Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
Laura Ioana tocmai,de ce sa dau 4mil knd pot sa dau doar 2?da nu inteleg de ce la centrul medical unirea e asa de scump..o sa ma duc la medlife luni de la 2 la dr Georgescu Alma.a mai facut cineva eco 3d la medlife?a fost multumita?
Laura bafta la eco sa ne pov sambata!!!iti tinm pumnii sa-ti spuna si ce e!si cu arsurile multe mamici se plang de pe la 5 luni de ele..
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
Delia21 spune:
Nshiro,imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experiente.Totu-i bine cand se termina cu bine.Ai grija de voi!
Tweety geo copilul trebuie sa-l iubesc eu mai intai ca-s mama deci eu o sa-i aleg numele,tati sa stea cumintel in banca lui si normal ca o sa-si iubeasca pruncul caci este primul si tati isi doreste enorm de mult copiii,este singurul lucru pe care nu il are inca.Am si eu chestiile mele la care nu renunt sub nici o forma si este normal,nu pot fi eu cea care cedeaza chiar de fiecare data.
Tina_Welsh spune:
Fetelor 
! V-am zis ca imi iesise o galama langa ureche, se pare ca e o infectie, de la ce nush.Problema e alta.Mi-a dat doctorul antibiotice.Insa scrie, ca trebuiesc luate cu o ora inainte de masa sau pe stomacul gol.
!Ce sa fac?Eu stiu ca antibioticele se iau dupa masa..!ASta se numeste Flucloxacilin, dar e penicilina..!Voi ce ziceti?
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Laura Ioana tocmai,de ce sa dau 4mil knd pot sa dau doar 2?da nu inteleg de ce la centrul medical unirea e asa de scump..o sa ma duc la medlife luni de la 2 la dr Georgescu Alma.a mai facut cineva eco 3d la medlife?a fost multumita?
Laura bafta la eco sa ne pov sambata!!!iti tinm pumnii sa-ti spuna si ce e!si cu arsurile multe mamici se plang de pe la 5 luni de ele..
Cand vii de la eco sa ne pove cum a fost...ca si eu vreau sa ma programez si n-am reusit sa ma hotarasc inca undeva anume.Ma gandeam la Medlife si eu...dar nu mai am vb cu nimeni care a fost acolo...si eram curioasa, asa ca am sa te rog sa imi spui si mie cum ti s-a parut!Merci!
Io
16+ cu bebu_mic
ile77 spune:
Buna ziua fetelor,
Må chinuie o intrebare si tare sint curioasa sa vaz la voi cum sta problema.
La voi cind incepe
sa se miste prin burta,sa va traga sutulete, cam cit timp il tine veselia?
Sau cind ii simtiti miscarile lui bb cel mai bine?
La mine seara cind ma pun in pat incepe circul, dar nu-l tine asa mult si uneori mai trag citeva bobornace in burta sa-l trezesc.
Uneori si in timpul zilei il mai simt.
Probabil ca nu e
meu asa zglobiu si ii place sa doarma mai mult.
Sau poate e normal![]()
Apoi
meu ,uneori seara si dimineata cind sint inca in pat incepe sa se impinga chiar sub buric, de parca ar vrea sa rupa pielea si sa iasa afara.
Si sincer chiar ma doare acolo locul ,plus ca durerea se transmite si in spate.
Voua vi se intimpla?
Va multam frumos 

si 

la toate
ama_kaly spune:
Lady Hawk o sa va povestesc..chiar n-a mai fost nici o fata la medlife la eco 3d?o sa ma duc eu luni si ink ma intreb de ce o fi asa de ieftin fata de CMU..
poza bebe eco 11+ sapt:
14+ si
din burtik
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna ziua...sapre seara,burtici ,,pre-scriitoare,,!
Iar v-ati intrecut cu gluma si ne-ati dat o groaza de lecturat,noua,celor care nu putem intra zilnic pe net(uneori).Dar,fie...
De astazi am inceput sa merg la gimnastica prenatala iar de sapt. viitoare incep si masajul.Abia astept!!!
Rezultatele la Triplu test au iesit OK asa ca mi-am mai luat un bolovan de pe inima.Asata pana pe 19,cand mergem la 3D(CMU-dr.Iosub).
Ama Kaly,parerea mea este ca nu se compara Alma Georgescu(pe care intamplator o cunosc),cu dr. Pop,Albu sau Iosub(pe ei ii stiu).
Ariadna bine ai revenit si...bine ca te simti bine!
LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IMPLINIRI,NOE!!!
Catrinutza,de ce nu gasesti un alt medic de familie???
Kim,frumoasa burtica,frumoasa mamica!
Tecla bine ai venit printre noi,sarcina usoara si bebel sanatos si frumos!Tare rau imi pare pentru episodul nefericit din viata ta!
Mai citesc si mai raspund imediat...
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ANDREEA GEORGIANA spune:
Sapre=spre
pre-scriitoare=prea scriitoare
Tinuta stii tu ceva-ceva.Se zice ca fetitele ,,fura,, frumusetea mamei iar baieteii,inteligenta.Dar,nu stiu cum sa zic,eu simt ca Thea mi-a luat si una si alta...
Ciuf ce ratuscut(nu-mi place cum suna ratoi!) dragut ai.Si imbujorat...sa-l mananci,nu alta!
Nshiro ai mare grija de tine si gandeste pozitiv.O sa fie bine!Fetita??????Sa-ti traiasca...orice ar avea intre picioruse!
Maria28 ,felicitari pentru fetita!!!!
Duminica,dupa baita de seara l-am rugat pe tati sa ne faca pozute,dar abia acum le facem publice.Ce, doar voi sa va laudati cu burticile voastre frumoase!!!Si,pentru comparatie,am pus si o poza facuta inainte cu o luna de a aparea Thea in burtica.Pupiiiiici!!
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
ama_kaly spune:
ANDREEA GEORGIANA zi-mi te rog mai multe..ce shtii de dr Alma Georgescu?si costa atat de mult la CMU ca st dr mai buni?nu stiu ce sa zic..m-ai pus pe ganduri.Da-mi te rog mai multe detalii!
poza bebe eco 11+ sapt:
14+ si
din burtik
Laura Ioana spune:
Lady Hawk razi de mine, aaai? Ma arde de nu mai pot!
Ile bebe deocamdata misca asa mai usor la inceput, pana prinde puteri si ne-a trage cateva picioare la ficatzi de n-o sa fim bucuroase.
Mey si ziceti ca e posibil sa fie arsuri din cauza lui bebe?
Laura
20+
Puiutul meu