Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Myhaella mar cu telina nu e conform Monti, fructele se mananca separat inainte cu cel putin jumatate de ora de a manca orice altceva.

quote:
Originally posted by Myhaella

Multumesc pentru urari! Bineinteles ca ieri am avut abateri, astazi sper sa tin Monti 100%.

Dimineata: iaurt
Pranz: salata de mar si telina, oua umplute, branza telemea si ardei kapia
Seara: Pui cu smantana

Spor la slabit!
Mihaela

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Dupa ce am citit cartea si am parcurs ultimile 8 pagini ale voastre m-am hotarat... ma inscriu si eu ... 75kg 1,65 m... 35 ani... Tinta este de 60 kg... in 6 luni... poate vreau prea repede?
Intai... vreau sa spun ca mi se pare ca eu mananc mai mult ca voi... Ce scrieti voi mi se pare extrem de putin... poate si de aceea slabiti...
Eu o s-o incerc in ritmul meu pentru ca am incercat tot felul de regimuri si mi-e teama sa nu renunt iar inainte de vreme...
Problema mea cea mare sunt dulciurile si cafeaua... beau si cate jumatate de kg pe zi...
Deci... ieri
8 - branza de vaci cu icre, cafea
10 - o pulpa de pui
13 - petrecerea de SF. Mihai si Gavril... unde am fost f.f.f. cuminte... am mancat numai niste icre cu rosii si sunca de praga
16 - mancare de varza de post
18 - o pulpa de pui
20 - un mar

Cam mult, dar decat sa intru iar in ciocolata... spun eu ca este un pas inainte...
O alta problema este serviciul... ajung acasa la ora 16... pana atunci ce sa mananc?
Si mai am intrebari, dar cred ca este suficient pentru inceput...
Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

filofteia ce fel de icre mananci? sunt facute de tine acasa? cu ce ? daca sunt din comert nu sunt Monti

nu mi se pare ca mananci mult din contra o pulpa de pui la o masa mi se pare f putin.

la lucru poti sa iti iei orice, mancare gatita sau rece numai monti sa fie

daca nu te/am lamurit mai intreaba

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Madalina, asa este: 1 zi carne, 1 zi fructe si legume, 1 zi lactate. Azi sunt la fructe si legume...Sa vad daca rezist! De fapt...trebuie!!

Ieri n-a fost asa rau pentru ca eu sunt carnivora de fel, dar la fel de mult imi plac si legumele, dar nu simple, ci asociate cu lipide! Asa ca...vad eu azi!
Oricum, cantarul imi arata 70,5kg ieri (dupa weeekndul de coma) si azi 69,5kg. Eu zic ca-i bine, nu? Dar asa patesc tot timpul si la Monty daca am gresit vreo 2 zile...

Va pup!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Adriana ma uimesti. Ar trebui sa ma apuc si eu ... Spor in continuare

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Icrele sunt de cumparat... dar o sa-mi fac eu de acum... sper sa-mi iasa...

quote:
la lucru poti sa iti iei orice, mancare gatita sau rece numai monti sa fie

dar niste idei nu aveti? Voi ce luati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Oops, Andanii, nu mi-am dat seama desi stiam regula, se pare ca sunt cam aiurita azi! Mercic si
Filofteia, ca si mancare gatita la serviciu cred ca poti sa incerci friptura la gratar sau la cuptor. In rest, eu iau mai mult gustari la serviciu cum ar fi zacusca, branza telemea, legume crude (rosii, castraveti, ardei kapia), iaurturi, salate asta pentru ca nu iau masa de pranz la restaurant.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

fetelor io ma las pagubasa...nu as putea manca doar asa cum tine-ti voi regimul si in plus de asta nu trebuie sa slabesc deocamdata!
Va urez spor la cura de slabire si daca oi avea nevoie vreodata sa slabesc o sa trec pe la voi!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Liliana, multumesc pt link, sper sa-mi iasa tortul Barbie, caci am comanda pentru el de la fii-mea cea mare, dar mai e pana la ziua ei, in aprilie. Iar celei mici, in mai, o sa-i fac tort castel. Doar ca nu-mi ies trandafirasii din pasta de lapte praf, am si eu un off...
Filofteia, bine ai venit in mijlocul nostru! Nu mi se pare ca mananci mult deloc, doar ca Monty zice sa lasam o pauza de 3 ore intre mese (exceptie cand dupa fructe lasam doar 1/2ora pana la masa respectiva), desi nu stiu cata importanta are asta...
Adriana, gand la gand cu 1-1-1. Si eu sunt ingrijorata ca am cam pus fata de sambata...si nu reusesc deloc sa dau jos...si sa nu am abateri de fapt...asa ca de maine vreau sa incerc si eu acest disociat pe zile asociat cu stilul Monty. deci maine, zi de carne! sa vedem cat voi rezista, ca luni vin cu cea mica in Bucuresti la Oftapro pentru a doua operatie de strabism...si numai de dieta nu o sa-mi arda mie...Dar macar sa rezist pana atunci...
Meniul meu de azi:
ora 11: 2 kiwi;
ora 11.30: covrig integral cu gem fara zahar, 330ml lapte batut 0% cu cereale;
ora 14.30: o para, o banana mai verde asa...
ora 17.30: file de somn la tigaia Tefal fara ulei, salata de rosii;
ora 20.30: o cana de lapte 0% cu cereale.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

salutari fetelor,
meniul meu de azi:
dim: cornulete din faina integrala si gem de fructe de padure (fara zahar)- m-am chinuit aseara sa le fac.
pranz: conopida cu maioneza si sunca.
cina:mancarica de varza calita cu carnaciori.
spor la slabit! nu stie nimeni vreo reteta de biscuiti?

Mergi la inceput