Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Noki sa-ti traiasca bb Sarah, sa te bucuri de ea!

Lavi02 ai revenit rapid pe baricade. Foarte folositoare descrierea ta cu privire la nastere!

Ina bine ca mai ceva timp sa gustati din viata in "2/3"! Aveati amandoi nevoie de asta....

Bic galerie si sustinere la greu!!!!

Anda asa e si la mine, nu prea am prietene care sa fii nascut usor, asa ca normal sa-mi fie frica. Lavi02 nu ne mai certa ca asta este: in fata unei mari necunoscute, despre care ti s-a tot spus cat e de ingrozitoare, nu prea-ti vine sa zambesti. De-aia si tragem de voi, pe aici, sa mai "ardem" frica. Prietena mea AMi, de care vb Anda, era adepta nasterii naturale si uite ca a cerut cezariana si acum, de cate ori ne vedem, imi spune ca ar fi bine sa-l conving pe dr.sa-mi faca cezariana. Nu o condamanati, i-a fost foarte greu si dupa efortul acela cezariana a parut floare la ureche!
Chestia e ca mie mi-e mai frica de cezariana decat de nastere normala, asa ca inclin destul de mult spre cea din urma. As fi vrut eu epidurala, dar ... nu stiu daca mai are cine sa mi-o faca (anestezistul cel mai bun e in spital, accidentat grav).

Asa ca astept si eu noi nasteri si noi povesti!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Nu inteleg ce este asa problema cu kk!Asistenta mi-a spus ca la municipal nu se mai face clisma pentru ca cf. noilor reguli OMS nu este sanatos si normal.Asta a mai spus si o alta gravidutza din alta tara.Este un fenomen normal si asta este .Impingi, te scremi si se goleste tot ce e prin zona.Putem sa bem niste lichide in perioada travaliului si oricum te duci o data la toaleta pentru ca contractiile apasa pe organele de acolo!
Fii barbata Zoe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

anda77, zau eu zic sa te relaxezi cu nastrea ... prea te stresezi, si nu e bine, se poate sa fie mai rau taman fiindca ti-e asa frica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ilenutza, simplu: JENA
OMS nu naste cu Badiu si inca 4 persoane..

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki, felicitari!!!
Fetelor, stiti cum a fost ieri? Chatuiam noi acolo si la un moment dat zice Noki ca are tema la informatica (cum o stiti, e studioasa mamica), o intreb daca e graba ca aveam ceva de rezolvat si-mi spune ca ar fi bine sa fie gata pana vine bb. Eu ma relaxez - deh, mai e pana atunci, nu ?? - dar ... rezolvam tema. Si uite ca Sarah atata a asteptat!

Lavi02, bun venit acasa si mii de multumiri pentru explicatii. Foarte clara treaba, mi-ai risipit 1000 si una de temeri.

Ripley, nu cumva asta e printre ultimele simptome inainte sa nasti? Facem galerie

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

da, poate esti mai sensibila!Dar de ce ti-e frica nu scapi:)
iar daca ti-e frica atunci simti mai mult durerea
am citit in cartea viitoarei mame scrisa de o frantuzoaica si spune ca frica amplifica durerile datorita unor semnale care se transmit

Ilenutza, 34?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ina, uitasem sa te felicit, eu eram cea cu durerea despartirii :))
Sa te bucuri de zilele astea linistite, ca apoi vine distractia cea mare cu copila in casa.
Ma gandesc la ceai se zmeura, dar nu-l consider necesar, va veni fata mea cand vrea, in fond si la urma urmelor scorpioanca stie ce e mai bine pt ea.
Oricum, e atata de agitata de vreo 3 zile de sigur nu mai sta mult. Si nu mai interpretez nimic, ma refer la simptome, ca sa nu "alung" cumva momentul :))

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Este f. important sa nu neglijam partea religioasa.In timpul sarcinii preotul te spovedeste si te impartaseste pentru copil indiferent de pacatele mamei pentru ca o face pentru bb!
O sa scriu maine ce am invatat la curs, cand o sa fiu mai libera!

Ilenutza, 34?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dienuta, cezariana in sine este floare la ureche, ceea ce este mai rau urmeaza dupa operatie.
Daca ai citit cu cateva zile in urma mica mea poveste, iti amintesti probabil ca la mine nasterea era deja declansata, am ajuns pe masa de operatie cu dilatatie de 4 si aproape fara dureri-o mica jena poate, mi-au facut rahianestezie in coloana si in max 1-2 minute am amortit de la brau in jos. Ceea ce am simtit a fost apasarea pe burtica atunci cand l-au scos pe bb.Dar n-a durut absolut deloc.
Dupa operatie e rau caci e f. greu sa te ridici din pat, calmante ti se vor da tot timpul dupa cezariana asa ca atat cat stai intinsa in pat nici nu-ti dai seama ca ai fost operata.
Noki, felicitari si pupici la bb, sa fiti sanatosi si cuminti.

Si Krisztian a avut circulara de cordon si cu toate astea a primit Apgar 10, a urlat din primul moment in care a fost scos dragul de el.

Mandy, si Krisztian

Mergi la inceput

Fosta mea dr. de familie din Constanta, care este o tipa super, super si cel putin mie mi s-a protivit manusa imi spunea tot timpul:"Fii draga mai nesimtita!Ce iti bati capul cu toate si te ingrijorezi?Crezi ca iti face bine?Sucuri naturale multe, fara dulciuri, cola, cafea, plimbate, relaxeaza-te si ai grija de tine!"Este o scumpa!!!!

Ilenutza, 34?( sunt intr-o TRILEMA!)

Mergi la inceput