Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
tecla spune:
Ama Kaly Eu fac 3D la MEDSANA la dr. Herghelegiu, nu stiu ce preturi au dar pot sa ma interesez maine. Eu toate ecografiile le-am facut pana acum tot la el dar in spital la Polizu. Pot sa sun maine la MEDSANA sa intreb de preturi.
Tina_Welsh spune:
Tecla eu abia acum am vazut mesajul postat de tine.EU zic sa nu te mai gandesti la ceea ce s-a intamplat!Te
!Sarcina usoara si vezi tu ca bebe o sa creasca maaaaaaaaaaare si voinic!Deci e baietel?Sunteti siguri?
Felix24 bine ai venit.Da-mi mai multe date sa te adaug pe listuta!
Laura Ioana si eu am arsuri.Si doctorul mi-a spus astazi exact ce iti spun tie fetele!ASa ca..!
Ile77, la mine bebita misca seara si dimineata rareori in timpul zilei.Iar cand misca nu misca prea mult.Eu zic ca inca e bebitzu mic si el chiar daca se misca mai mult nu il simtim noi!La mine nu mi s-a intamplat cu buricul, mi s-a intamplat in partea dreapta.Mai imi da cateodata un piciorus mai puternic asa de ma lasa lata!![]()
AndreeaGeorgiana, tu ai o specialitate de fetitza ce sa mai!
Mai fetelor dar ajutati-ma si pe mine si raspundeti-mi cu antibioticele alea!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Ama Kaly,nu stiu ce sfat sa-ti dau,inafara celui de a te duce la un echografist bun(costa,dar ce nu facem pt. un bebel sanatos?.
Alma Georgescu este un bun teoretician dar ca practicant...mai are de invatat.Eu am fost la ea(imi era medic de familie) cand eram insarcinata in 6 sapt,(sarcina confirmata de dr. mea) in ideea ca il vad pe bebe mai bine la ecograful ei,mult mai performant.Rezultatul?Ea nu vedea nici urma de sarcina,de era sa ma arunc de la etaj.a fost ultimul meu contact cu ea,asa ca...intelegi mai bine ceea ce este de inteles.
Tinuta eu stiu ca antibioticele nu se iau pe stomacul gol,nici in conditii normale,daramite in timpul sarcinii.Mai cere un sfat.
Haideti burtici, veniti cu propriile pareri despre administrarea antibioticelor:pe stomacul gol sau plin???Tinuta are nevoie de noi!!!
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
catrinutza spune:
daca ar fi dupa mine nu ar trebui sa iei antibiotice....dar mai cere sfatul unui medic sau chiar doi daca iti este la indemana...
Mie cand mi-a recomandat doctoritza antibiotic pt ureeaplasma am mai intrebat, pe langa voi fetele mele de pe forum, doi doctori ginecologi, un homeopat si un alt doctor care trateaza bolile intr-un mod mai deosebit...tot natural, prin diete si cat mai putin invaziv cu medicamente. Cand am primit raspunsuri de ok de la ei abia atunci am luat pastilutzele, dar tot cu strangere de inima.
Sfatul meu: cere si parerea unui alt doctor.
Si eu stiu ca antibioticele se iau dupa masa ca sa nu iti afecteze mucoasa si sa dai in alta dandana...acum e posibil ca asta sa fie regula pt tratamentele indelungate.
catrinutza gravidutza
ama_kaly spune:
ANDREEA GEORGIANA da ai dreptate..o sa mai caut si in alta parte da poate alti dr d la medlife sunt buni.nu stie nimeni nimic?k la dr Alma Georgescu nu m-as mai duce acum.Dar si 4mil mi se pare km mult..Ti-am vazut pozicile..ce burtik dragutza ai tu!!
abia astept sa creasca si a mea!teclaam citit si eu povestea ta..Dumnezeu va avea grija acum de tine si ingerasul tau si totul va fi bine!De dr Herghelegiu am auzit si eu k ar fi un ecografist f bun..uite o sa caut acum pe net un nr de tel de la medsana..poate n-or avea preturi la fel de piperate dar pana la urma park nici la un dr prost nu m-as duce..
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
ile77 spune:
Tina, eu stiam ca in timpul sarcinii, mai ales in primele 2 trimestre ,antibioticele nu sint indicate.
Oricum, in nici un caz nu le lua pe stomacul gol.
Cel mai indicat e sa maninci un iaurt mic inainte.
Eu cind luam medicamente mincam un iaurt ca sa nu-mi supere stomacul.
Asa ca ai grija.
ile
22+
Tina_Welsh spune:
AndreeaGeorgiana, Catrinutza si Ile va multumesc pentru raspunsuri.DIn pacate trebuie sa le iau.SI chiar multe.Adica 4 pe zi!1/6 ore.N-am ce face.Altfel risc ca infectia sa devina mai mare.Am citit si eu si sotul pe internetsi scrie cam asa:
My doctor says I need antibiotics -- will these harm my baby?
There are many antibiotics which are safe to take during pregnancy, but some aren't, so make sure your doctor knows you are pregnant before he prescribes. Penicillins are safe to take, but tetracyclines can cause fetal abnormalities early in pregnancy and cause discolouration of your baby's first and permanent teeth if given later in pregnancy. Never take antibiotics that are left over from a previous prescription and always finish the course you are given.
Mai sunt si alte fete care iau asa ca am sa le iau si eu.Insa pe stomacul plin.EU in tara n-am luat niciodata antibiotic pe stomacul gol.M-a mirat acest lucru.Va multumesc inca odata!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
bobo9 spune:
andreeageorgiana unde ai facut triplu test, la Giulesti? Ti-au facut in ziua aceea si echo? Cat ai platit pt triplu test? Cine ti-a facut echo? Rezultatul ti l-a dat dupa 10 zile? Ai peste 30 de ani?
Oricum felicitari! Ai scapat ....... Eu mai am 1 saptamana si ma duc sa-l fac si inca 2 sapt aproape pana la rezultat, deja a inceput sa ma doara capul( la propriu) .........
Cred ca a inceput sa miste bb, l-am simtit zilele astea de cateva ori.
bobo si bb 16 sapt.
dea0277 spune:
Tina, eu am luat penicilina v antibiotic si se pare ca este printre singurele permise in sarcina. de cit sa faci infectie in tot corpul mai bine ia medicamentele ca nu-ti dadeau ei daca erau periculoase.
Andreea
20 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Laura Ioana spune:
Tina si eu zic sa iei antibioticele, dar nu pe stomacul gol ca ti-l nenorocesti. Dar e chiar culmea cate mai patzesti, saraca de tine! Doctorul care ti-a dat tratamentul stie ca esti insarcinata, nu?
Laura
20+
Puiutul meu