Mamici de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

virgi of..sexul tare am fi vrut sa-l aflam si noi dar de data asta nu prea a avut bebe kef de poze si nici de stat intr-o pozitie corespunzatoare..ink e mik,speram sa aflam data viitoare..
si mie mi-a dat dr sa iau no spa pt durerile de burta..sunt normale in perioada asta ca se mareste uterul si se intind ligamentele asa ca nu-ti face probleme.pe mine si akum k doare putin burtik.Irinel mercic tu tot timpul ma linistesti!akum nu ma mai gandesc ca e ceva in neregula,doar ma oftik k n-am si eu burtik dar ma consolez cu gandul k poate va fi baietel si resprecta tiparele.. Am visat ca am nascut si ca aveam un bebe mic mic de tot cat 2palme si k plangeam de fericire.ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ca e al meu
Mie ori mi-au aparut niste bubite ori m-a ciupit ceva azi npt..si akum ma manank ingrozitor le-as scarpina incontinuu..sper sa nu fi mankt ceva vechi k akum nici nu mai stii ce mananci ca mie asa imi apareau inainte
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gabi25 - in leg cu scurgerea vaginala. Ti-a raspuns foarte bine DianaR, mergi si fa o analiza a secretiei vaginale.
E adevarat ca candida e favorizata in sarcina. Probabil la asta se referea Shoricutza cand ti-a spus ca e normal. Insa parerea mea ar fi ca orice ti se pare nelalocul lui, sa-l investighezi. Ce-ti raspundem noi aici din experiente mai mult sau mai putin personale n-au valoarea celor spuse de dr.
Eu am aceeasi scurgere de care spui tu, m-am dus si mi-am facut secretie vaginala, si mi-a iesit Candida, dar si flora microbiana. Pt care am primit tratament, desi sunt inca in primul trimestru. Ramane la latitudinea mea daca sa fac tratamentul acum sau sa mai astept 2-3 saptamani. Ideea e ca tr sa pui in balanta ce-i dauneaza mai mult sarcinii: tratamentul in sine sau absenta lui. O candida sau altceva infloritor netratat poate sa afecteze pana la sfarsitul sarcinii membranele, colul etc. Iti spun din cele citite pe net, si crede-ma ca am tot bantuit.
Eu sincer nu mi-am tratat candida pe care am avut-o in sarcina cu Irina deloc. Si bb a foarte ok. Dar depinde de simptomatologie, de manifestare etc. Dr iti spune cel mai bine ce sa faci.
In 2 cuvinte, ca sa fii sigura ca e totul ok, mergi la dr si fa-ti analiza secretiei vaginale.

Diana79 - marea majoritate a gravidelor sunt innebunite dupa muraturi in sarcina... Sper sa ai ceea ce iti doresti!

Magg - am vazut ca vrei sa nasti la Elias...
Sfatul meu: daca ai o sarcina cu un grad minim de risc, nu te duce acolo. Dr Tutunaru e foarte ok, eu am nascut cu el la Elias in aprilie. Dar crede-ma ca sectia de Neonato lasa de dorit, profesional vorbind. E adevarat ca toata lumea, cu mici exceptii, se poarta super, fara sa le dai bani, dar eu as pune mai presus siguranta copilului meu. Ca au renovat, ca arata f bine etc. Dar nu se compara cu Municipal, Giulesti la aparatura, profesionalismul personalului si altele.
Si nici dr T nu e perfect. I-a rupt clavicula fetitei mele la nastere, la 4h apoi a mai rupt clavicula altei fetite.
Daca vrei mai multe info o sa-ti dau link-ul sa citesti.
Toata sarcina a fost foarte ok, mi-a placut foarte mult si m-am dus cu multa incredere, plus ca vine oricand il apuca pe bebe dorinta sa vina pe lume, dar cu mine la nastere a dat-o in bara.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Scuze pt cacofonie, nu prea recitesc ce-am scris...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Mai am o intrebare?

am tot citit ca voi luati nospa..nu stiu la ce este bun...dar va trec nu stiu ce dureri.
Pe mine ma doare in partea stanga a burtii...aveti idee de la ce este? aveti si voi asemenea dureri?
pentru ce luati voi nospa?

Multumesc

Virgi, medicul meu mi-a spus ca nospa este recomandat in general pentru dureri de natura spasmelor. Poti sa descrii mai exact durerea?? Intepaturi, spasme, ca o arsura?
Iti multumesc pentru raspunsul tau vis-avis de greturi, suna incurajator sapt. 11... sper sa am si eu norocul asta! Oricum, de ieri am inceput sa ma mai linistesc... e ceva!

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Andira nu vreau sa te superi pe mine, dar nu prea inteleg cum ai interpretat tu raspunsul dat de mine lui Gabi legat de secretia abundebta. Eu am afirmat doar ca aceasta secretie este normala pe timpul sarcinii si atat. Si spun asta ca urmare a ceea ce mi-a spus mie dr (fara sa am candida) si deasemenea in urma raspunsurilor pe care le-am primit si eu de la fetele de aici cand eram la fel de nedumerita ca si Gabi. Ca este bine sa-si faca preventiv analiza de secretie, sunt de acord, ca si eu am facut, dar asta nu inseamna musai ca are vreo problema. Deci raspunsul meu nu avea nici-o legatura cu candida (nici nu m-am gandit la asta macar).

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Virgi, revin cu o completare, in stanga poate sa te doara de la anexa sau intestin subtire, sau sa fie de la un rinichi. Nospa cica este pentru tot ce e legat de musculatura neteda, stomac si intestin subtire.
Asta nu inseamna ca ai neaparat ceva, nu te speria! Poate ca durerea este legata intr-adevar doar de intinderea ligamentelor.

Lyly 8
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

andira,
deocamdata grija mea cea mai mare e sa ajung la nastere...adica e imperios necesar un doctor bun si care stie ce face. Din ce inteleg de la tine, tu ai fost multumita de T. pe parcurusul sarcinii.
Crede-ma ca la inceput de aprilie o sa ma uit probabil cu alti ochi la ce ai scrisdar pana atunci, vreau doctor bun!!!
Multumesc oricum de info, e bine de stiut exp altor mamici.

Mi-e azi mi-e cam rau si sunt cam ametita, deci...vb mai incolo.
Magg 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

andira eu sunt cea cu muraturile nu Diana79 Ea mi-a raspuns mie si a zis ca mama ei mank muraturi knd era gravidutza cu ea..si ii plak si ei,dar mai putin akum in sarcina Am un link super interesant cu miscarile lui bebe in burtica pe luni de la mamici de martie-aprilie.intrati aici apoi dati dublu click jos pe Descopera lumea mea :
http://www.pampers.ro/ro_RO/index_101.php?b=235poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Shoricutza, in nici un caz nu m-am suparat pe tine.
Am simtit nevoia sa-i dau Gabrielei acele exlicatii pt ca tu i-ai spus ca e normal. Ori, nici eu, nici tu, nu stim exact ce are ea acolo.
Am mentionat Candida, desi inteleg ca dr tau nu ti-a spus, pt ca ea poate fi vinovata de secretie mai abundenta, dar in acelasi timp, cum ziceam, e favorizata de sarcina. Deci nu e obligatoriu sa faca tratament. E decizia dr ei, pe baza analizelor.
Eu doar o indemnam pe Gabi sa nu se bazeze doar pe raspunsurile noatre. Un copil e mult prea important ca sa ne bazam doar pe raspunsurile unor profani, pt ca pana la urma asta suntem.
Vezi, tu ti-ai bazat raspunsul pe experienta ta, si tu nu ai nimic, eu stiu ca am aceeasi secretie, si necesita tratament.
De-asta ziceam sa verifice.
si stai linistita ca nu aveam de ce sa ma supar.

Magg - iti doresc multa sanatate si curaj! Sa stii ca dr T e foarte bine pregatit, sper sa te ajute si sa fii multumita de el.
Sa ne spui si noua cum ti s-a parut.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Alda felicitari ptr micutii tai. Mie mi se pare minunat sa ai gemeni .... sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Cred ca de abia astepti sa afli sexul lor (poate sunt pereche).
ama_kaly ma bucur ca uriasul tau creste si e sanatos. Si noi ne dorim baietel f mult dar de cateva zile parca simt ca nu mai conteaza asa mult ... ma gandesc ca eu mai am 2 frati mai mari dar dintre noi trei eu sunt cea care are grija si mila cu adevarat de mama ... de la mine primeste mai multa afectiune si atentie. Normal ca nu vreau sa generalizez .... Important pana la urma sa fie sanatosi indiferent de sex, nu-i asa?

10+

Mergi la inceput