71 de kile!!! Si am o burtica maaaaare, toata lumea se mira
"cum, abia in februarie nasti?". Oameni...
Apropos, Simonette si Liana30, ati adus un suflu nou pe acest topic: mai multa energie si mai mult optimism, parca. Mi se pare?
Hai va pup!
Kiki
27w
http://community.webshots.com/user/astery100
simonette spune:
Asteryaro, n-am inteles f. bine...A fost chestie de noroc faptul ca ai ramas, sau faptul de a nu te fi ingrasat? Cat despre suflu' de care vb. poate Liana, ca pe mine ma mustra constiinta ca nu am mai mult timp si mai multa experienta, ca sa pot ajuta mai mult fetele astea care au ajuns sa-mi fie ata de dragi!!!
Pupici!
tumpi spune:
astery
-am burtikul, sa aveti grija de voi.
Fetele nu stiu daca ati obs, listuta s-a mai micsorat cu o persoan, si aceea este cea care ne era datoare cu un raspuns si anume betty13ro careia ii urez sarcina usoare si
mancacios si mai ales sanatos.Felicitari si sa mai tragi si pe altele dupa tine.
Betty este ocupata si nu a avut timp sa mai intre, asa ca am facut eu anunturile.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Anca Wish spune:
Astery, ma bucur sa vad fata cu burtica. Frumusica, frumusica!!!
Ce trece timpul...
fata
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
salutare..salutare...
hmmmmmm......mi-ati dat de lucru mama...ca mult am alergat pana v-am prins din urma![]()
va pupacesc pe toate

bun venit celor noi si celor burticioase

fug.....sa le prind din urma si pe celelalte fete..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
alexia28 spune:
Felicitari BETTY13RO! Sa ai o sarcina usoara
LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI

! Azi ma imbat
, e ziua mea
.
Va pup pe toate.
Simonette, multumesc mult de raspuns, o sa-mi fac toate analizele si apoi o sa merg la dansa.
Anangel_lexi casa de piatra si sa stai cat mai putin aici la noi, sa treci repede la