Bebelusi de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza,

eu cand am fost acum vreo 2 saptamani sa-mi cumpar ceva de imbracat pe noua masura am facut depresie... Si nu stiu cum, ochii tot la marimea S mi se duceau, dar prietena mea care a fost cu mine imi amintea de fiecare data ca ar trebui sa ma uit la L!!!! Si in cabinele de probe transpiram si injuram... si tot nu ma incapeau lucrurile, sau daca ma incapeau stateau ca naiba!!! Asa ca.... Dar stiti ce-i culmea? Ca la dulciuri tot nu renunt, am spus ca atata timp cat alaptez mananc bine si mananc si dulce ca face lapticul bun...

Va pup ca ma striga!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

;neata fetele...

Azi ma duc la dr sa ma opereze la degetul mare.Am fost aseara in vizita ,ca sa stiu cum stau si sa nu ma chinuii degeaba cu rivanol si alte alea.

Uff, mie un pic frica...si nu stiu cum e treaba cu alaptarea si anestezia locala.

Cat priveste site-ul, eu il fac, asta nu inseamna ca am timp...il fac treptat treptat si va fi gata in luni de zile,importanta e baza, ca pe urma poze noi se pun f repede.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza dargele mele!!!

Anis sanatate multa si bafta la dr!!!
Monica te-as felicita pt atatea kg date jos in timp record dar daca nu au fost tocmai din placere nu e tocmai ok asa ca ai grija de tine sa fii sanatoasa au nevoie barbatii de tine Eu cu draga inima ti-as da de la mine vreo 2 kg :)
Mamini si restul fetelor care va doriti sa le dati jos va tin pumnii sa reusiti eu stiu ce greu este si cum se dau jos...eu am vrut sa ma apuc sapt asta de sala si din pacate m-am apucat de dentist nu-mi mai permit acum ambele...plus ce dureri am avut nu-mi ardea de nimic mai sunt si racita acum azi noapte am avut frisoane...
Andrei mai fornaie dar mai putin si are asa din cand in cand o tuse seaca...
Eu i-am dat pana acum suc de morocov si am ajuns de cateva zile bune la 30 ml am tinut pe cantitatea asta si azi ma duc sa cumpar mere sa fac cate putin.
Va pup!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Monica, pe schema noastra de alimentatie cerealele sunt trecute dupa acomodarea cu sucurile de morcovi si mere si intra o data cu pulpa de fruct

Eu am pus in timpul sarcinii 17kg, dar pentru ca eram extrem de slaba nu paream grasa, eram doar lata La nastere am dat jos 6kg si pana m-am externat inca 4kg. Dar nu mai intram in nimic. In urmatoarele luni n-am mai slabit, dar m-am mai subtiat putin, oasele incepusera sa dea inapoi.. Tot nu intram in nimic. A trebuit sa-mi cumpar cateva haine si dupa o luna au inceput sa cada de pe mine Inca nu intru in cele vechi, dar nu-mi pierd speranta. Am inteles ca refacerea dureaza pana la 6 luni de la nastere. So, mai avem timp!

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Intru si eu pe fuga pana-si face printesa mea somnul de frumusete de 30 min. Cred ca nu doreste sa fie miss, de-aia nu doarme mai mult. A revenit la programul de bebelush, papa la 2 ore in timpul zilei si se trezeste de 2 ori noaptea, tot pentru aceeasi indeletnicire.
Mamini, trebuia sa plecam pentru revelion la Malaga (se ivise o ocazie avantajoasa din punct de vedere financiar si ne-am gandit sa nu-i dam cu piciorul), dar nu am gasit avion decat cu 2 escale si nu mai am curajul, mai ales ca atunci va fi si perioada cu dintii, cu diversificarea-daca am lapte pana atunci. E drept ca am renuntat si pe fondul oboselii pe care o resimt zilele astea si a agitatiei pe care o manifesta Sara. Asa ca urmatoarea vacanta la care voi visa va fi cea de schi din februarie. Asta e, noi sa fim sanatosi.
Mitub, saru-mana de precizarea cu avionul, e bine de stiut, chiar daca la mine nu mai e cazul.
Referitor la sterilizare, in perioada cand ma mai mulgeam fierbeam sticlele si pompa sau foloseam solutia de la Chicco, le uscam pe prosop de hartie si le pastram cu capacele, eventual cu tetinele(pe care nu le-am folosit niciodata) in jos. Nu mi s-a intamplat sa se depuna nimic pe sticle. Dupa cum vedeti, eu am optat pentru vechea metoda a mamelor noastre.
Va pup, ma duc fac un dus pana casca ochii cea mica.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, cum crezi tu ca e mai bine, nu stiu inca daca e greu sau usor cu bebe pe drumuri dar banuiesc ca nu-i tocmai floare la ureche...eu tot as pleca in februarie undeva unde-i mai cald, desi vom fi cu dinti si chestii- le va face si acasa, nu? la tine chiar e mai simplu, ca ai o parte din papica cu tine... poate pina in februarie iti faci curaj.pupicei pt Sara frumusica.
Ioana, imi pare rau ca esti bolnavioara, ai grija de tine!
eu m-am ingrasat 1 kg in ultima saptamina desi merg vioi 1,5-2 ore pe zi, cu caruciorul cu Veve si e drept ca am mincat prajitura, dar nu si piine sau cartofi prajiti. sunt cam ofticata si daca as taia bunatatile de tot stiu ca s-ar vedea, dar ma apuca nervii si ma bag cu capul in frigider...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Corbioana kg nu le-am dat jos de placere pur si simplu asa s-a intamplat sa se dea singure jos. Am mancat chiar f mult doar oboseala pe care o simtim toate a fost mai mare atat. Eu de felul meu nu sunt plinuta si am un metabolism f bun nu pun pe mine indiferent ce si cat mananc. Dar acum chiar ca as mai vrea ceva kg in plus ca sunt prea schiloada.
Tia sarumana de raspuns.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gata..am rezolvat si cu piciorul..crescuse asa de mult unghia in carne..ca s-a mirat si dr cum am rezistat atat.Inca sunt sub anestezie locala..asa ca imi e bine...peste vreo 1ora am sa urlu un pic..bine macar ca nu afecteaza la alaptat.

Colac peste pupa sunt si f obosita,azi noapte Ingrid s-a trezit in mijlocul noptii,ea care dormea tun pana dimineata, si m-am dezobisnuit de asta ,dovada ca ma resimt f tare.
Apropo de kg,si eu stationez,nu se misca ..am inteles ca la unele se intampla asta din cauza prolactinei si de abia dupa ce se opreste alaptarea se slabeste.Si eu am de dat jo vreo 10, ca sa ajung la cat aveam inainte de sarcina,la 48kg.Ma multumesc si cu 50 ,numai sa incap in ceva...pana la urma trebuie sa ajung sa imi i-au haine.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini multumesc frumos mi-am cumparat acum niste coldrex forte cu vit C sa-mi fac unul cald diseara pe baza de paracetamol. Sper sa treaca si la mine si la Andrei. Azi am iesit cu el afara ca nu se mai putea sa stam atata in casa. Cam asa mergem si noi pe jos dar nu se cunoaste nimic...pana nu ma duc la sala si nu las putin neste haleuri desi nu mai mananc eu mult asa...nu se va vedea...
Monica pai aia ziceam ca tu nu le-ai dat de placere si asta nu e chiar bine pe de o parte...pe de alta lasa ca e ok ca esti supla. Eu trebuie sa mai muncesc putin.
Anis ma bucur ca ai scapat de durere la picior. Sanatate !
Irina scumpa lasa mami ca o sa dai si tu jos si te faci iar slaaaba cum erai inainte ai sa vezi tu.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimee, si eu am patit-o cu dermatita seboreica.
Avea scoame pe capsor si nu am avut curajul sa ii dau cu nimic pana dupa 2 luni ca a facut inainte alergie urata la o crema Baby pe care noi o recomandam la bebei ca nu da alergii cica. A facut alergie si la gama Bubchen si acuma folosim doar sapun si sampon nivea si ulei de masline cand ii fac masaj.
mai facea ea cate o chestie pe la incheieturi si dupa urechi da eu credeam ca e mizerie, ca bnu o spal bine. Si intr-o zi a fost asa de urat dupa o urechiusa ca s-a descuamat si secreta in continuu. Asa ca am dus-o la dermatolog si mi-a zis ca e dermatita seboreica. pentru capsor mi-a dat vaselina salicilata si am scapat de scoame, si dupa urechiusa si unde mai facea chestia aia ciudata mi-a prescris o crema preparata cu nistatin si hidrocortizon. si i-am dat nistatin si pe gura tablete dizolvate in ceai.
Intr-adevar si ei ii apare si ii dispare, si o mai dau cu crema aia, dar la atulet are o pata rosie care nu disparea nicicum si de doua zile o dau cu betadina si e mai bine.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput