FIV 47

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Rh asa veste mai zic si eu. Sa fie intr-un ceas bun si sa te vedem fericita cu la purtator.
felicitaricristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor , n-am mai scris e multisor, dar sa stiti ca v-am citit mereu. Crinuta, Danutza, Ceciserban si celelalte fete, sunt alaturi de voi!
Rh, felicitari!
Monica, insanatosire grabnica sotului tau!
ZisaCami, imi pare rau pt analizele genetice... unde le-ai facut in Bucuresti? Nu este posibil sa fie totusi o greseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Rh felicitari si ai mare grija de comoara din burtica.

Zisacami hai fata frumoasa nu fi pesimista. Dna dr va sti cum sa abordeze problema ca doar e genetician la baza asa ca stai linistita. La 12 saptamani vei afla ca puiul tau este bine ai sa vezi. Dr. Pop care dupa parerea mea este cel mai bun ecografist la 12 sapt iti va da vestea buna. Hai capul sus ca totul va fi bine ai sa vezi.

Crinuta, Cecilia cumintele si asteptam vestile bune ca doar am zis la inceputul capitolului ca este un capitol norocs

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Doina T

Buna,

Ma chiama Doina si am 39 de ani. Am facut un ciclu (nereusit) in Montreal in luna august. Sunt programata din nou miercuri pt. calendar. O sa fac de data asta ceea ce se chiama aici protoculul scurt (2 saptamani in loc de 4) cu Gonal F si Repronex pt. stimulare. Gonal F -ul nu l-am avut data trecuta. Tot nou e si un medicament care se chiama Orgalutran. Se pare ca asta e ceea ce permite scurtarea ciclului. Protocolul asta e nou pt. mine si probabil ca o sa aflu mai multe miercuri dar eram curioasa daca a facut cineva din voi asa ceva. Apoi am o alta intrebare: am citit pe forum de fete care au facut sindrom de suprastimulare si cu toate astea doctorul a decis sa continue protocolul si mai mult decat atat, chiar au si ramas insarcinate. Am auzit pareri cum ca sunt chiar mai mari sansele daca faci suprastimulare. E adevarat, din ce stiti voi? Aici, din ce ne-au spus, daca se intampla asa ceva se abandoneaza ciclul. Sa fie medicii de aici mult prea prudenti sau n-am inteles eu bine ?
Multumesc . Si succes la toata lumea !

Doina

Buna Doina si bine ai venit la

Cred ca te referi la hiperstimulare... Daca imi aduc bine aminte, in 3% din cazuri poate sa apara aceasta situatie. Partea rea este ca trebuie sa stai internata cu perfuzii pana la stabilizarea organismului, dar exista si o parte buna, ca obtii multe ovocite, deci multi embrioni. In mod normal acest lucru poate fi evitat, se fac multe ecografii in timpul protocolului si medicul are posibilitatea sa reduca dozajul de stimulente daca raspunzi bine la tratament. Aici nu se abandoneaza protocolul, DAR nu se face ET in luna respectiva. Am cunoscut o fata care facuse hiperstimulare in lotul in care am fost si eu. Avusese 20 de ovocite, dar din pacate organismul ei era suprasolicitat si a fost nevoie sa amane ET-ul cu cateva luni. Stiu ca se intampla rar asa ceva, nu te speria, gandeste pozitiv! Si ca sa-ti inlaturi orice urma de teama, vorbeste cu medicul tau. Este posibil ca in CA sa fie existe alta abordare. Bafta!

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru intr-o problema spinoasa. Am mai scris si la alte subiecte despre acest lucru, dar cu cat am mai multe informatii, cu atat mai bine.

Mie mi-a venit ciclul sambata seara, pe 22 oct. De fapt a fost o scurgere rozie. Duminica si luni au curs doar cateva picaturi, asa ca sa nu zic ca nu am ciclu, dupa care marti am avut ciclu normal, pana sambata. Pentru mine nu e un lucru anormal. Asa mi se intampla in fiecare luna. Problema este ca dr. m-a chemat la ecograf in ziua 11-12 a cm. Cand sa consider ca a fost prima zi a cm? Dat fiind ca trebuie sa vin la Bucuresti de la circa 400 de km distanta pentru a face ecografia, nu as vrea sa gresesc ziua...

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Azi ar trebui sa sun ca sa ma programez si nu stiu pentru care zi sa fac programarea.

Va multumesc mult.

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Rh, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Sa fii f. cuminte in primul trimestru!!!

Cami, trebuie sa mai vezi un genetician, sa mai asculti o parere. Pe net ai cautat? Mie nu mi-e clar rezultatul tau. In mod normal ar fi trebuit sa ai 46XX, ai un cromozom "X" in plus? Mai zi-mi o data, te rog, ce scrie pe rezultat. Te pup si fii tare, trebuie sa existe o solutie

Tabitha, marti

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

MONICA vreau sa ma lamuresti si pe mine in legatura cu aspirina de 100 care ai spus tu ca se ia imediat dupa punctie ,de trei ori pe saptamina.De axemplu eu pot sa iau daca mie dr. nu mi-a recomandat cand am facut punctia si ET ? stiu ca aspirina normala e periculoasa ,asta e alta aspirina ,mai mica ,dar tot aspirina o cheama.Poate sa ia toata lumea indiferent de varsta? La Giulesti observ ca nu se recomanda in afara de Utrogestan si acidul folic.
Multa sanatate sotului si insanatosire grabnica..
Aseara am vorbit cu Danutza si e bine ,pe 10 trebuie sa faca bhcg-ul.
RH FELICITARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am vorbit cu Crinuta acum.E mai bine decat ieri.Ieri pe la 10 a avut niste pete maronii care au speriat-o tare.Acum au disparut.Maine merge la clinica sa faca testul de sange.Testul de urina a iesit negativ dar e mult prea devreme pentru ca are 12 zile de la et.Nu v-a scris ea pentru ca ii este frica sa sedea jos din pat.

Rh felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Buna dimineata,
Chiar daca nu scriu zilnic va citesc cu mare atentie.Astazi am intrat special sa o felicit pe Rh si sa le spun fetelor care asteapta rezultatele ca le tin pumnii si ma gandesc mereu la ele. In ianuarie voi trece si eu prin toate astea.

Va doresc o zi buna si sa auzim numai astfel de vesti.
Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Rh, FELICITARI!!! Sa ai o sarcina usoara si bb-i sanatosi si frumosi!

Cami, nu stiu ce sa spun! In locul tau, eu nu as putea decat sa sper ca se va prinde un embrion fara defecte genetice! Dupa cat ai suferit, nu cred ca Dumnezeu va lasa sa se intample ceva rau! Eu iti tin pumnii in continuare si sper ca se va finaliza bine de data asta! In legatura cu medicamentele, fetelor, procurati-le din timp ca sunt perioade in care nu prea se gasesc. Culmea e ca in vara gonalul il gaseai fara probleme.

Crinuta si Cecilia, ne rugam pentru voi!

Mergi la inceput