Bebelusi de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cipcipcip- imi pare tare rau pt tine. Eu am zis ca sub nici o forma nu ma duc la serviciu mai devreme de un an, desi imi doresc sa stau 2 si cred ca asta voi si face! Poate reusesti sa-ti convingi sotul ca e mai rau la cresa, puls ca nu are aceeasi educatie de la una care nu are timp de el decat de la tine!

Zina- si eu am burta, dar nu chiar asa de mare. Incap cam in toate hainele mele dinainte, mai greu ma inchid la ultimul nasture dar merg! Nu dispera dai tu jos burta! E drept ca eu eram mai grasa si inainte!

Gabi- bine ai revenit! Si eu sterilizez biberoanele dupa fiecare masa, dar cred ca fetele intrebau de cele sterilizate deja cum le pastreaza pana la urm folosire (eu am cam 12 biberoane dar fol 4 in mod curent)

Anis- date despre noi - la 3 luni aveam 7.850kg si 66 cm. Poze inca nu am sa-ti trimit dar o sa-l pun pe tati sa ni le incarce de pe camera si trimitem si noi! Si refacere rapida cu piciorul!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Andreea-multumim.Intreaba Oana de Tudor

mamini
membru de baza

Finland

1574 Mesaje
Trimise - 02/11/2005 : 17:37:32
--------------------------------------------------------------------------------

hai ca eu ziceam ca de la 1 noiembrie incep si eu sa fiu cuminte- adica fara dulciuri si grasimi.ieri si azi am mincat prajituri...halal disciplina!
as avea nevoie de ambitie, stiti pe undeva de cumparat?
M

sigur nu suntem rude?Ma tot gandesc la inghetata din conge,dupa ce am ras niste biscuiti cu crema mai devremeVreau si eu un kg de ambitie sa imi ajunga

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Hai ca eu am ramas pe dincolo si abia acum am reusit sa mut mesajele aici!

Boga- eu sunt deja tunsa scurt de tot, si nu stiu daca mai am rabdare sa fac ceaiuri cu combinatii de-alea de care zici tu. Multumesc mult dar simt ca nu mai am chef nici sa mananc! O sa mai incerc sa ma clatesc cu bere ca si asta mergea f f bine, dar am inteles ca oricum de cazut cade acum orice i-am face! Astept per in care va creste la loc! (sper) Mult succes tie cu tratamentul!

Va pup acum ca mi-a venit si mie sotul acasa! Mai vb noi!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Andreea,noi suntem viitoare rude,deci te inteleg.Acum vin si eu cu o intrebare arzatoare:stimuleaza inghe lactatia?Eu zic ca da si fuga la frigider.Eu ajung prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, sper sa fie ok acasa, desi mi-e teama de bacterii si virusi si m-as oftica, o tin aici ca pe o floare sa mi-o baloseze toata lumea... deci i-ai pus cercelusi lui Bibi, nu observasem din poze...
eu nu ma stiu cu neamuri prin Constanta, dar niciodata nu se stie. tu parca dadusei jos kilogramele de sarcina, le mai aveai pe cele dinainte, dar alaptezi, esti ok...eu sunt cu 3 restante+ Dumnezeu cu mila... nu ma pot mobiliza sub nici o forma...pe de alta parte mi-e cam tirsala sa ma duc asa acasa, vorba ceea, ma mai stie si pe mine lumea...

M

Mergi la inceput

Si ale noastre rude au vrut sa mi-o baleasca toate,dar pt ca are dermatita am putut sa ne fofilam si sa nu sara char toti pe ea.Plus ca avem nasa care nu s-a luat dupa babe la botez.Asa ca nu am spalat-o pe fata decat cu sampoanele ei cu care face tratament si nu au mai pus ou crud,orez,petale de flori.Am ras cu nasa ca mai lipsesc cartofi de la ciorba.
Apropos,Bibi are dermatita seboreica si urmam si acum tratamentul cu Avene-apa termala imbutelita in container steril si creme Advantan si Pimafucort.La spalat avem voie numai cu sapun lichid antibacterian intai,apoi Sampon Selegel/2 ori sapt.Iar in rest cu sapun si gel de dus din gama Eucerin,iar crema-cea cu 3% uree din aceeasi gama.Va trebui sa il urmam o perioada indelungata pt ca dupa primele 20 de zile de tratament a aparut la loc.
Trebuie sa am mare grija la diversificare se nu ii dau conserve de bb ,ci toate naturale cam pana la 5-6 ani.Oricum nu intentionam sa ii dau conserve de bb.Iar patuta din cap nu este nicidecum psoriazis,care apare pe fond nervos, ci nev sebaceu.Adica o pata pe viata unde nu va mai creste par,se va mari proportional cu capusorul.Este 99% benigna.Asta e!Am plans atunci,dar m-am obisnuit cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

O zi buna va doresc fetele si ma inscriu si eu in clubul mancatoarelor de dulciuri. Daca sar putea sa mananc numai prajituri ar fi OK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

fetelor, cele care ati inceput diversificarea, am o intrebare pentru voi. dupa ce i-ati dat puiului primul suc, la cate zile ati inceput cu al doilea? spre exemplu daca ati inceput cu morcovi, cat timp ati asteptat sa-i dati si suc de mere?

o zi buna va doresc!

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!

Ma inscriu si eu in clubul graselor. Eu nici cu ce sa ma imbrac nu mai am. Stiam ca am sa ma ingras in sarcina daca mananc de toate. Orice mananc ma ingras. Reusisem sa ajung inainte de sarcina la 70 de kg de la 90 si mi-am modificat toate hainele de grasa. Acum am 85 si vad ca bat spre 86 ca mananc tot aiurea. Nu-mi vine sa mananc iar Montignac, n-am vointa. Daca ma mai duc de vreo 3 ori la cumparat de haine poate ma enervez pe mine si m-apuc de mancat sanatos. Cat despre burta, este la caldura tot timpul. Are un strat considerabil de grasime asa ca nu-mi pot da seama ce a ramas din sarcina si ce era inainte .

Cat despre bebe, nu stiu ce are de 2 zile ca nu mai doarme deloc ziua. Si mananca mai des. Ieri a mancat de 7 ori. De obicei mananca cam 5 mese pe zi. A mancat de exemplu la 14 pana pe la 14.30, vreo jumatate de ora ne-am jucat si l-am lasat sa se mai uite la niste flori, a atipit 15 min si pe la 15.30 a inceput sa planga de foame.
Eu il tin ziua in carut, in sufragerie, cu tv-ul aprins. Nu se uita la tv, doar aude zgomot. O fi si din cauza asta de nu doarme? Mai e si un congelator care face zgomot.
Acum doarme mititelul. S-a culcat aseara la 10 si s-a trezit la 6.45 si a papat 140 ml si pe la 7.30 s-a culcat la loc. Nici afara nu l-am scos de 2 zile ca ploua. De obicei cand iesim doarme bustean.
Chiar nu stiu ce sa-i fac sa doarma si ziua. N-apuc sa fac nimic fara sa planga.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetelor inainte de diversificare cu fructe si legume voi ati bagat la bebelusi cereale fara gluten? Daca da cum si cat?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput