dragoste, durere si ura

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Ramona esti foarte frumoasa si dulce. exact cum banuiam.

Eu mi-as schimba adresele de MSN, numarul de telefon si i-as trimite citatie de divortz.Nu as mai lungi-o, nu te mai intoxica degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

SENECA: "Ridica-te de la suferinta ta,la suferinta tuturor.
Nu te chinui inainte de vreme,deoarece suferintele de care te temi,ca si cum te-ar ameninta dintr-o clipa in alta,poate ca n-au sa vina niciodata....Unele ne chinuiesc mai mult decit trebuie,altele ne chinuiesc mai devreme decit trebuie,altele ne chinuiesc,desi n-ar trebui deloc.
Trebuie sa starpim teama de ce va veni si amintirea vechii suferinte,aceasta fiindca nu ma mai intereseaza,aceea fiindca nu ma intereseaza inca.
Durerea este usoara....daca ideea care ti-o faci despre ea nu o mareste....Toate lucrurile depind de ideea pe care ne-o facem despre ele.
Ce rost are sa iesi in intimpinarea suferintei? Vei simti-o destul de repede,cind va da peste tine.In vremea asta pune-ti inainte binele.
Ce castigi cu asta? TIMP!"

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by slakje

Ramona esti foarte frumoasa si dulce. exact cum banuiam.

Eu mi-as schimba adresele de MSN, numarul de telefon si i-as trimite citatie de divortz.Nu as mai lungi-o, nu te mai intoxica degeaba.




Exact asa as face si eu. Ramona, acum merg poznele, te-am vazut si esti foarte draguta, asta pe langa faptul ca esti o fata foarte isteata, desteapta, ce sa mai vorbim! Acel barbat nu te merita. Uita-l pe el&mamica bestie.

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Acu am citit si eu din scoarta in scoarta subiectul asta.
Uite ce e.Eu am cu un an mai mult ca tine, deci nu poti sa spui ca sunt baba :)


25 de ani e o varsta minunata, la care tu deja ai experienta unei vieti.Divort repede de tot, ceea ce s-a intamplat nu a fost un accident, a fost un mod de viata in lasitate si lipsa de responsabilitati din partea lu musiu Radu.

E timpul sa iei viata in mainile tale.
Roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea putere sa te desprinzi si sa faci totul cum trebuie de-acum inainte.


Pune mana si invata(sa stii ca materia se [oate recupera, nu porni cu ideea ca nu reusesti, dimpotriva).



Eu iti urez multa bafta!!! Hai, nu mai deschide messengeru, schimba-ti adresa, nu mai pierde vremea!!!!


te pup.



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mi-am gasit buni prieteni in voi! simt asta si asa si e.

BRENDA foarte frumos citatul...iti multumesc.
mila pentru el a inceput dupa primele crize ale muma-si cand am vazut cat poate fi de terorizat de ea. ce sechele poate avea.atunci am simtit nevoia sa-i sterg cu dragostea mea, ceea ce credeam eu a fi o copilarie stresata.
apoi am simtit un fel de neplacere cand l-am vazut a fi destul de nesociabil. nu ii placeau prietenii mei, deloc. la inceput ieseam cu ei, era ok, apoi a inceput sa nu-i mai suporte pentru ca simtea ca ei nu-l plac...iar ei nu-l placeau. pentru ca e stresat, artificial cand e vb de conversatii, mereu are tendinta de a se ascunde, de a arata o anumita imagine, ca si cum toti interlocutorii sai ar fi maica-sa si el trebuie sa minta ca sa faca fatza! asa cred eu. prietenii mei sunt moderni, veseli, nebuni, uneori ironici...eu ii plac asa cum sunt. sunt tonici.nah.oameni ca toti oamenii din ziua de azi.el nu suporta mai pe nimeni, tot ce vrea e sa fie un singuratic si sa ma rupa de toti. inclusiv de parintii mei pt ca il seaca atasamentul asta al meu pt ei...si ai mei mi-ai impus niste standarde, care pe el il cam obosesc. de exemplu parintii mei i=au zis dupa bal "bine mai radule, dar nici macar o rochie nu ai putut sa-i iei si tu, cati bani i-am trimis lunar fetei noastre, ai lasat=o sa arate ca ultima femeie la bal. dc a slabit, acum ce sa-i faci, nu ii mai venea nimic. chiar asa ti-am dat=o o floare si a ajuns mai rau ca niciodata langa tine"...ei si el asta nu suporta sa ii zica nimeni! "sa-i sufle careva in ciorba", expresia lui...ar lua bani si de la ai mei si de la ma-sa care probabil a ajuns isterica de munca prin strainatate, stiu eu...dar dc se poate sa nu se vada nici cu unii, nici cu altii.

ca pana la urma poate si cu ma-sa ne-am fi inteles dc era si el mai draguzt cu ea si nu lasa sa para ca EU nu o vreau, sau Eu nu o plac...la cat a stat el de botos la mine in casa, si al mei l-ar fi zburatacit rapid dc nu eram eu sa-i prelucrez pe la spate..."hai mai mami ca defapt nu a vrut sa zic asa, hai mai tati ca e si el suparat etc"...ii faceam imagine buna.
el, mi-a aruncat-o pe ma-sa in spinare...descurca-te. dc o stia asa nebuna de ce nu a stat de capul ei...dc stia ca are nevoie de bagari in seama speciale, sa o fi bagat el nu sa astepte sa o fac eu...stie sa-mi zica acum ca de fapt el stia cum sa procedeze cu ea ca sa fie bine. si i=am zis "pai si de ce nu ai procedat draga, dc stiai...".\, ca cica sa nu ma supere pe mine ca pare el prea mamos.

oricum o dau cu el...el nu e de vina!

deci nemultumirile mele sunt destul de complexe, chiar si fara prezenta lui maica-sa. tin la el, pentru ca sunt eu o fire ff afectuoasa. ma atasez repede de oameni si imi trece greu...ca sa zic asa. si normal, radu are si el calitatile lui...sunt si amintirile din capul meu.. dar mi s-a cam luat de el, asa ca om, ca barbat. e un om cu prea multe probleme, trebuie sa stai de capul lui si sa=i explici ce are de facut ca sa fie bine, pentru ca dc ar fi dupa el, ar sta cu capul numai in nisip si restul, dumnezeu cu mila...are tendinta asta de a abandona un om cand e la greu, pentru ca e mult mai simplu sa apari la sfarsit...hop si eu, sunt si eu pe aici.

mi-am cam dat si eu seama ca imi consum nervii cu el si tinereta. pe ma-sa nu o mai pun in calcul...raducu e, cum zicea cineva, ramas la stadiul de adolescent cu probleme...si nu se va maturiza. eu ii cer sa fie ceea ce nu poate fi : un barbat ferm pe pozitii, care sa-si asume responsabilitati, langa care sa nu ma simt eu barbat!...el nu e si nu va fi in veci, o sa-mi racesc gura de pomana si o sa ajung o stafie..

sarcina se pare ca am pierdut-o din cauza mai multor factori: "hipertiroidia" e un factor important si "surescitare nervoasa". vorbeam cu o fata la "nasterea pe glob", ca slabisem 3 kilograme in primele 2 luni de sarcina...ei bine, doctorul a zis ca din cauza asta.

mi-am facut analize si nu am ceva imun care sa ma faca sa nu tin sarcini, sau altceva, am rh pozitiv..am facut niste teste pt niste anticorpi lipidici sau asa ceva...si totul e chiar ok.

l-am intrebat dc poate fi de la imbrancit.si a zis ca nu poate sa isi dea seama, dar probabil surescitarea nervoasa a fost destul de mare. mai degraba de la niste pastile pt hipertiroidie care cica erau contraindicate in sarcina.




slakje, roxana va multumesc fetelor pentru complimente. ei..nu stiu dc chiar sunt eu vreo dragutza, dar sunt sufletista si imi e drag sa-mi fac prieteni buni..asa ca voi.

mela...grea uitarea asta. uffff...dar simt ca timpul le va rezolva. mai devreme sau mai tarziu.

va pupic. fug la toceala...poate poate...

peste 2 sapt am examenul. dupa incep cu divortul. sper sa intru in noul an libera! poate va fi un an mai bun! doamne ajuta..ca numai belele am avut anul asta. ce an nenorocit, pt mine...

Babyblue va pupa pe toti!! Iata pozele mele:
http://community.webshots.com/user/fucsia4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

am pus si niste poze cu radu...

am fugggit la invaaatttaatttttt!!!!

