Mamici martie-aprilie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
Cosmina spune:
Merci fetele pentru urarile pt. bebelas. De atunci nu l-am mai simtit ( e cam o saptamana). E oare normal? Sper sa nu fie nimic.
Tina,inca nu stiu unde voi naste, va aoi spune cand aflu. Ce pot sa va spun, cred, de-abia in 15.10 e sexul bebelasului. Am programare la medic si sper sa se vada ce e. oricum, nu prea imi vine sa am incredere in ceea ce va zice... Voi aveti?
De papat, cam tot ce vreau si mi-i pofta! Mananc multa branza, iaurt, lapte beau iar destul de mult. Si inainte imi placeau dar acum mai mult.
Iar de tratamente cosmetice nu ma apuc eu acum, doar ca ma ingrijora tenul meu schimbat. Sper sa treaca repede. V-am pupat.
Cosmina
16+
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Serj
scumpa zuzilici, multumesc de incurajari, eu am mai trecut si la primul copil prin asta, stiu cum este. tocmai de asta as fi vrut sa simt si eu cum este o nastere normala, si sa nu ma simt impotenta in fata puiului meu ca nu pot sa am grija de el imediat
. atat, ca in rest nu am avut neplaceri.
da' ce ai citit? ce s-a intamplat?
pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj daca ai timp citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55813&whichpage=4" target="_blank">aici.
Zuzilici
cu-n pitichttp://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
kim spune:
Zuzulici, am citit si eu mai demult povestea aceea trista tare m-a impresionat, dar acum nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.
Ile, zuzilici, trebuie sa mancam bine si des, bb cere sa fie hranit, iar organismul nostru oboseste si se slabeste repede, cu hrana sanatoasa si vitamine evitam starile de hipocalcemie (slabiciune, ameteala, transpiratie, lesin etc). eu am patit-o si de atunci am grijasa ma hranesc ca lumea si umblu la mine cu un suc de fructe de urgenta.
Fetili, eu pap de toate, cat mai diversificat, cat mai natural posibil dar n-am scos nici dulciurile, nici carnea, nici grasimile din alimentatie (am citit ca au importanta lor). Si bineinteles dupa poftele de zi cu zi, azi de ex. am facut sfecla rosie la borcan (pt prima oara si a iesit mortala).
Bebeul meu e jucaus seara, in rest sunt prea ocupata sa-mi dau seama (sau e inca discret), oricum nu ma grabesc sa primesc lovituri dar sper ca totul e bine, maine o sa aflu la echo. Si ma rog sa stea corespunzator la pozat sa-i vedem comoara pretioasa...
Apropo, ca tot ati adus vorba, pe zi ce trece ma simt si eu tot mai obosita, imi cuge si mie sange din nas, seara ma simt ca un balon gata sa se sparga, abia ma mai misc, si curios, pana dimineata parca ma dezumflu...
De vopsit m-am vopsit si eu dar numai dupa sapt.14 cand am citit ca e safe. Ideea e sa nu stai mereu in mediu toxic.
altfel trebuie sa fim cat se poate de normale si de practice, nu va luati dupa mine, la cat sunt eu de obsedata, am renuntat la multe chestii cum ar fi sa-mi vopsesc parul in prmul trimestru, sa-mi fac unghiile, sa beau alcool, cafea, coca-cola, pepsi, dar pt bebelica nimic nu mi se pare prea mult, e floare la ureche, el sa fie sanatos.
Cea mai buna reteta e fiecare mamica stie ce e mai bine pt puiul ei.
