Mamici martie-aprilie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Cosmina am citit despre problema ta cu acneea si m-am gandit sa iti impartasesc din metodele incercate candva de mine si care sper sa te ajute (pe mine m-au ajutat).
In primul rand te sfatuiesc sa nu te mai speli pe fatza cu apa de la chiuveta, decat cu apa fiarta si racita si cu galbenus de ou dupa care sa te clatesti cu apa fiarta si racita in care ai dizolvat acid boric (1 lingura la litru), dar nu te stergi cu prosopul ...lasi sa se usuce fatza de la sine.
Ar fi bine sa faci si urmatoarea tinctura: cateva legaturi de menta verde le pui la fiert cam intr-un litru jumatate de apa si le fierbi pana ramane cca o cana apoi stingi focul.Peste fiertura asta pui tot atatea legaturi de menta si apoi acoperi vasul.Cand s-a racit, strecori licoarea si o pui intr-o sticluta la frigider.Te dai zilnic pe fatza cu un tampon inmuiat in aceasta tinctura de cat de multe ori poti si lasi sa fatza sa se usuce de la sine, fara sa te stergi.
Mie mi-a folosit...sper sa iti fie bine si tie cu ea...in rest ce sa iti spun decat SUCCES!!!

Pupici!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tina_Welsh
ASTAZI INTRU OFICIAL IN 18 SAPTAMANI (5 LUNI) URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

TOT INAINTE TINUTZA, pana apare pe lume mandru` bebu_mic al tau!!!!!!!!!!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Si eu azi implinesc 20 de saptamani am ajuns la jumatatea sarcinii!! Doamne ajuta ca totul sa decurga in continuare la fel de bine ca pana acum!

TOT INAINTE SI TIE Laura Ioana..inca o data p-atat si il tii in brate pe bebu_mic al tau...SUCCES!!!!!!!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Referitor la cumpararea de hainute:
Ar fi bine sa luati doar hainute pentru iesirea din maternitate.Nu luati prea multe ca vom naste prin martie-aprilie si se va incalzi afara si ramaneti cu hainele groase.
Am o prietena care a nascut pe 17 martie.Ea cumparase foarte multe hainute inainte de a naste(a spus ca nu are cine sa o ajute dupa,plus ca a vrut sa le spele cu mainile ei ,inainte de a le folosi).A nascut un baietoi de 4,800kg si foarte putine lucruri i-au mai venit.
O sa primiti multe in dar,nu va agitati cu astea.Eu consider foarte importante patutul, caruciorul si cadita.
Eu am facut pentru primul copil un patut interesant:sub patut doua sertare.Cand va creste patutul poate fi rasturnat si devine birou.Sa ajungem sanatosi pana acolo!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Bine v-am gasit burticutze !
Asa cum am promis vin cu vesti de la echo ,si ce mai vesti ...super bune ,e fetitza si e in grafice ,e dezvoltata atat cat trebuie corespunzator varstei de sarcina .Taticu' e in culmea extazului ,cred ca nu va fi asa de bucuros nici cand nasc ,acum e fericit ca vom avea o fetita ...asa cum ne-am dorit .Nici acum nu imi vine sa cred ,dar ma bucur foarte mult .Placenta e bine ..inserata sus ,organele interne ale bebitei sunt bine toate ,coloana ,capsorul absolut totul e bine Va doresc si voua sa aveti copii sanatosi si mancaciosi si abia astept sa vad cum va fi balanta pe martie-aprilie ...fete-baieti
Nu va spun inca un nume pt ca sunt superstitioasa .Va pup si sper sa reusesc sa intru si eu mai des ...mai nou am inceput a lucra la camera bebitei si suntem in zugraveli deocamdata ,pe urma schimbat geamurile si usa ,deja le-am comandat si de mobilier inca ne uitam ....fug sa pap si eu ceva ca sunt lesinata .
Ahh era sa uit ,doctoru asta mi-a schimbat data prob nasterii ,el spune pe 7 martie ,dar pana la momentul culminant o sa se tot schimbe data in functie de cum se dezvolta si bebelina mea .
pupici
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tecla spune:

