Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Am mai venit si noi pe aici, va citesc zilnic, dar nu prea am timp de scris, dar acum sunt suparata si n-am cui ma plange...

Ne-au chemat la gradinita sa ne spuna ca Rares este un copil dificil, foarte incapatanat, ca la toate sugestiile si solicitarile lor el spune "nu vreau!", exemplu: eu nu desenez, eu nu colorez, eu nu plantez floricele, eu nu fac trenuletul, eu nu mananc, etc, etc. si asta se pare ca nu ar fi foarte grav, dar toti ceilalti copii se iau dupa el si nimeni nu mai face nimic!!!
Prin urmare procesul didactic este blocat din cauza lui Rares!
Tot doamnele educatoare mi-au spus cu vreo luna in urma ca Rares este foarte istet, ca are mult mai multe cunostinte decat ceilalti copii( el stie culorile, figurile geometrice, o parte din litere, toate cantecelele, povestile), la vremea respectiva fiind foarte incantate de acest lucru.

Urmare a "blocarii sistemului educativ", Rares a fost pedepsit si mutat la o grupa mare. Se pare ca desi stie ca este pedepsit, nu-l deranjeaza prea mult, fiind foarte incantat ca acolo are jucarii noi.

Singura care sufera si se simte "pedepsita" sunt eu, desi probabil avand in vedere ca Rares nu se simte prea rau in noua locatie, ar trebui sa ma calmez.

Din faptul ca Rares cam stie lucrurile pe care le invata ceilalti, incerc eu sa deduc ca activitatile de la grupa mica il cam plictisesc. In plus el este o fire independenta si super incapatanata.
Acum, suparata cum sunt, zic si eu: N-ar trebui sa incerce doamnele sa-l convinga pe Rares "sa intre in front", ceilati copii urmandu-l?
Pe de alta parte, poate ca mutarea lui la grupa mare i-ar putea fi de ajutor, uimitandu-i el pe acei copii mai mari, decat sa "piarda vremea" plictisindu-se la grupa mica.

Nu stiu cum e mai bine? Sunt destul de confuza si amarata pentru ca altfel, nici eu care sunt mama lui si-l iubesc de nu mai pot, nu prea il inteleg si nu stiu intotdeauna cum e mai bine sa ma port cu el.

Ziceti si voi ceva... Cum e mai bine, cum sa gestionez aceasta criza...?

Va pup si iertati-ma ca va "umplu capu'" cu problemele mele.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc,
se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Briana are iar BRONSITA!
A fost azi la control, totuusi e mai bine decat pneumonie, nu? Dar inca trebuie s astam acasa! Dar iar NU are febra! tuseste si are "mucii" colorati!
CE sa mai FAC!????
Cornelia , legat de RARES bine ca adaptat printre cei mai mari! poate este mai bine, vezi ce-ti va zice si educatoarele astea!
Si la noi o educatoare este tot timpul nemultumita, iar pe ingrijitoare cred ca o vedem doar in "poza" mai deloc , dar ce sa facem, asta este sistemul , nu degeaba fac greva, nu?
sau ar trebui sa facem NOI greva, s anu ne mai ducem copii sa vedem cum isi justifica ei orele , ca si asa au putine, la noi educatoarea apare pe la 8.30 - 13 cea de dimineata iar cea de dupa vine la 13 sta pana pe la 16 iar , daca dupa 16 mai raman copii ii plaseaza prin alte grupe, gasesti biletel ca XYZ este la grupa X, deci, asta E!
Dar noi asteptam sa ne facem bine sa reancepem TOTUSI gradinota!
Va pupam
gabi si BRIAN n:27.06.2002
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna fetelor!!!

