Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabia...sanatate multa Sofiei!!!!!
Eu stiu ca Stodal e f bun.. e bine tolerat si e natural...
David e ff bine, nu mai tuseste deloc...
Temp nici nu i-am mai luat-o...
Si de data asta am scapat usor...oare sunt efectele Imunobaby????

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu sunt disperata cu bolile de toamna. Sapt. trecuta lun ne suna de la gradi sa mergem repede, are febra mare si nu-i scade. Mergem la dr: rosu in gat, ospexin, placa veche. Saptamana asta joi seara iar a facut febra. I-am dat supozitor, febra s-a dus. Vineri am dus-o la dr.homeo, ne-a dat Sumetrolim preventiv si pic. extras din germeni de vita de vie si germeni de brad. Insa daca mergeam la dr-ul nostru, sigur ne dadea antibiotic din nou. Nu stiu ce viroza mai e si asta, nu tuseste, nu-i curga nasucul, numai face febra mare. Oricum, luam Oscillococcinm in continuare.
Voi cum stati cu bolile?
Sanzi, David are de obicei 35-35,5? Sau numai acum a facut figura asta?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vai de capu meu, cum sa stam cu bolile? deocamdata are conjunctivita

raceala nu e chair f fnasoala, i-am dat stodal, febra e dimineata si seara, scade la Nurofen, dar azi avea ochii lipiti si rosii, acu am dat telefon la dr (Ana Culcer) si ne-a zis sa ii dam picaturi si sa o stergem bine cu ser.Si a mai zis sa nu ne speriem, ca nu e cu imunitatea scazuta, e doar efectul gradinitei.Adevaru e ca de unde ar fi putut sa ia conjunctivita, decat de la gradi.Pana acu n-a mai avut niciodata!

gabi, da de ce ii da antibiotic asa repede? Sofia are doar rosu in gat,dar nu are si puroi, iar la plamani nu se aude nimica, asa ca nu i-a dat.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu stiu ce moda mai e si asta cu antibioticele, dar aici una-doua iti prescrie aproape toti pediatri.
Imi pare rau ca ati facut conjunctivita, sper sa treaca repede Pupici si sanatate!

Ce faceti maine, ca duceti la gradi?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici

Mergi la inceput

Gabi, maine nu o duc la gradi.Si cred ca pana miercuri o tin,sa vedem cum evolueaza.

Plange de mama focului la picaturi:( dr ne-a mai zis ca poate sa fie in cadrul virozei, pt ca a debutat mai intai cu febra si nasul .

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David de obicei are 36.7...
Oricum daca vad ca e bine, nici nu ma mai stresez...Acum are temperatura normala..
Poate cum mi-a spus una dintre pediatre, i-a fost frig pe afara si a facut o usoara hipotermie din care, fiind mic, si-a revenit mai greu....
Noi am inceput iar plimbarile lungi pe afara cu tractorul, de care David e foarte incantat, da la pedale cate 2-3 ore cat stam pe afara!!!

Sanatate la bolnaviori....asa e la inceput cu gradinita...si eu ma asteptam la raceli si mucisiori...trebuie sa fim pregatiti!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Buna fetelor! Iaca am reaparut si NOI!
Ma cam speriati cu tusa asta! Si Briana a inceput sa tuseasca, mai ales dimineata, peste zi mai putin dar la gradi au spus ca nu au auzit-o tusind! FEBRA NU ARE! Dar de ascultat la plamani , nu a ascultat-o nimeni, doar in gat se uita asistenta dimineata!
Noi am luat anul trecut Stodal, este natural dar depinde din ce faza incepe-ti, la noi anul trecut a fost cam tarziu!
iar Sumetrolinul este un antibiotic, nu? Este mai slab un fel de biseptol, mie asa mi s-a zis! Dar sa incercam sa nu le dam imediat antibiotice! Eu cand am fost mica am luat f.mult (aveam infectii urinare si cu amigdalele) iar de la 3 ani am fost la dentist iar la 14 ani aveam prima masea "imbracata" , NASPA! Trebuie avut GRIJA!
Iar cu GREVA, pe noi nu ne-a anuntat NIMENI!
Briana s-a mai cumintit decand a aparut emisiunea SUPER NANNY! (de pe prima, nu vreau sa-i fac reclama) dar de atunci merge singura la culcare, cu Doli si lapticul, si adoarme fara MAMI sau TATI! Mananca in bucatarie ca este urat in camera, DAR cu plansul ne mai "incerca'!
De ex, ieri am fost in vizita la niste prieteni , mai era un baietel acolo , toti in jur de 3 ani, si s-au certat, i-am zis ca daca mai continua cu maraitul plecam acasa, ..a continuat, am incaltat-o si , (chiar daca as mai fi vrut sa STAU) am plecat! CICA TREBUIE SA FIM FERMI SI HOTARATI! iar Eu incerc sa fiu chiar daca mai si cedez (cu desenele - doar la minimax sau pe dvd, la carton sau jetix NU ne mai uitam DELOC)
VA PUP si NE MAI AUZIM
Multa sanatate si sa scapam DE TUSE! si FARA GREVA!
Gabi si Briana
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna Fetelor,
Vesti de la Nina: Este tot la Tg Mures cu fata au internat-o acolo pt cateva zile, poate o saptamana, tot programul ei de insulina si mancare e dat peste cap ... vor sa gaseasca o alta schema mai potrivita pt Cristina. In rest sunt bine si va multumeste la toate pt cuvintele frumoase de ziua ei, de sfaturile si de gandurile bune.
Sa fiti sanatoase

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Gabriela, sa stii ca de cand cu emisiunea asta, si noi suntem altfel cu George. Bine, acelasi lucru il stiam si eu, ca le spun la alti parinti, dar... nu puneam in practica, probabil din comoditate! Acum au stat o saptamana jucariile sus pentur ca ma batea, ei bine, are ceva vreme de cand nu mai da in mine, nici nu striga! Cum vad ca are nervi ii zic: urca jucariile, si pun mana pe ele si le urc, imediat ma roaga sa le dau jos, ma pupa si isi cere scuze. Mie mi se pare ca e mai cuminte. Buna ideea ta cu vizita, prima data cand e obraznic l-am scos din "mediu"... de obicei e cuminte, dar se mai ad in petec!
Abia astept sa vad emisiunea din seara asta, se uita si George sambata in reluare si vede cum e cu pedepsele!
Sabina, sanatate micutei, urata faza cu conjunctivita!
Sanzi, si eu m-as da pe tractorul ala doar ca am crescut cam mult in ultima vreme
Gabibarta, eu il duc la camin, daca nu mi-l primeste, o sa stau cu el acasa, sper sa ma inteleaga sefii, insa... e o varza cu invatamantul asta: acum e vacanta, acum e greva, indata vine Craciunul... serbarile cand le vor pregati, ca sunt pici si trebuie sa fie mai rapizi??
Sa aveti o seara buna si fara virusi!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Buna fetelor.Sofia n-a mai avut secretie , doar ochisorii impaienjeniti.Acu, ce sa zic, eu sper ca maine dimineata sa nu mai aiba ochii lipiti.Am inteles ca trebuie macar 3 zile sa-i pun picaturi...ceea ce e jalniiiiiic.

Nicole, daca mai vorbesti cu Nina, pup-o si de la mne.

Azi ne uitam si noi la emisiune:)

Mergi la inceput