Babyblue va pupa pe toti!! Iata pozele mele:
http://community.webshots.com/user/fucsia4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu o sa va vine sa credeti!!!

doar ce am vb cu..."monster in law". m-a sunat...

va redau conversatia mea cu ea. astept pareri, fetelor...e de coma!~

ea: ramona, cand te intorci .."acasa"?
eu: dar sunt "acasa", doamna...
ea: nu ramona, acasa la soztul tau...
eu:....
ea: ramona, iti mai iubesti sotul?
eu: doamna, nu cred ca dv ar trebui sa-mi puneti aceasta intrebare...
ea: ba da ramona, il mai iubesti pe radu?
eu:....
ea: ramona, ce propui? ce vrei?
eu: nimic doamna, nu propun nimic.
ea: sa stii ca nu am vrut sa se intample ce s-a intamplat si tot ce am spus a fost la nervi.
eu: inteleg, dar nu se mai poate repara nimic.
ea: ba da. intoarce-te "acasa", langa sotul tau.
eu: doamna, eu nu ma pot plimba prin tot bucurestiul cu sacul de haine in spinare ori de cate ori aveti de gand sa ma dati afara.uite casa nu e casa...
ea: dar tot ce am zis a fost la nervi.nu se va mai intampla niciodata.
eu:...
ea: deci ramona, atata am avut sa-ti spun. radu sufera enorm pt ca ai plecat de langa el..
eu: nu eu am plecat, am fost data afara. si dc radu sufera, nu e din vina mea.
ea: vrei sa spui ca e din vina mea?... pe un ton deja artagos.
eu:....si eu sufar doamna, poate mai mult decat radu.
ea: atunci intoarce-te acasa si gata. se termina suferinta!
eu: ...
ea: ramona, mereu am incercat sa ma inteleg cu tine. dar TU nu vrei. esti rece si inflexibila. vreau sa te intorci la sotul tau in casa voastra!
eu: doamna, nu ma mai intorc niciodata acolo.
ea: si ce propui ramona?
eu: nimic. chiar nimic.
ea: eu te-am sunat, m=am rugat de tine, mai mult de atat nu pot sa fac.dar iti spun ca faci o mare greseala. radu te iubeste enorm. dc nu vrei sa trecem peste ce a fost, nu se poate rezolva nimik. uite eu vreau, trec peste tot ce a fost. tu de ce nu vrei? o luam de la capat si dc ai si tu putina bunavointa ne vom intelege.
eu: dar am avut doamna, toata bunavointa din lume.
ea: nu ai avut ramona, nu ai avut! ai fost rece si inflexibila.
eu:...
ea: deci ramona, inca o data: "intoarce-te acasa"
eu: bine doamna, va multumesc pt telefon.
ea: deci te intorci ramona?
eu: in casa aceea niciodata!
ea: vezi, ce iti spuneam, esti o fire imposibila! esti inflexibila. nu asa e bine sa fi in viata..dar lasa ramona, iti va da viata peste nas si vei intelege ca dc nu inveti sa lasi de la tine, nu se poate...adik las eu, femeie la 50 de ani si nu lasi tu...?????
eu:....
ea:..faceti ce vreti. eu atata am avut de spus.la revedere.
eu: la revedere.

Babyblue va pupa pe toti!! Iata pozele mele:
http://community.webshots.com/user/fucsia4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ramona, mi se pare ca stai prea mult pe forum si prea putin la invatat.(sper sa nu te superi pe mine)


cat despre conversatia cu soacra...ce rost are sa te strofoci sa vezi ce inseamna? te gandesti prea mult, stiu ca e greu, ca nu e posibil sa-ti controlezi mintea complet...dar tu ai examen peste 2 saptamani! Tu mergi acum spre o noua viata!!



eu te sfatuiesc sa mai intri doar sa ne spui cat ai mai invatat!! Nu mai e timp de alte ganduri acuma.Viitorul, atat!





Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hai mey sabina ca nu poate sa se concentreze non stop ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat in viata ei. Sa speram ca o loveste norocul si pica pe subiect la examen.

Despre soacra...trebuia sa nu raspunzi...sa-i pui pe ai tai sa raspunda...ar tb sa joace la nivelul categoriei ei nu cu juniorii. Oricum spre deosebire de raducu macar a avut curajul unei convorbiri la subiect. Raman la ideea anterioara oricum despre el...jalnic ca are nevoie de mamica sa-i rezolve treburile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Ramona, esti o fata f. draguta, esti sensibila si desteapta! De ce te mai complaci tu in situatia asta???? Chiar nu inteleg de ce nu-l scoti din contact list?! Poate sunt dura, dar tie chiar iti place sa-tzi pierzi pretiosul timp pe care-l mai ai pt invatat, cu aceste specimene???



Mergi la inceput