Buna burticelelor,
Va multumesc din suflet ptr. urari.
Adevarul ca imi este destul de greu sa povestesc despre experienta de anul trecut, dar m-am gandit ca totusi ar fi bine sa cunoasteti si voi situatia si sa va alegeti bine medicul.
Aveam 26 de saptamani pana atunci am dus sarcina bine cu utrogestan 3/zi, o injectie de gravibinon una pe saptama, no-spa 3/zi. Nu aveam dureri, dar ma simteam foarte obosita si aveam tot timpul senzatia ca-mi pierd burta, sarcina era foarte jos.Urinam foarte des, si la serviciu abia mai stateam pe scaun.Intr-una din zile am constatat ca am o scurgere ca o mucoasa si m-am dus la doctorita mea. M-a consultat si mi-a spus ca e o scurgere normala mi-a dat niste ovule,si m-a trimis acasa. A doua zi m-am dus iar pentru ca ma simteam rau si aveam senzatia ca scurgerea devine roz. M-a consultat din nou si mi-a spus ca mi s-a deschis putin colul dar nu-i nimic, mi-a facut o injectie cu gravibinon, scobutil, no-spa si diazepam si m-a trimis acasa sa stau numai in pat si sa fac injectii cu no-spa cu scobutil de trei ori pe zi si sa revin luni ca ea pleaca din Bucuresti (era joi). Am intrebat de internare si mi-a spus ca nu e nevoie ca ce mi-a dat ea sa fac imi face si in spital( atunci nu stiam ca ea este medic de policlinica si in spital nu face garzi decat de doua ori pe luna). Am plecat acasa m-am urcat in pat dar nu mi-a fost bine deloc iar sambata am sunat-o si i-am spus ca ma duc la spital ca nu ma simt bine. Cand am ajuns la spital ea a dat deja telefon la medicul de garda si a anuntat ca ajung dar din pacate nu mai aveau ce sa-mi faca, pompa punga in vagin. M-am chinuit 4 zile la sala de travaliu sa nu nasc, sa mai treaca o zi cu intectii pentru dezvoltarea plamanilor lui bebe, dar nu am mai rezistat. Au urmat zile groznice dar am trecut peste cu ajutorul sotului care a fost ca un inger. Am plans amandoi dupa care am hotarat sa mergem mai departe. A fost o lectie dura ptr. noi, dar am inteles ca suntem hotarati si pregatiti sa avem alt bebe. Ne-am pregatit psihic si psihic pentru inca o lupta. Toate astea s-au intamplat in iulie 2004.
In februarie 2005, am luat legatura cu dr. Herghelegiu si dupa 3 luni de tratament cu clostilgegyt din a 5 zi ciclului menstrual pana in ziua a 8-a dupa care mers la control intre zilele 13 - 18 ca sa masuram ovulul. Am avut noroc si in 3 luni a venit bucuria. Acum mergem la control periodic la dr. Herghelegiu dar in paralel mai merg la Clinica la Gynecoland la dr. epure Alex. sa mai aud o parere. Dr. Herghelegiu este super bun dar nu are timp sa explice prea multe el imi spune numai ca totul este ok. Ori eu am nevoie de mai multe lamuriri. Poate am devenit prea exagerata dar prefer sa fiu asa decat sa mai pierd. Nu pierzi un obiect pierzi un sufletel. Pe data de 18 nov. facem eco 3D, am facut un eco in spital la Polizu la 19 saptamani (dr. Herghelegiu) sa fim siguri ca este inchis colul si nu trebuie cerclaj, am facut o ecografie vaginala (si mi-a spus ca e baiat) dupa care am facut abdominala si m-a consultat si la mana si totul era ok. Colul e inchis e tare si are o lungime de 4 cm. Deci e bine. Acum iau materna o data pe zi, si nifedipin de 3 ori pe zi, trebuie sa beau 3 l de lichid pe zi si sa stau cat mai mult pe partea dreapta. Mi-a explicat de ce trebuie sa beau atata lichid, a spus ca vezica e bine sa fie tot timpul plina sa impinga sarcina in sus. Eu sunt fetita cuminte si ascult (cam greu ca eu beam cam 3 l intr-o saptamana ... dar asta e).
Acum stau toata ziua in pat citesc povesti ptr. bebe, ascultam muzica si ne uitam la telenovele (sunt cel mai bun somnifer) .