Pupici si...
sper sa vin maine (adica 4 nov in Romania) cu carucioru'
KIM & p’tit bout d’chou
photos
iris77 spune:
buna fetelor sunt iris77.viitoare mamica de luna martie. sunt in 21 de saptamani. eu am trecut recent printr-un cerclaj, insa acum mi-am reluat serviciul si una peste alta ma simt bine. sunt la primul bb.si as dori si eu indicatii de la voi cum sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor din luna martie 2006. cine vrea sa imi dea si mie indicatii? astept un mesaj.
va pot impartasi si eu din putina mea experienta legata de sarcina.
multumesc si astept sa fiu si eu integrata in grupul vostru
pupici
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by felix24
Si eu voi fi mamica in luna martie 2006.
felix24 felicitari si bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Io
17 fix cu bebu_mic
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Tcelen te-au pacalit farmacistele: eu am luat materna gratuit. Nu inteleg de ce fac figuri ba doctorii, ba farmacistele
Eu auzisem ca tot ce tine de graviditate este gratuit in masura in care mama nu are serviciu sau are salariu minim pe economie...in rest compensat...(dar nu-s sigura)
Io
17 fix cu bebu_mic
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by iris77
buna fetelor sunt iris77.viitoare mamica de luna martie. sunt in 21 de saptamani. eu am trecut recent printr-un cerclaj, insa acum mi-am reluat serviciul si una peste alta ma simt bine. sunt la primul bb.si as dori si eu indicatii de la voi cum sa ma inscriu si eu pe lista mamicilor din luna martie 2006. cine vrea sa imi dea si mie indicatii? astept un mesaj.
va pot impartasi si eu din putina mea experienta legata de sarcina.
multumesc si astept sa fiu si eu integrata in grupul vostru
pupici
iris77 bine ai venit printre noi...imparatasirea unei experiente in plus nu poate sa aduca decat ceva bun.Sarcina usoara in continuare, nastere asemenea si bebe_mic voinicios si sanatos.

Io
17 fix cu bebu_mic
Tina_Welsh spune:
Iris77 bine ai venit.Sa ai o sarcina usoara si bebel mumos si sanatos!
Ca sa te pot adauga pe listuta..am nevoie de data nasterii,de UM(prima zi a ultimei mentstre), DPN-ul(Data probabila a nasterii bebeului) daca o stii.Spitalul la care vei naste si doctorul cu care vei naste, daca stii bineinteles daca nu imi dai datele acestea mai tarziu.Dar ce am nevoie neaparat este UM-ul!CA noi suntem asezate in ordinea Um-ului in listuta!Te
si numai bine!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pupam burticile si bebicii din ele!!!
M-am trezit mai devreme astazi,pentru ca trebuie sa iau rezultatele analizei de urina de la Cantacuzino si trebuia apoi sa merg la gimnastica.Dar sunt cam racita si sar peste gym.Astazi doar.
Si eu am inceput sa am probleme cu tenul care, inainte de a ramane insarcinata era ca de bebelus.Acum este plin de cosulete(pe care recunosc,le morfolesc cu spor...) si de pete,asa ca nu pot iesi din casa fara fond de ten.Cred ca mi s-a modificat ph-ul si trebuie sa trec pe la nasa mea sa-mi recomande o alta crema.Inainte foloseam numai produse din gama Avene(cu apa termala) pentru ten intolerant,dar se pare ca acum am nevoie de cava mult mai gras,intrucat mi se usuca pielea.Si,culmea...de obicei tenul gras se lupta cu acneea!!!Atunci cand ajung la nasa aflu si despre atopie,Nshiro,asta ca sa nu crezi ca am uitat.
Voi cu ce va ,,rasfatati,, pielea impotriva vergeturilor?Eu am folosit Elancyl dar kinetoterapeuta mea mi-a recomandat o crema de la Chicco(mi-am luat-o ieri) care este mult mai ieftina si mai mare(300 gr).Pentru cele interesate eu am luat-o de la farmacia Dona si este intr-o cutie roz-somon.
Tweety Geo,sfatul meu este sa nu intrerupi tratamentul,ci sa-l duci la bun sfarsit,pentru ca doar asa este eficient.
Ama Kaly-nu este atat de important ce are intre picioruse bebel.Important este sa fie sanatos,ca orice o fi...tot vei iubi!
Zuzilici si mie mi se face rau daca nu mananc.Dar rau de tot!In ultima vreme mi-e pofta mereu de salata de oua sau de oua cu spanac si daca bebita cere...mami face.
Pispirica ce este cu tine,unde ai disparut??????
ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana