Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Cand va spun ca is batrana si bolnava ( cu capul)

Am uitat sa va spun ca ieri seara .......am pus la posta felicitarea din partea tuturor mamicilor martie-aprilie 2005 ptr iubita noastra luptatoare BellaDoamne Ajuta !!! Sa se faca bine puiul mic si dulce

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Alessia esti extradordinara! Super ideea cu felicitarea pentru Bella. Iti multumim!
Din pacate nu pot sa te ajut cu Supermamicile, ma conectez inca de dial-up.

Valenka Ioana bea din canita de pe la 5 luni si jumatate, dar deocamdata o tin eu. I-am scos supapa, o incurca. E canita Avent pentru bebelusi, am uitat sa-ti spun.

La multi anisori pentru Karen si Vladimir !!! desi nu stiu daca ne mai citesc mamicile lor...

Astazi ar fi implinit si Demi 6 luni...

Vad ca e soare asa ca dupa ce papa fructele Ioana, le imbrac pe amandoua si fugim in Herastrau. tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Buna fetelor.Sunt mamica de fetita de 6 luni, o cheama Andreea Maria si tare mi-ar place sa ma alatur voua.
Eu si Anreea va dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

BUna fetele mele dragi....

Vreme frumoasa si cred ca sunteti toate pe afara cu minunatiile...Sa aveti o zi buna si sa va distrati pe cinste ...

andreoti Bine ai venit printre noi ! Sa iti traiasca minunea si sa va bucurati sanatosi si fericiti de ea...Ce va pozici sa le pune la Speciali????

rrox3
...Sa aveti o duminca placut in Herastrau

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Va multumesc tuturor,absolut tuturor pentru gandurile bune.

la multi ani Sara,Julia(ieri),Vladimir si Karen(azi)!!
Alessia,draga mea,te ajut eu cu Supermamici2005. Sper numai sa fiu acasa cand e nevoie. Daca sunt prezenta,cu maxima placere!
andira zic sa te intresezio f bine ce si cum e cu ovulele.Si doar daca esti absolut sigura,sa le iei.
andreoti bine ai venit! asteptam poze!

Am pus si noi in albumul 7 luni.Sper sa va placa

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

O duminica placuta tuturor!

Noi suntem asa si asa, adica tot raciti (acum suntem toti trei, ca deh...nu putea scapa tati de raceala, cand are doua exemplare racite in casa).De dormit a dormit un pic mai bine, adica nu a fost chiar asa de agitata, asteptam in continuare dintisorul nr.2, care se vede, dar mai trebuie sa patrunda prin gingie, iar cu mancatul....tot asa...prost....Asta e, scapam noi si de durere si de dintisori, si atunci sa vedeti voi pofta de mancare (sau cel putin SPER)

Alessia imi pare bine ca v-ati simtit bine cu An-k si cu Danna, la petrecere.Si iti multumesc si eu, pentru felicitarea trimisa Bellutei!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Alessia, superb gestul pentru Bella, iti multumesc ca te-ai gandit la asa-ceva! O mai putem ajuta si altfel pe Bella? Poate financiar? Nu stiu, intreb...
Rrox- plimbare placuta in Herastrau, da' nu-i prea frig? la noi e tare ger-am iesit cu piticul o juma' de ora si l-a apucat tusea! Mi-e frica sa nu-l imbolnavesc la loc!
Valenka- buna idee sa-i curseti nasul sa-l gadili! O sa incerc si eu ca mai toate incercarile mele esueaza! tot inghide la mucisori saracutzul !
Ligia- sper sa ti se refaca rapid deg , ghinion! Credeam ca numai eu ma lovesc tot timpul din viteza sau neatentie sau oboseala! Sanatate!
Buna, Andreoti, bine ai venit printre noi! Prima data am citita Andreea Marin ! De-abia asteptam poze si cu printzesa ta!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Alessia te ajut si eu cu placere, daca imi spui ce trebuie sa fac...

Valenka mersi ca te gandesti la noi.Voi cum sunteti?

Andreoti bine ai venit printre noi!Sa-ti creasca mare, mare printesa!Asteptam !

Daria sper ca te simti mult mai bine azi! multi, multi, muuuulti!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Daria am vazut noi cu Brien!Imi mentin parereile anterioare...ai o scumpete de baietel,o frumusete!Sa creasca mare, mare si sa va lumineze vietile mereu!ca dulce mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Daria- am vazut cele noi! E un scumpic Brien, iti vine sa-l mananci! Tare seamana cu tine!! Are niste ochi superbi, o sa moara fetele dupa el! Dar chiar ii place muzica la casti? Vlad se sperie de casti, dc. ii pun telefonul la ureche la fel... Si sta calare pe magarus mult timp? din partea noastra!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput