dragoste, durere si ura

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Babyblue, sa stii ca nu functioneaza link-ul pe care l-ai postat pentru poza...cel putin eu nu-l pot accesa...

hm...ce ciudat. dar nici eu nu pot accesa home pageul tau. imi da error. uite eu mai pun aici linkul... si sa imi spui dc merge:

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=496211764

Babyblue va pupa pe toti!! Iata pozele mele:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

babyblue, n-am vrut sa te intristezi, imi cer scuze. vorbesc cam din topor, fara sa am grija cum suna si uite ca de multe ori efectul este contrar celui dorit. nu ai de ce sa te simti aiurea, tu ai facut oricum mai mult ca sa scapi din mediul ala nociv, decat au fost in stare multe alte femei in situatia ta. esti admirabila, fetele au dreptate ca ai o personalitate puternica, esti desteapta si, uite, binecuvantata! pentru ca ai primit ajutor atunci cand te-ai hotarat sa rupi pisica in doua. ce inseamna pentru tine inca un mic efort de vointa ca sa te rupi total de rau? nika toata, pe langa ce ai reusit pana acum. scuza-ma inca o data daca te-am suparat, e ultimul lucru pe care l-as fi dorit pentru tine.

ca sa se vada pozele, trebuie sa te deloghezi si sa dai adresa albumului. ce se afiseaza in linkul tau acum este adresa de pe webshot cat timp tu esti logata.

Caci ei nu dorm daca nu au facut raul, le piere somnul daca nu au facut pe cineva sa cada - Pilde.

Mergi la inceput

conchita, nu m-am suparat. intr-un fel tu ai mare dreptate.

nu prea inteleg cum e cu linkul asta si de ce nu merge...:((

dc ma deloghez nu pot sa pun mesaj...ca imi cere sa ma loghez. ce trebuie sa fac ca sa se vada linkul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Baby, sa te deloghezi in webshot, nu de pe DC. vezi ca undeva in pagina de webshot ai si adresa albumului tau, e scrisa cu albastru. cred ca deasupra albumelor, in stanga sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

babyblue, eu nu am citit cele 7 pagini, dar am citit inceputul si sfirsitul.
Parerea mea e asa: nu te mai lasa influentata de nimeni, gindeste-te doar la tine si la el, la iubirea voastra. Daca floarea ei mai este in sufletul tau, atunci da-i o sansa. Daca nu, intoarce foaia.
E pacat sa fiti manipulati ca doua papusi de cirpa in miinile parintilor.
Faptul ca mama sotului tau e dusa cu pluta nu inseamna obligatoriu ca el o mosteneste (din fericire).
Parintii tai sint si ei prea duri, daca nu tin cont de dragostea voastra.
Iar sotul tau mi se pare ca incearca sa impace si capra si varza, pentru ca e prea bun. In dialogul vostru pe msn eu asta am vazut.
Birfele si intorsul situatiilor pe dos, ura oamenilor fac ca viata sa fie foarte grea in ro, in plus de faptul ca material, un cuplu nu poate fi stabil financiar (si prin urmare si independent) decit daca are slujbe foarte bune.
Fetita mica, nu uita ca dragostea nu este pe toate cararile, si simbioza sufleteasca se gaseste foarte rar. Nu arunca ce ai, orbita de ura ce ti-o inoculeaza cei din jur.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita

Baby, sa te deloghezi in webshot, nu de pe DC. vezi ca undeva in pagina de webshot ai si adresa albumului tau, e scrisa cu albastru. cred ca deasupra albumelor, in stanga sus.

am facut eu ceva pe acolo...nu stiu dc e bine...se vede ceva?

http://community.webshots.com/user/fucsia4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

o sa roiasca barbatii la usa ta...daca asta ti-era grija...
are cineva pe site un moto super ...ce nu ne doboara ne intareste...poate asta era lectia (desi cam dura) pe care tb sa o primesti pt a putea infrunta viata si de pe alta pozitie decat fata mamei si a tatei. Nu ma intelege gresit, nu-i rau de loc sa fii fata mamii si a tatii, bravo alor tai ca sunt langa tine, da in viata nu-i ai mereu langa tine si tb sa te descurci singura.

Mergi la inceput

da marina. asta m-a facut sa ma hotarasc. faptul ca intr-o buna zi nu voi avea pe cine sa mai sun ca sa vina sa ma ia, in caz ca soacra-mea are iar criza...ca tata a venit in 4 ore, dar dragul de radu, nu a ajuns acasa la mine nici in 4 luni....si dc venea cu cercul cred ca ajungea pana acum.

numai vorbe de el...ca de gura nu-l intrece nimeni..si asta mai mult virtual, pe net...

Mergi la inceput

acum se vede vreo poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

Draga Ramona,

Un divort este greu dar nu esti nici prima si nici ultima careia i se intampla. Dar cred ca este mai bine sa tai raul din radacina, decat sa tot lungesti boala. Daca ai luat hotararea s-o termini nu-i mai raspunde la telefon, pe ym si cred ca va intelege ca vorbesti serios. Din ultima voastra conversatie mi se pare ca nu prea te ia in serios si este convins ca te vei intoarce la el daca iti promite marea cu sarea. Mie mi se pare ca radu la cei 28 ani ai sai inca mai gandeste ca un adolescent intarziat.Ma doare sa-ti spun dar cred ca nu se va maturiza niciodata. La 25 de ani ai toata viata inainte, de fapt niciodata nu este prea tarziu s-o iei de la capat. Chiar daca nu vei lua examenul anul acesta, atat timp cat esti sanatoasa totul se poate. Va veni o perioada cand vei privi inapoi si vei spune ca a fost cea mai buna hotarare din viata ta. Ai grija de tine, in primul rand.

Te pup,

Claudia

Mergi la inceput