De nascut o sa nasc la Polizu cu dr. Herghelegiu. Au cea mai buna sectie de nou nascuti (cu toate ca spitalul arata jalnic dar echipa de la pedriatie e super la Polizu si Giulesti). Multi mi-au spus ca daca nu mergeam la Maternitate la Bucur si alegeam Polizu sau giulesti copilul avea sanse mari sa traiasca si in ziua de azi. asta e asa a vrut Dumnezeu sa trecem prin incercarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna,fetelor!
Tina,aici sunt...Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru si sa scriu...am ramas in urma rau de tot;cred ca imi trebuie cateva ore bune sa citesc tot ce ati scris.Dar imi pare bine ca nu m-ai uitat.
Suntem bine si eu si bebe si Vladut,totul este ok,numai ca mi-am gasit de lucru si nu am mai avut timp sa intru si sa scriu.Voi acum luati pauza,concedii,vreti sa va odihniti,eu insa daca am stat acasa si nu am avut serviciu sunt super fericita ca mi-am gasit ocupatie.Sper sa fac fata si in continuare.
Nu ma stergeti de pe lista,raman cu voi orice ar fi.
Trebuia sa merg vineri la doctor,dar nu am mai reusit pentru ca nu am avut cu cine sa il las pe Vladut si asa ca am amanat pentru luni intalnirea cu medicul.Oricum era ceva de rutina;trebuia sa ii arat rezultatul de la triplu test si sa imi zica ce trebuie sa mai fac.Luni isi ia liber sotul,mergem la spital,dar nu reusim sa ne intalnim cu dr...era in operatie.Si asa ca m-am dus azi si am dat de el.Totul e ok,trebuie sa fac ecografia de 20 saptamani si abia astept.O sa pun si poze.Sper sa fie totul bine cu bebelusul...ca eu am burtica mica...si abia am luat un kilogram in greutate.
Nshiro,imi pare rau pentru ceea ce ai patimit!
Tecla,bun venit printre noi!Dureroasa experienta ai trait...dar cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine data asta.Mai ales ca daca intri aici te vei simti foarte bine.Face bine la moral gasca asta de burtici.
NoeLa multi multi ani si tie si bebelusului!
Lucrusoare pentru bebelus inca nu am luat.Si la prima sarcina parca eram superstitioasa..dar nu am rabdat si am luat patut si cateva lucrusoare inca de prin luna a sasea cred.Si acum as da iama prin magazine...nu stiu cat o sa mai rezist.Sunt asa dragute...Si lui Vladut i-as cumpara non stop hainute,jucarii si carticele.Asa mult imi plac!!E minunat sa ai copii...iti retraiesti alaturi de ei copilaria.Nu?
V-am vazut pozele si v-am admirat burticile...Eu nu prea am si sunt un pic invidioasa...Sunteti frumoase absolut toate si va doresc sa fiti si sanatoase!
Nu mai stiu ce sa scriu.Daca imi mai amintesc ceva revin.
Pana la o noua revedere va pup pe toate,imi cer scuze ca nu am timp sa scriu mai multe fiecarei fete in parte si va multumesc ca nu ma uitati.

20+

Pozele noastre
Monica,
Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor spuneti-mi si mie unde as putea face eco 3d..da nu sa ma programeze peste o luna ca n-am rabdare!!voi unde ati facut,ati fost multumite?si sa-l inregistreze si pe bebita pe o caseta video..HELP pls!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,nu te supara,dar eu stiam ca la 20 de saptamani faci cinci luni nu la 18??!!??nu te cam grabesti????

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria felicitari pentru printzesica! Fericitilor! Rar vezi cate un barbat care sa-si doreasca fetitza si ma mira de fiecare data!

Lady Hawk multam fain pentru urare!

Mey fetelor, am vazut stirile Pro TV si m-am ingrozit: la Brasov au inchis astia sectia de nou nascuti, ptc au descoperit ca 60% din personalul care lucra acolo au stafilococul auriu, care e foarte periculos pentru nou nascuti. Luna trecuta a murit un bebelus din cauza chestiei asteia. Cum Dumnezeu e posibil sa se intample asa ceva? Si in spital zici ca e mediu steril!!!

MP bine ai revenit printre noi

Laura 20+
Puiutul meu

Mergi la inceput