Copilasii din 2002 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

legat de kg BRIANA are 13,4 kg si 96 cm inaltime !
dar eu zic NU va stresati cu asta ci sa nu fie palizi si bolnaviori!
NOI (adica Briana, normal) stie sa-si sufle nasucul f. bine DAR ii mas scot mucozitatiile cu aspiratorul naza, (il bagi in priza si are un furtn care se termina cu o pompita pe care o bagi in nasuc si scoate tot , si ce nu poti scoate TU !- DAR ii inia o pauzam inainte cu ser fiziologic!
iar la gradi inca NU mergem!
pe la voi a venit zapada? ca la noi a venit doar FRIGUL!
Gabi si Briana

Mergi la inceput

Scuze pt gresele, sunt obosita si bolnavioara!ma intelegiti, nu?
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, noi intram mai rar, de obicei va citesc si nu mai apuc sa va scriu!
George are la 3 ani si 2 luni 104 cm si 16,5 kg, insa si noi suntem inalti, deci are pe cine mosteni. Ma bucur ca mananca bine, si deja se cunoaste ca merge la camin, adica se cunoaste ca are program.
Sabina, sanatate Sofiei, cum mai este?
Sanzi, tinem pumnii sa iti mearga netul!
Cristina, am vazut pozele, o adevarata domnisoara, ne place strungareata!
Gabb, petrecere frumoasa, la ce ora aveti? Abia astept sa vad pozele!
Lucia, sanatate si voua! Se pare ca gena e de vina la voi... macar bine ca depistezi ce ii provoaca tuse lui Liviu!
Nina, abia astept vesti de la tine, ii tinem pumnii Cristinei sa fie bine!
Gabriela, sanatate si voua! Noi avem o perioada buna, nu stiu prin ce minune!
Irina, ar fi bine sa vezi ce cauzeaza starea aceea de nervi lui Alex, poate doar lipsa de supraveghere a educatoarelor este!
Va pupam si fugim la baie!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

elena ma bucur ca ti-a placut strungareata mariucai.
mariuca are 95 de cm si 14 kg.Cred ca e in grafic.mananca destul de bine si mananca singurica.
sanzi nu a rezolvat cu netul .
cgabriela sanatate multa!cred ca si eu o voi invata o colinda pe mariuca.Atat ca noi nu prea avem la cine sa mergem sa colindam.Dar o sa-l colinde cu siguranta pe Mos Craciun.asta seara ca sa adoarma mai repede i-am spus ca eu ma culc ca sa ma vada Mosul ca dorm si sa-mi aduca o papusa .Mi-a spus ca la mine nu vine ca eu nu sunt mica.Vine doar la copii.Asa ca trebuie sa ma gandesc la alte minciuni.
pup pe maine

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lui Lili iar ii curge nasucul Of, m-am saturat de iarna
Ieri a tinut greva foamei toata ziua pana seara. Atunci am intrebat-o daca vrea crenvusti. A vrut, pana la 6 bucati nici nu s-a oprit. Dupa aceea s-a pus si tati la masa, aveam piept de pui, hop si Lili la masa, atat de mult a mancat, cred ca a recuperat tot ce nu a mancat in timpul zilei

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Andreea are 1 m si 2 cm. dar...acum vine partea mai putin placuta...18,2 Kg.
Este un copil foarte activ, iute la minte dar f. f. voluntar.
Are 3 ani si o luna jumatate (impliniti luna trecuta) si am pus pozele de la ziua ei in album, va asteptam sa ne vedeti.
Uram sanatate tuturor picilor si parintilor.
La noi inca sunt zile de toamna dar tare mi-e doar de o zapada asa ca in timpurile copilariei mele cand petreceam pana noaptea pe Drumul Poienii Brasov de ma adunau ai mei - om de zapada cu mucii facuti turturi la nas...si regret ca fii-mea nu o sa aiba parte, din pacate, de o asa copilarie (fara teama ca poate fi rapita de cine stie ce obsedat sau ca ar putea-o accidenta vreun vehicul condus de cine stie se adolescent cu mintile tulburi de aburul alcoolului)...

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Daisy, sa-ti traiasca fetita! E tare dulce! De ce-i o problema ca are 18 kg? Ca in poze nu pare grasuta.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Aveti niste INGERASI dragalasi (ne-am uitat la poze si Bria ma tot intreba "dar ii cunosc, unde sunt?)
Noi suntem mai bine, eu iau antibiotic (doxiciclina)Briana inca ia bilute homeopatice dat cred ca de luni mergem la Gradi!
Nu mai vrea acasa! Azi a fost sedinta cu parintii, in 15 dec au serbare, A fost Cristi (sotul) eu nu m-am putut invoi! Si a propus ca sa ma schimbe din functia de casier ca si asa NU am strans NICI un ban eu (ci doar educatoiarele) si NU am vazut nici o factura...
Va pupam si SA VA FACETI BINE!

poze mai recente cu noi : albumul nostru
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Cgabriela, multa sanatate pt. voi! Noi inca nu stim cand avem serbarea, Lili va fi fulg de nea, dar nu stiu cum se imbraca un fulg... Nu are rochita alba, doar una galbena, dar zapada galbena e cam nasoala, nu?
Inca ii curge nasucul, si tuseste un pic, dar daca a reusit sa manance vreo 10 clatite acum seara (doua cu pateu, 8 cu gem) atunci nu poate fi grav, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tot nu ne merge netu, dar imi era tare dor de voi si de copilasi, asa ca va citesc pe fuga pe unde apuc...
David este bine, se trezeste destulde greu sa mearga la gradinita dimineata si ne spune ca nu vrea sa mai mearga...hihi...dar nu protesteaza cand il imbracam sau cand il lasam la gradinita...
Noi suparati ca astia de la rds nu se tin de cuvat si ne cam cafelim cu opc-ul cu care pregatim o reclamatie pe cinste!!! si pe masura!!!
va pupam...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput