Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uleiul de ricin provoaca scaun si contractii... nu neaparat nasterea(din ce stiu eu). mie mi-au dat la internare, aveam deja membranele rupte, dar daca tot ce-a putut provoca uleiul ala au fost cateva contractii slabe si neregulate peste noapte (si am baut un ditai paharoi!!!), atunci nu e mare lucru... nic scaun nu a provocat imediat... asa ca...
ceai de frunze de zmeur, calciu... o partida de , o baie fierbinte.. alternative sunt berechet pt provocare... asta daca nu aveti pile sa obtineti niste supozitoare cu pitocin...
dar chiar vrea cineva sa-si provoace singura, fara supraveghere medicala?!?! la ce mai exista doctori!?!?

catutza a plecat la spital, sotul ei a promis ca ne da vesti. oricum, cel mai devreme maine intra in operatie.

Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Seara buna!

V-am mai citit, dar nu am avut timp de scris ca sunt ocupata cu amenajari...S-a racit afara si mi-am dat seama cum bate vantul pe la noi prin casa..Bbbrrrr..N-am de gand sa o tin pe asta mica in curent si in lipsa de bani pt termopane, facem si noi ce putem...


Fetelor, sunt disperata!! Miercuri e ziua mea si s-au invitat socrii pe la mine! Mi-am dat seama ca trebuie sa-i pun la masa si....eventual si pe masa ceva, nu?? Ei bine, ce???Habar n
-am ce sa fac si nici nu ma pricep...Eu nu gatesc...m-am gandit la un pui la cuptor, dar as vrea sa prinda crusta aia frumoasa din reclame(ce pretentii am!) si nu stiu cum. Exista nus'ce folie minune de la knorr....Ati folosit asa ceva? Uf...asta e...Presupun ca asta mica o sa ma determine sa invat sa gatesc.Si cand te gandesti ca de cand am ramas insarcinata, sotul meu s-a ingrasat 10 kg!!!Toti ma intreaba ce-i dau sa manance...Eu zambesc misterios........

Mersi pentru sugestii...daca aveti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mirabilis, eu una nu am folosit foile...dar o prietena de-a mea, da. Dar a facut doar copane de pui, pe care le-a pus frumusel in folie si cu totul in cuptor. Finalul - superb - imi ploua in gura...Chiar arata excelent, de gust, ce sa mai vorbim....


Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Monet si Lavi sa va traisca fetitele, am vazut si eu pozele si sunt asa frumoase.
Mai am si eu un pic pana la marea intalnire cu goaga.

Lordra, si eu am avut probleme cu fierul, eu am inceput sa iau de la 18 sapt Tardyferon - dar au inceput starile de voma, ameteli; cateva zile am renuntat la el si apoi i-am spus dr care a zis ca trebuie sa iau neaparat si sa incerc alt preparat tot pe baza de fier, asa ca l-am schimat cu ferogradumet de la care nu am avut nici un efect secundar si pe care l-am luat pana acum 1 sapt.

va pup.
37 sapt + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Buna fetelor,

In sfarsit acasa....multumesc pentru felicitari, dar nu prea am atimp sa citesc din urma, promit ca o sa incerc pe masura ce o sa am timp.

Noi am ajuns acasa inca de vineri dupa-masa , dar cum suntem amandoi raciti (si eu si sotu') nu prea mai avem timp decat sa ne indopam cu medicamente-naturiste sa ne revenim, de bebe are grija bunica, si matusa. Eu particip la alaptare ...

Krisztián, este foarte cuminte, mananca si doarme toate ziua. Mai plange din cand in cand dar f. rar (mai ales cand are pampersul cu caca si pisu). De supt nu prea are el chef, dar o sa-i facem noi..... Va mai scriu cand pot. Asteptam si alti bebei.

Mandy, si Krisztián

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mirabilis eu am incercat de vreo 4-5 ori foile de la Knorr, cu afumatura, cu usturoi. Condimentele au un gust cam bizar. La inceput mi-au placut, dar daca socrii tai tin regim, mai bine ungi puiul cu ulei si-l invelesti in folie de aluminiu. Sau il pui in tava cu felii de cartofi si din cand in cand scoti tava si mai ungi ingredientele cu uleiul din tava.

A, si fara nici o legatura, am vazut la Cora chiftele si sarmale gata facute, numai bune de bagat in cuptor. Abia astept sa-mi cumpar, sa-mi fac poftele inainte de "momentul zero" .

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Semnez si eu de prezenta, dupa 2 zile in care n-am avut net, dar cu vesti proaspete!
Am fost la control, bebe e ok, era cu capul in jos ( dar acum am senzatia ca a fugit din nou), are 1930 gr, e grasuna si frumoasa. Bineinteles ca pe tot timpul echografiei a fost monument de cumintenie ( ca de obicei ) iar acum s-a pornit iar cu scandalul. Asa ca se pare ca am scapat de ideea cu cezariana, cel putin deocamdata, trebuie sa mergem la analize peste 2 sapt si om vedea ce o mai fi.
Mi-am luat si sutien pt alaptare,si ma apuc sa-mi fac bagajul incet incet!
Felicitari pentru noile mamici, bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Va tuc pe toate si vb maine.

Madau si Miruna 32 + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

vai, noi ne rugam de fetele astea doua sa nasca si hildegard are 41 saptamani si tot n-a nascut...
io m-am plictisit sa fac galerie pt. bic si ripley (va dati seama daca m-am plictisit in 3 zile, ce ma fac daca Nichita o sa intarzie...deloc n-am rabdare...), ca oricum vad ca fetele astea se invita una pe cealalta sa nasca: hai, naste tu ca io fac clatite, Nu lasa, mai bine naste tu, ca io dorm...etc. Auzi, daca e posibil asa ceva, ripley maine se duce la serviciu..:))..!! Imi iau jucariile, ma duc sa ma uit pe lista sa vad pt. cine se apropie dpn-ul...gata am vazut: catutza, noki lara si dordia ar avea dpn in urmatoarele zile, dintre fetele mai active pe forum. Gata din acest moment sunt suporter catutza, noki lara si dordia!


http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

[quote]Originally posted by madau
Am fost la control, bebe e ok, era cu capul in jos ( dar acum am senzatia ca a fugit din nou), are 1930 gr, e grasuna si frumoasa.

madau eu sunt o vitoare mamica paranoica - de vreo 3 saptamani am avut senzatia ca bebelina s-a asezat transversal dupa ce statuse 2 luni cu capul in jos. Vai de copil! Ei, ideea e ca azi la eco am vazut clar, nu numai ca nu s-a mutat fata, ci chiar isi cam face bagajele, nerabdatoare foc sa ma vada.

Am inteles ca odata ajunsi in acea pozitie le e f. greu sa se mai intoarca altfel, ci doar in jurul axei - asa cum face a mea, ba cu picioarele in stanga, ba in dreapta. Iar acum sunt cam maricei, nu prea au loc de tumbe de asemenea anvergura.

mai cristina dar "insensibila" ai mai fost la uleiul de ricin! Pai atunci eu o sa incerc toate metodele odata, daca va fi nevoie!

Hai catutza! Iti tinem pumnii!

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Ripley, vad ca avem aproximativ aceeasi problema: bb mare care n-are chef sa iasa - prefera la caldura, la mami in burtik.
eu deja sunt ingrozita - adica avea dimensiuni de 40 de saptamani la controlul din saptamana 36+.si nici un semn ca ar vrea sa vaza ceva lumina.
tu ai idee ce dimensiuni are bebelaca ta? ma refer doar la femur si la bpd, ca eu doar pe alea le am. sunt ingrozita, mai ales ca bbmeu era cu 1 cm mai mare (atat la bpd, cat si la femur) decat bebe natalia. si dak ea a avut 3,400 kg, ma intreb cat e si cat s-o face de mare bbandrei.
bine, vorba ta, el sa creasca, ca vedem dup-aia cum l-om scoate de-acolo.
am pus si eu 2 pozici cu burtiku' in album.
ina, a plecat ciumafaia? a... si baga ceva fier, ca si eu am avut simptomele cu mirosuri ciudate si mi-a iesit si hemoglobina mica, asa ca ar trebui sa fie adevarata legatura intre ele.
a... si intreba cineva de reactii adverse la fier. eu iau tardyferon fol (2/zi) si n-am avut nici o neplacere. nu m-a bantuit nici mult-temuta constipatie.poate ar trebui sa schimbi "modelul".
Multi pupici de la
c & bbandrei

Mergi la inceput