Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
Lady_Hawk spune:
iris77 daca nu aparea mama noastra Tina...iti trimiteam io un PM...dar uite ca mama noastra e pe fir...pupa-o-as io pe ea!
zmuahhhh!!!
Io
17 fix cu bebu_mic
ANDREEA GEORGIANA spune:
Era sa uit...
Multumim burticilor pentru aprecierile referitoere la burtica mea dar si mie-mi plac burticile voastre si vreau sa o ajung pe Tcelen.Are cea mai mare burtica si, de cate ori o vad, uit ca are o sarcina mai mare ca a noastra si incep sa-mi fac probleme.
V-am spus ca am mari probleme cu memoria si cu logica?I s-a mai intamplat cuiva?Stiu,este normal sa ti se micsoreze creierul in timpul sarcinii dar mie parca mi s-a ...prea micsorat.A fost dragut sotul meu cere,atunci cand a aflat despre micsorarea creierului,a intrebat-o instantaneu pe dr. daca isi va reveni vreodata la forma si la capacitatea initiale.Cica da.
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
andan spune:
Buna dimineata dragelor!
Eu nu prea am chef de nimic dar incerc sa lucrez si printre picaturi mai trag cu ochiul la voi ![]()
ANDREEA GEORGIANA, ai fost tare de tot cu micsorarea creierului! Noi avem o alta vorba. Ori de cate ori fac sau zic vreo prostie (de cateva ori pe zi) sotul ma intreaba: "Iar ti-a papat bebe un neuron?" E de rasu-plansu! Si te-as mai intreba ceva daca nu te superi - ce fel de gimnastica faci? Poate ai mai spus pe undeva dar probabil ca in momentul respectiv se ospata bebe cu inca un parlit de neuron si nu imi amintesc
. De saptamana viitoare m-am gandit si eu sa incep gimnastica pentru gravidute - am vazut ca tine sedinte o tipa kinetoterapeut undeva foarte aproape de mine si ma tenteaza. Tu ce faci la gym? Iti place? Povesteste-mi cat mai multe. Multumesc 
Va pusic pe toate cu bebei cu tot 
18+
Tina_Welsh spune:
Lady_Hawk
!Astazi e prima data cand imi simt puiul sughitand si sunt in al noulea cer!Mi-au dat lacrimile de fericire!Pfoai ce emotionata sunt!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
ama_kaly spune:
ANDREEA GEORGIANA stiu,evident ca cel mai important e sa fie sanatos..am glumit!dar asta nu inseamna ca nu sunt dornica sa aflu
orikum e binevenita si o fetita la fel cum e si un baietel ca ink nu avem nimik aksa!
insa mai avem putintik rabdare..Aseara am visat k am nascut si ca aveam un bebelus mic de tot cat 2palme..ma uitam la el si ma minunam.nu-mi venea sa cred ca e al meu..a fost asa frumos..
Acum mie mi-au aparut niste bubite ca si cum m-ar fi ciupit ceva..dar ma intreb dak o fi din cauza asta sau am mankt eu ceva vechi(cu toate ca sunt f f atenta,dar niciodata nu poti sti..) ca mie asa imi apareau inainte..uff..ieri am fost la dr si eram bine si peste npt a aparut alta pb..imi vine sa le scarpin incontinuu,dar ma abtin..cu greu
Tina felicitari!!!
sighita bebe..ce draguutz 
de abia astept si eu sa-l simt..
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
14+ si
din burtik
MP spune:
Ziua buna,fetele!
Incerc sa intru si eu mai des ca voi deja legati prietenii,iar eu o sa raman o simpla cunostinta...![]()
Ma programara abia miercuri(9nov)seara la eco,tot la dr Iosup.Asa ca mai am de asteptat si eu mor de nerabdare.De-ar da Domnul sa imi zica ca e totul bine!
Pe bocanila il simt tot mai bine si mai des...Ieri ma amuzam cu Vladut urmarind cum dadea Matei cu piciorusele
;se vedea prin burtica.Poc aici! Poc acolo!Era distractiv.
Daca i-ati vedea pe ai mei(ala mare si ala mic) cum pupa burtica de noapte buna...sau cum vorbesc cu bebelusul,ati muri de ras.Sunt asa de dulci! Al meu sot ma iubeste mai mult de cand circul cu pepenasul la purtator.
Adevarul este ca e o perioada asa de minunata,incat trebuie sa ne bucuram cat mai mult de ea.Asta bineinteles daca nu avem cine stie ce probleme.Dar eu doresc la toata lumea sanatate maxima si o sarcina usoara si plina de rasfat.
Andreea Georgianae super ca faci gimnastica.Si eu am facut la prima sarcina si m-a mentinut in forma.Eram asa haioase toate acolo,parca eram niste buburuze care dadeau din maini si picioare.
Cat despre creier...aoleu,chiar se micsoreaza?De aia ma simt eu asa de
? Sa ne rugam sa isi revina la forma initiala...
Esti o mamica tare scumpa(vazut poze) si am ras cu pofta la faza cu politistul.Eu pe burtica ma dau cu ulei de bebelusi,schema pe care am aplicat-o cu succes si la prima sarcina si nu am avut nici o urma de vergetura.Oricum,fiecare cu cremele si cu obiceiurile sale.Important este sa ne ungem cu ceva ca altfle pocneste pielea pe noi.
Iris77Bine ai venit!
Felix24Bun venit si tie!
Scuzati ca eu va salut cu intarziere...
Serj,eu tot cu cezariana la prima nastere si a fost bine bine.Esti puternica si optimista!Eu am mereu senzatia ca orice ar fi nu voi supravietui,ca or sa ma omoare aia
...
Sunt asa o fricoasa...Cat despre serviciul gasit si cum ma voi descurca cu el si cu burtica,nu va fi cine stie ce pentru ca voi lucra acasa si o sa ma mai ajute si sotul daca nu fac fata.Sper sa fie bine.
Tina,cum merg pregatirile pentru marele eveniment?Imi inchipui prin ce treci dar sa nu te obosesti prea tare!
Laura Ioana mergi la eco sambata?Ce fain...abia astept sa treaca timpul si sa se faca miercuri sa merg si eu.Bafta!Sa ve zica numai de bine si poate aflati si ce este!Abia astept poze si vesti bune!
ama kaly,sa va traiasca si sa fie sanatos!Bebele meu la 15 saptamani avea 10 cm si cand am citit cat are al vostru am inceput sa ma intreb daca nu cumva e prea mic al meu.
Dar fiecare cu ritmul lui de crestere.Vladut era nici prea mare nici prea mic cand era bebelus.Si acum are 3 ani si 9 luni si arata ca unul de 5-6 ani.Are 1 m si 10...Ditamai vlajganul.
Asa si apropo de el,castigam batalie cu batalie razboiul cu mancatul singur din farfurie.Ca astepta mititelul sa ii tot bagam in gura cu lingurita in timp ce el se delecta cu desene sau se juca cu masinutele.Ei,are vreo doua saptamani de cand papa singur,la masa,fara alte scheme.
Supeeer!
E drept ca inca il mai leagana mami uneori noaptea la culcare,dar ce sa-i faci daca mi-e drag?
Ne chinuim de asemenea sa il invatam pe R...care tare greu mai e...
Gata fetele ca umplu o pagina numai eu...
Iertati-ma ca m-am lungit atat!
Va pup pe toate!
20+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
MP spune:
Tina,sughite?Mamaaaa...vreau si eu.Eram miercuri la doctor si astepta si o graviduta in luna a saptea si spunea cum il simte pe bebe sughitand si asa imi doream si eu.Super!M-ai emotionat si pe mine.
Cum se simte ezact?Ca sa stau si eu cu simturile ciulite poate simt ceva.![]()
20+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
Tina_Welsh spune:
MP e o senzatie mai misto decat cand misca...iti dai seama daca m-a bufnit plansul de emotii!

Eram acum la calculator si scriam eu de zor, si simt in burtica ca o zbatere de muschi sau chiar ca o bataie de inima dar mult mai lenta...si ma minunam eu ce sa fie oare?Si am mai stat eu un pic...asa atenta la burtoi si mi-am dat seama ca de fapt era bebita sughitand.l-a tinut vreo 2 minutele dupa care mi-a tras un sutuletz sau o manutza dar asa mangaindu-ma si acum cred ca doarme bustean! A obosit mititelul!Hehehe ce ganduri nebune am!Nu stiu sigur daca poti vedea ca sunt eu logata dar iti dau un link http://www.pampers.co.uk/en_GB/home.do?stageid=101&selectedId=101¤tid=ho101 si vezi ca jos ai o iconita in care scrie "What's going on out there?" Si acolo poti vedea miscarile lui bebe sughitand!E minunat!CAt tati tau si vladut sunt niste scumpi.Asa e si tati meu, pupa burtica de buna dimineata si de noapte buna!Ba chiar ne alinta si pe noi mult mai mult chiar daca ne-am cam ingrasat el tot ne iubeste 
!Cat despre pregatiri nu prea fac pentru nunta ca e totul aproape aranjat..plus de asta ca e doar cununia civila desi o sa fie in rochie de mireasa si kilt 
si o sa fie doar in familie!Ai grija de tine si te
si pupa si pe vladut din partea mea...ti-as zice eu sa il pupi si pe matei dar nu ajungi!![]()
![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Tina_Welsh
Lady_Hawk!Astazi e prima data cand imi simt puiul sughitand si sunt in al noulea cer!Mi-au dat lacrimile de fericire!Pfoai ce emotionata sunt!
hâc..!!!
...io cu cine votez...cu mami...sau cu tati?!?!?!??! Io
17+ cu bebu_mic
MP spune:
Tina sarumana esti o dulce.Multumim de link.Merge.Daca l-ai vedea pe Vladut cum se amuza cu faza aia Move with music...
L-ai facut fericit pe ziua de azi.tot imi zice "mai da acolo la beibi"(asa pronunta el).
Te pup!
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei