Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-70
Raspunsuri - Pagina 16
marrina spune:
quote:
Originally posted by simonette
Marrina!Fata dulce! Ii dai inainte cu TB? Ca eu luna asta, dupa ovulatie, nu mi-am mai luat-o
Eu inca sunt convinsa ca 18 zile de TB crescuta inseamna un semn precoce de sarcina. Tu cate zile ai avut-o crescuta luna trecuta ca nu m-ai lamurit.

adelamaria spune:
Catty, si pe mine ma dor sanii pe lateral, de fapt mai mult stangul...Dar mie asta mi s-a mai intamplat...Iti tin pumnii sa fie bine! Oricum prima regula in sarcina stii care e? Fiecare organism reactioneaza diferit
...
marrina spune:
quote:
Originally posted by adya
Fetelor!
M-ati convins! Cercul vostru este unul inchis ermetic unde nu intra cine vrea fiindca nu se poate.
Nu e prima oara cind lansez o intrebare si nu ma baga nimeni in seama.
Imi pare tare rau.
Eu va doresc tot ce-mi doresc si mie, si sper ca intr-o zi vom fi
Te rog mai pune o data intrebarea. Eu nu eram pe faza.

bubulina1 spune:
catty, daca ai avut perioada fertila intre 10-15 inseamna ca au trecut cel putin 17 zile de la momentul conceptiei. testele Clear Blue sunt mai scumpe, dar sunt sensile la hormonul bhcg asa ca eu zic ca merita sa "strici" un test maine dimineata, ca sa nu mai stai incordata. Bafta multa
si sa auzim de 
"Speranta moare ultima"
cami30 spune:
Catty si eu am dureri de sani. Da' la mine se intampla daca am perioade mai mari fara sex ( am avut nenumarate interdictii din cauza tratamentelor, nu ca ar fi o obisnuinta
) Ultima data, de cand cu laparo si cu alte probleme, n-am facut sex.. si sanul drept mai avea putin si exploda. Insa dupa sex a inceput sa-si revina, nu ma mai doare asa tare si s-a mai dezumflat ( mie imi pare rau pentru ca nu's prea dotata). Eu zic ca daca nu simt noduli nu e cazul sa te impacientezi. Da' nu strica un control.
cami
cami30 spune:
adya mama fii cu tupeu.. tzipa, urla, striga pentru ca aici totul se deruleaza repede si multa lume pierde sirul intrebarilor. Nu cred ca e rea vointa!!
cami
M Oana spune:
Bubulina are dreptate totala!!! Pai eu m-am insamantat pe 22 octombrie, adica cu mult dupa 10-15 octomber al doamnei Catty...
Reeeea vointa???? Eu m-am uitat dupa ea si nu-i..... A vazut-o careva????
Amely spune:
Fetelor, mi-am luat inima-n dinti si am deschis un nou capitol...ne vedem acolo!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60926
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Fata dulce! Ii dai inainte cu TB? Ca eu luna asta, dupa ovulatie, nu mi-am mai luat-o