Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Maria28 spune:
Dana ,super povestiri ...nu e grea nasterea dar nici usoara .Dupa ce am citit de gheata zau ca am inceput sa tremur si eu aici ...eu sunt o super friguroasa ,sper sa nasc natural .Mei fetelor dar voi ce credeti despre nasterile astea naturale si neasistate ,ca eu tot vad la stiri ,ma refer doar la faptul ca ele au nascut nestiute de nimeni cum or fi suportat totae durerile ? Numai gandul ca ele au reusit neajutate de nimeni ma face sa cred ca e greu dar nu imposibil de trecut cu bine si peste nastere ,asta imi da un oarecare curaj ,oricum incerc sa nu ma gandesc decat la bebe ,el sa fie bine ..si faza cu controlul din 2 in 2 saptamani ,pai daca e sa fiu fricoasa ar trebui sa ma gandesc ca in intervalul asta de 2 saptamani se poate intampla orice .Abia astept sa aud de la voi cum a fost nasterea si sa va vad beblusii in brate 
![]()
23+
Giova spune:
Neatza burtici frumoase!!!!!
gata cu pesimismul, fiti mai optimiste.
Ioana ma bucur ca esti bine si de acum sper sa ne auzim mai des.
Maria trec imediat numele fetitei pe lista.
Toanca, dupa Um, ar trebui sa nasc pe 12 ian., dar dupa greutatea lui bebe pe 9 ian. Asa ca nu stiu dupa care sa ma iau, poate nasc intre datile astea 2. Cine stie?
E un frig afara, brrrrr!!!!!!
De la 8 fara 10 min. stau la coada pt. analize, si am iersit din cabinet la 9.45. Am asteptat ceva. De unde sa stiu ca se fac gratuit si de aceea era atata lume. Daca nu aveam urina dupa mine, ma intorceam acasa si mai bine mergeam cand nu era nimeni, chit ca le plateam. Asa am platit numai urina. Am beneficiat si eu odata in astea 7 luni de gravidanta de ceva gratuit.
Merg sa mai adun de prin casa si sa fac patul si revin.
Pupici la toate
.
poze
gio
si bb Marco 30 fix
Crisu23 spune:
Beatza burticutze!
N-am mai scris ieri pt ca am avut foarte multa treaba la servici si am ajuns acasa super obosita si suparata. Sunt suparata ca ma misc mai greu
, parca nici nervii nu ma mai tin, nu mai am rabdare...vreau sa se produca odata minunea. Mi-ar place chiar sa nasc intre Craciun si Revelion.![]()
Toanca sa stii ca m-am mai cantarit si eu...deja am 8Kg luate, dar cel mai tare ma bucura faptul ca toate sunt puse la burtica, in rest nu m-am schimbat deloc
Crisu
29+
dana_ene spune:
Pai, ca sa vedeti ca am dreptate cu depresia, uitati-va ca am dovezi !
In luna in care am ramas insarcinata
Poza facuta aseara
Acum vedeti si voi diferenta ????

Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Neata burtici!
Abia astept sa ne scriem propriile impresii despre nastere! eu voi fi mai la urma asa ca o sa ma delectez cu povestile voastre! Se pare ca in 40-50 de zile va incepe si la noi!
Diana eu cred ca trebuie sa ai masina de cusut apoi putina vointa si ai sa reusesti sa insailezi ceva..trebuie doar sa n-ai pretentia sa-ti faci vreo rochie de seara din prima![]()
Denisa, nu cred ca mi s-a facut rau de la peste. Mi s-a facut rau de la faptul ca l-am mancat in sila! Mi-a scazut apetitul la maxim, nici nu stiu ce as putea manca sa-mi placa, parca nimic nu are gust!
Dragute povestiri Dana, dar crezi ca asa ne mai trece spaima? Mie nu, desi sunt constienta ca si pe vremea lui Burebista nasteau femeile si erau bine merci!
daniela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Daniela, in nici un caz nu m-am gandit ca asa va trece teama.
Nuuuuuuu !
Dar stiu ca atunci cand vine momentul, cel mai bine este sa STITI la ce va asteptati.
In felul acesta multe spaime nu mai apar, stiti ca e normal, ca au trecut si altele prin aceleasi experiente.
MIE MI SE PARE FOARTE IMPORTANT SA FIM CAT MAI INFORMATE.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Marchplayersa mananci in sila? Mai bine nu manca! Gandeste-te mult si papa ceva bun si pt tine si pt fetitza. EU mananc in general ceva care-mi place si care e si sanatos, dar ma mai scap la lucruri care doar imi plac.![]()
Dana, cu doua fetitze dupa tine, cred ca o sa revii rapid la silueta initiala, cu atat mai mult cu cat asa o fi "soiul"tau (slaba). Eu ma consolez cu gandul ca oricum am fost "rotunjoara", iar acum sunt rotunjoara cu burta maaare!
. Faine povestirile cu nasteri! Si eu sunt adepta informatiei cat mai detaliate, spre disperarea sotzului care nu vrea sa shtie nimic, dar si a mamei care e convinsa ca o s-o iau razna cu cat stiu mai multe!
Bee
si Fetitza
toanca spune:
Dana, asa e!
E f. important sa fim cat mai informate; acum depinde daca in acele momente o sa mai tinem sau nu cont de ce stiam....
In legatura cu diferenta.........ce sa-ti zic: nu esti singura!
Si la mine e o diferenta!

Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Giova spune:
Dana se vede diferenta, dar asta e, acum ai pe Roxi in burtica. Parerea mea e: mai bine nu privi pozele de dinainte, ca sa nu-ti mai faci sange rau.
Eu numai pe burta am pus, sunt la fel, dar cu o burta mare si nu vreau sa ma uit la pozele din aprilie, ca sa nu disper.
Azi avem 30 sapt. Ne masuram burtikul si facm poze.
Daniela de ce ai mancat pestele daca nu-ti place?MAnanca numai ce-ti cade bine si ce-ti place.
Si eu vreau sa fiu cat mai informata despre ce ne asteapta. E bine de stiut, ca sa nu ne ia prin surprindere si sa nu stim ce sa facem.
Clau ma opreste de cate ori incerc sa-i povestesc despre nastere si tot tacamul.
Am corectat datele pe lista la Ioana si Maria.
pt. Charlie!!!!
poze
gio
si bb Marco 30 fix
andiaroro spune:
Dana diferenta nu se vede..........e in
burtica.
Eu cred ca voi citi toate povestile existente pana ajung sa nasc ca mai nou moasa imi mutase data nasterii pe 3 martie. Pe de alta parte inca mai sper ac se insala, ca am vazut ca francezii dau termene mai lungi ca romanii si ca, in general, toata lumea pe care o cunosc a nascut inainte de data lor..........eu tot mai sper
-ca am treaba multa dupa nastere
ana 24+