sa stiti ca si la Alexandru la gradinita este epidemie de gripa se pare, aproape toti sunt mucosi si tusesc.Una dintre fetite are otita si dimineata d-na asistenta a zis sa fim atenti ca este molipsitoare, ceea ce eu nu stiam dar stiu ca al meu numai in preajma ei statea asa ca vad eu la ce surprize mai am de facut fata.Mucosi am fost si noi si deja numai suporta sa tot sufle nasul si plange seara la culcare cand nu este nasul curat ca el nu poate inchide gura dar sper sa rezolvam si asta.
Cornelia cred ca ne luam de mana si o sa fim tovarase de suferinta cu partea de neadaptare acopiilor nostrii.La noi nu il pot muta pe Alexandru in alta grupa deoarece pana la urma s-a dovedit ca nu este chiar asa de obraznic pe cat au fabulat ele si se pare ca afost bine ca am facut un pic de galagie.In rest am reprosat si eu faptul ca nu sunt urmariti mai atent pentru ca el tot ce vede rau imita si acolo si acasa, asa ca acum se baga sub mese , stalceste cuvintele si cate si mai cate.In schimb pentru ca la el grupa este mixta el cam are activitati pentru copii mai mari la care participa si atunci nu se plictiseste la lectii si sta atent , exceptie facand partea de desenat care nu o accepta deloc.Acum pare incantat pentru ca au inceput sa faca repetitii pentru serbare, invata cantece de sarbatori si asta ii face mare placere.Pe langa toate acestea am rugat ca doamna cu care fac engleza sa nu il bage in seama si sa-l lase sa se joace in timpul orei , asta pentru ca eu la inceput am spus ca nu-l las la engleza dar dansa nu l-a trimis in alta parte si il lasa in clasa.In timpul lectiei insa are momente cand se duce printre copii de la lectie daca i se pare ca spun ceva nou daca nu sta in coltul lui si se joaca in liniste.Asa ca probleme cred ca vom mai avea dar va trebui sa trecem peste toate cu bune si rele.
Sanatate multa la pitici ( apropo al meu va fi pitic la serbare-si sunt suparata pentru ca rolul lui are 4 versuri iar el poate spune mult mai multe dar doamnele spun ca cei mici sa aiba roluri cat mai mici) si pe curand!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Mai intai vreau sa ii urez lui Julian multa sanatate, sa ii bucure mereu pe parinti si sa fie norocos! Gabb, sa fiti mereu mandri de el si sa va bucurati de toate nazdravaniile lui!

Noi stam acasa de ieri, a facut ceva ciudat, habar nu am ce, oricum m-am speriat: ieri dimineata brusc i s-a facut rau, era alb la fata, buzele albe, si s-a lasat in jos, nu se putea tine pe picioare. M-am speriat ingrozitor, el zicea ca vrea sa vomite, dar nu a facut asa ceva, i-am dat metoclopramid si si-a revenit, desi nu cred ca era ceva greata.
Am vorbit cu doctorita si a zis ca ori e anemie, ori lipsa de calciu, peste a mai si racit, ii curge nasul ca un robinet, mai tuseste, insa nu foarte tare. Azi cand sa mergem la spital, la analize si control... am avut pana la masina nu am avut cum sa il duc, vad maine daca putem, daca se repara masina. Altfel nu se poate e un frig la noi si azi a nins mereu!
Si el repeta o poezie cu fulgulet, l-a auzit sotul cand il lua, este foarte dezinvolt si nu are emotii, repeta cu toate grupele. Nu mi-a zis nimic educatoarea de serbare, astept sa vad luni ce ne spune.
Cornelia, am citit oful tau si poate e mai bine pentru Rares, decat sa ti se tot faca observatii... mai bine sa vezi ca baiatul merge cu drag si este apreciat. Oricum, mi se pare dura faza cu mutarea ca si o pedeapsa, parca sunt prea mici sa primeasca pedepse asa de "mari". Oricum... vorba lui cgabriela ce ar fi daca noi am face greva si nu ar mai avea obiectul muncii? Cred ca in cele mai multe cazuri este lipsa de preocupare din partea lor, si nici nu este altcineva care sa ii supervizeze.
Ma uit ca George e la caminul Colegiului pedagogic de aici, vin mereu profesori cu eleve la practica, au ore deschise... mereu se pregatesc cu tot felul de chestii, nu prea isi permit sa traga chiulul. Desi este un copil in grupa care le mai provoaca cucuie la ceilalti, ii musca, vorbeste urat, se straduiesc sa il potoleasca... si inteleg ca partea de educatie e in "gradina" lor. Insa asta e norocul nostru, cine stie ce chestii neprevazute ne pot astepta si pe noi!
M-am lungit la povesti, alerg sa dau siropul la copil!
Va pup si SANATATE va doresc!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

La Multi Ani, Julian!!! (cu suc)
Te pupam, mamica si Andreea

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

la multi ani Julian!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Multumesc mult de urarile de La Multi Ani pt Julian.
Sanatate si multa fericire si pt voi

Am si poze de l apetrecree dar nu le pot pune pe net, adica sunt pe net, dar private, cine vrea sa le vada sa imi sc un Pc cu adresa de e-mail si le trimit invitatie, Mai multe explicati in PM veti primi .. pupici

PS: Am deschis subiect nou, asa ca mutati-va acolo cu povestile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">18

Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Ce bine ca v-am gasit!
Fetita mea, Ana, este nascuta tot in 2002(30 martie), acum are 1 metru si 4 cm ,si cantareste 18Kg(nu mi se pare ca asta ar fi o problema ,nu credeti?).
Merge din aceasta toamna la camin unde s-a adaptat foarte bine(seara imi mai spune ca vrea la camin, ii este dor de colegii ei). Astept cu nerabdare o serbare de sarbatori(spre ca se va organiza una).Poate aveti timp sa imi povestiti cum a fost prima serbare la care ati participatin rol de parinte. Emotii? Lacrimi?

Mergi la inceput