FIV 47
Raspunsuri - Pagina 5
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Am hotarat sa ma dau putin jos din pat, sper sa nu mai fie probleme. Ieri nu am scris pentru ca m-am speriat tare si am plans toata ziua aproape. Stiu ca nu e bine, dar am fost necajita tare. V-a scris Asi ce s-a intamplat. Din fericire acum nu mai am sangerari, dar sunt tot timpul stresata sa nu mai apara. Am vorbit cu dr. si mi-a zis ca pot sa merg maine sa fac testul din sange, nu mai trebuie sa astept pana vineri. Maine va spun cum va fi, sa-mi tineti pumnii. Sunt necajita ca nu am nici un semn de sarcina. Maine aflu rezultatul sigur, si asta e. Sper sa fie totusi bine in final.
Va multumesc mult de tot la toate fetele ca sunteti alaturi de mine si pentru incurajari. Asi multumesc pentru toate inca o data. Cecilila si Lachi multumesc de sfaturile si incurajarile de ieri.
Cami s-ar putea sa mai am eu o fiola de gonal f, dar cred ca e prea putin si nu te ajuta cu nimic. Eu am lasat-o la clinica sa mi-o vanda daca pot. Succes la toate fetele care fac tratament sau asteapta rezultatul. Rh felicitari!
Ma duc la loc in pat acum. Va pup pe toate si multumesc mult de tot inca o data pentru sustinere si incurajari.
flori76 spune:
Crinuta,tin pumnii stransi-stransi pt maine.Doamne ajuta sa fie bine!.Pup fata
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Tabitha spune:
Cami,
eu mai am vreo 300-400 UI de gonal F. Eu am cumparat fiola mare, ca asa am gasit atunci cand le-am cumparat. Daca mai ai nevoie, vin vineri in Buc. la eco si poate ne intalnim. Daca nu, sa dea D-zeu sa fie totul bine.
Pupici
Tabi
Tia spune:
Crinuta, petele pot fi de la implantare, fii optimista!
Cami, ai intrebat care este procentul de risc ca aceasta problema sa se transmita si la bb? Intr-adevar in RO nu se face testare pre-embrionara (si noi am cautat asa ceva) iar embrionii sunt introdusi mai devreme in uter ca in alte tari, din care cauza nu stii care sunt viabili si care nu...
Alexandru (14 iulie 2005)
Moniland spune:
Fac parte din categoria femeilor care nu au nici o problema , dar nu pot avea copilasi. In cazul meu si al sotului diagnosticul este sterilitate de cuplu - cauza masculina. Spermograma sotului arata < 1 mil. spermatozoizi si mobilitate scazuta.
Am inceput demersurile pentru rezolvarea problemei in vara la TM, iar in toamna la CJ. La ambele clinici recomandare in cazul nostru este FIV prin ICSI . Am ales CJ chiar daca nu sunt asa renumiti dar sunt super amabili si sufletisti .
Am facut toate analizale cerute ( hormonale, control genetic, laparoscopie) toate sunt bune si sambata 5 nov. daca totul e OK incep dipherilin-ul 2 saptamani urmat apoi de puregon 10 – 11 zile. Inteleg, din cate am citit de la voi, ca va fi procedeul lung.( oare si dureros?)
Acum caut farmacii care sa-mi compenseze puregon-ul. A reusit cineva sa-l ia compensate?
Traiesc emotiile alaturi de voi si va admir.
Pupici la toate.
Kariris spune:
Buna fetitele mele dragi!
Crinuta ma bucur ca esti mai bine si mai ales ca nu mai plangi; plansul chiar nu face bine acum... incearca sa te linistesti si spera ca totusi va fi bine!
Fetelor, am vorbit azi dimineata cu Cecilia la telefon si m-a rugat sa va comunic ca ea este bine, sta cumintica in casa, nu face efort, va multumeste ca sunteti alaturi de ea si ca va ganditi la ea...doar ca...nu crede ca o sa poata intra sa scrie pe forum, pana cand va avea rezultatul final. A incercat azi sa intre, a citit ce s-a mai scris, s-a bucurat enorm ca a reusit Rh, s-a intristat cu Crinuta (ele au vorbit ieri la telefon), pentru sangerarea de ieri si ...cand sa scrie si ea ceva, a simtit ca e foarte tulburata si ca informatiile de pe forum acum, in aceasta perioada delicata, o influenteaza afectiv prea tare, o implica prea tare, iar ea vrea sa stea cat mai detasata, relaxata, ca mai are mult de asteptat. Sa nu credeti ca nu-i pasa, eu o inteleg perfect, ca am trecut si eu prin asteptarea asta...are ca oricare fata ce trece prin asa ceva, acele framantari, temeri, sperante, etc!
O sa va mai scriu eu cate ceva despre ea pana la analiza de sange si daca se va simti in stare sa scrie ea, o s-o faca, daca nu, Cecilia draga noi oricum suntem alaturi de tine, indiferent prin ce mod ai comunica cu noi!
asi spune:
Cecilia te pup si stai linistita pana ne dai vestea cea buna!
Maine Crinuta va face testul de sange.Trebuie sa fim alaturi de ea mai ales ca a avut acele pete.E foarte stresata!
Familia mea
Razvan
MRL spune:
Rh, felicitari pentru reusita. Sa ai bb-ei frumosi, sanatosi si sarcina usoara.
Crinuta, stai linistita, eu cred ca petele maronii au fost de la implantare. Sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine. Da Doamne ca maine sa aflam ca si Crinuta este o viitoare mamica fericita!
Monica, esti o comoara pentru fete. Sa fi sigura ca voi apela si eu la sfaturile tale.
Cecilia, un gand bun de la mine, fi optimista!
pentru toate fetele numai pupici dulci!
Tia spune:
Moniland, bine ai venit la
Procedeul lung nu este mai dureros, este o alta abordare a protocolului. Eu am facut varianta "lunga"
Nu stiu daca se compenseaza puregonul, dar in caz ca nu, tine cont ca menogonul este mai ieftin ;-)
Alexandru (14 iulie 2005)
Monica-Elena spune:
Crinuta petele maronii pot fi de la implantare. Eu cred ca maine primim o veste buna ca doar e capitolul norocos.
Cecilia stai cumintica si astept un semn d ela tine cand poti.
Lachi .
Saftoiugina eu am luat dupa punctie pana la 8 sapt aspirina de 125mg si de la 8 sapt de sarcina am luat thrombo-ass de 100 pana in sapt 39 cand am nascut. Aspirina de 500 este periculoasa dar aspirina de 100 ajuta repet la nidarea embrionului si la prinderea lui. La Medsana asta este protocolul la toate se da aspirina. La Giulesti nu stiu cum este. Eu zic ca poti lua linistita aspirina de 100 dupa punctie pana se prinde macar sarcina. Repet poate lua oricine aspirina de 100 chiar daca nu are nici un fel de probleme. Asa ca poti lua cu incredere.
Cami repet ai incredere in dna dr va lua decizia corecta. Ai zis ca progesteronul ti-a iesit 30 vezi ca este super bine. Nu te mai gandi la ce nu trebuie o sa fie bine ai sa vezi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos