Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Fetelor multumesc pentru tot,pentru cuvinele voastre.Sint aceleasi chesti,dar lucrurile merg din ce in ce mai rau.
Nu stiu ce sa ma fac....imi vine sa innebunesc.
Oricum,va iubesc si inca odata multumesc!

MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gabry, sunt aici.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Of, of Gabry, e asa de greu sa dai un sfat in situatii de genul acesta si din cauza asta tot ce pot sa-ti spun este sa vezi problema pe toate fetele inainte de a lua o decizie, niciodata nu hotara nimic definitiv la nervi, suparare sau disperare si iti doresc sa-ti dea Dumnezeu multa intelepciune si intuitie pentru a sti incotro si cum sa mergi mai departe.
Si nu uita ca suntem alaturi de tine.

Noapte buna fetelor si sa dea Dumnezeu ca maine sa fie o zi mai buna pentru toata lumea.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Megg multumesc mult de receta, insa nu stiu unde pot gasi Ca lactic, dar cred ca voi incerca cea cu iaurt.

Oana imi pare rau de situatia voastra. Sper ca in curind totul se va rezolva.

Gabry nu stiu ce anume se intimpla , dar oricum iti doresc sa se clarifice in pozitiv.

Fetelor ce alte programe educative pu copii stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Oana imi pare rau pt situatia voastra,dar ai incredere in Dumnezeu ca totul se va rezolva in bine,mai bine decit va asteptati.Stii zicala aia,in tot raul va fi si un bine.

Ma uitam deunazi la Oprah show si era un invitat care acum 7 ani era omul strazii si acum are un castel,ca vila e prea putin spus,si asta pe munca cistita,adica s-a apucat de scris si a avut succes,deci se poate ca din strada sa devii om mare si invers.NU mai fii suparata ci ai incredere in Dumnezeu.

Gabry imi pare rau pt probleme,dar incearca sa le ingnori ca totul se va rezolva,intr-un anume felSi eu am avut niste probleme cu al meu cind am venit din concediu din ro,dar acum s-au rezolvat de la sine.

Vreau sa urez bun venit noilor membre.
Fetele ce e Baby enstein?

Sebastian nu mai doarme ziua asa cum dormea si toata ziua ma solicitaiar seara sint frinta

EU I-AM DAT LU SEBI CARNE FIARTA IMPREUNA CULEGUMELE SI NU A AVUT NIMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aaa, apropo de carnea fiarta impreuna cu legumele, noua pediatra ne-a spus de la 8 luni ca putem sa fierbem carnea, ii luam spuma si apoi punem legumele si le fierbem impreuna. Mi-a spus ca astfel este si supica mai gustoasa (de oameni mari) si se pastreaza multe din calitatile carnii care altfel raman in apa. Am uitat sa va spun ca ieri mi-a mancat baiatul, in sfarsit, 180 ml de piure de legume, dar cu biberonul (dupa ce l-am incercat cu lingurita si nu a vrut), piure pe care i l-am facut cum am citit in noul supliment de la mami referitor la alimentatie, adica i-am adaugat la sfarsit o lingurita de ulei de floarea soarelui si jumatate de lingurita rasa de zahar...de la mine i-am mai adaugat putina faina de orez, si a iesit delicioasa...de obicei ii fac supica folosind carne de pui dar acum i-am pus vita si i-a dat un gust tare bun.

Crinuta, eu am gasit zilele trecute o branza cu smantana de la Milli, se numeste Fagaras, care este facuta din lapte pasteurizat, iar lui Andrei ii place foarte mult.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Oana, capul sus mami, in cont, vin si zilele bune!

Gabi.i, multumesc. nici eu nu stiu exact daca sa caut de acum gaina in loc de pui, cred ca deja e tardiv - la cit pui papa de 2 luni . dar vitel de lapte pot sa evit, voi lua doar vita si o voi fierbe 2 ore, cum de fapt fac eu cu toata carnea. habar am daca acum sa i-o fierb separat sau nu. oricum eu arunc prima apa dupa ce da in clocot si apoi o pun iar la fiert cu apa noua. odata sau de 2 ori i-am dat si zeama de carne nestiind ca nu e chiar ok. dar per total si eu zic ca de pe la 9 luni incolo deja sint mari, cit sa-i mai ferim de atitea??? incet incet va tb sa pape si din oala noastra .

Gabry, iti doresc multa intelepciune si in luarea oricarei decizii! eu zic sa nu te grabesti ca poate lucrurile se vor aranja totusi pina la urma!

Amaya, ff bine ca papa Andrei, asta e chiar si cu putin zahar, mai bine sa pape asa legumele decit deloc!
brinza de la Milli zici, ia sa-l incerc si eu, poate scap odata de facutul in casa . mai mai mai ce ma pune baiatul meu la treaba seara cu brinza asta .

hai pupici si w/end cit mai placut!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Oana, imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat cu casa. Sa va ajute Dumneeu sa va gasiti un loc bun unde sa va mutati.

Gabry, chiar credeam ca este mai bine dupa ce ne-ai povestit in ultima perioada, ca te ajuta la treburile in casa si altele. Iti doresc sa iei o decizie inteleapta. Sper totusi ca va incepe sa va mearga bine!

Crinia, in Ro calciul lactic se gaseste la farmacie.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Tomasa nici noi nu dansam, nici macar nu da din maini cand aude muzica. Doar daca dansez eu cu el i brate; daca damsez in fata lui rade de nu mai poate, ca si atunci cand incerc sa fac gimnastica. E amuzanta probabil o balenuta dansatoare.
Amaya eu la-m determinat pe cristi sa manance legume abia dupa ce i le-am amestecat cu iaurtelul pe care el l-ar manca la orice ora. Acum ii pun din ce in ce mai putin iaurt in piure sau supica, doar sa dea un pic de gust.
Crinuta si noi suntem fan campina sinu intentionez sa il schimb. Il iau din billa de unde la fel, dispare rapid.
Shobo si eu stiu ca animalele tinere nu sunt de dat bb-lusilor, dar nu mai stiu explicatia. O sa ma caznesc sa mi-o amintesc dar ce sa-i faci, batranetea...Ceva cu niste purine care se transforma in acid uric care nu poate fii excretat de rinichi...in fine.
Fetele care se gandesc la hormonii de crestere, eu nu as pompa nici un hormon nici in mine si mai ales in copil. Au prea multe ef. adverse de necontrolat.
Oana eu gatesc de mult o zi da, una ba si tin mancarea la frigi.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

BDana, exact la asta ma gandeam si eu.
Am citit si aici pe forum ca multe mamici le dau puiutilor Campina.
Am incercat sa ii dau si alte tipuri de iaurt dar nu sunt la fel de bune. Am gustat si eu, diferenta e mare. Chiar nu stiu ce sa fac...

Gabry, esti mai bine?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput