Doamne, cand am vazut acum linku' cu Lasermedu' m-a luat cu friguri... Ati vazut ca tocmai a murit o persoana la ei dupa o operatie de punere de silicoane ? Si eu care tocmai ma bucuram ca e la doi pasi de mine centrul asta....
Deci, poate gasim un alt loc unde sa-l "rezolv" cu laserul, ca prefer sa sforaie toata viata decat sa il pierd ![]()
Si Valenka, stiu si eu de chestia cu apneea, dar la noi nu e inca cazul, ca l-am "monitorizat" deja sa vad daca are pauze si nu are.
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
un medic ORL foarte bun este Dr. Mocanu de la Sp. Militar. are si cabinet propriu pe calea Stirbei Voda unde este si lab de analize al sotiei. Il recomand cu toata increderea este un medic bun cu care se poate discuta deschis.
florica
la spitalul "Sf. Maria" de pe bdul 1 Mai exista o trupa de medici ORL-isti care fac operatii de modelare de val palatin de muuuulti ani- echipa dr Sarafoleanu. dar daca nu vrea cutit, slabitul poate ajuta, sau un aparat de tip ortodontic( ca un calus) care sa forteze mandibula intr-o pozitie anterioara si sa largeasca coridorul respirator. daca motivul e o mandibula mica, se fac operatii de mica avenrgura- box -de intindere a muschilor planseului etc.dar trebuie intii sa il vada un medic bun, care sa determine cauza si sa il trateze in consecinta.
sanatate
M
Si eu am aceeasi problema cu viitorul meu sotior
....El sforaie cumplit de bubuie casa ,nu mai zic cred ca se aude si la vecini ..lol.Am incercat si eu chestia cu dopurile in urechi si la mine nu tine.Tot il aud dar nici nu pot tine dopurile pana dimineatza ca ma dor ingrozitor urechile.El a avut operatie si la el nu i-a reusit.Deci cum fac sa scap de chinuitorul SFORRRRRRR?????