Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

andira, parerea mea este sa nu iei inca nimic pana nu ai rezultatul analizelor!Candida este frecvent intalnita in sarcina, tre' sa fie ceva tratament permis!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Andira, rrox3, ellinia, multumesc ptr. primirea calduroasa in randurile voastre. Rrox3 m-ai linistit si acum intru fara sfiala pe la voi. Am ras bine cand am citit raspunsul tau cu "paruiala".
Ellinia, multumesc mult de complimente, chiar imi place nickname-ul Paty. Daca nu se supara fratiorul tau mi-ar place sa-l alint si pe Patrick al meu asa. Sper ca Stefan se simte mai bine, bolnaviorului.
V-am admirat si eu pozicile, imi place la nebunie cea in care esti cu Stefan pe hinta, seamana leit cu tine. Si ce ochisori frumosi are . O sa cam alerge fetitele dupa el. Eu dupa ce ca am baietel mai seamana si cu taica-su .

tuturor bebeilor si un weekend cat mai placut.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Am revenit de pe drumuri! Ma apuc sa va citesc si "vorbim" pe urma...

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Ce harnicutze ati fost astazi!

Eu astazi am facut curatenie generala(am avut si o femeie) si acum am casa bec, dar eu sunt frinta.Radu , dupa ce a plins vreo ora de cred ca mai era un pic si veneau vecinii(de la blocul alaturat) acum doarme de 2 ore.
Eu am reusit sa ma lovesc la un deg de la picior. Nu stiu ce o fi, dar s-a cam umflat. Am pus varza , sper sa treaca.

mamacita, am vazut pozele cu un baiatel de 6 luni grasunel si simpatit. Credeam ca numa Radu are ceva ascuns dupa aparatoarea de pat

rrox3, ce harnica la scris ai fost astazi.Gangureala placuta va dorim!

dariaevelin, refacere usoara! Inca o data mi s-a confirmat ca esti un om deosebit!

andira, eu m-am lupatat toata sarcina cu o candida. Macmiror si Poligynax erau ceea ce im prescria doctoritza.

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Hello mamicute si bebici! In sfarsit s-a rezolvat problema noastra cu internetul asa ca de acum singura piedica mi-e timpul...
Am reusit sa citesc azi cate ceva din ce ati scris, de acum ramane sa-mi clatesc ochii cu pozicile bebelusilor

Andira, mie cand eram insarcinata , pentru candida mi-a prescris CANESTEN. Contine clotrimazol 2% daca-mi amintesc bine. In cutie era un ovul si un tubulet cu unguent. Acum, nu stiu daca eram chiar in primul trimestru. Cred ca totusi mai bine mei mergi la un medic sa fii linistita.

Claudia, Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01)
albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coral mi-a placut la nebunie faza cu modelul farfuriei Super, cred ca plagiez

Anca Micaela Bine ai revenit! Mai bine nu mai citi din urma...

Andira e mai safe sa nu iei nimic in primul trimestru, eventual spalaturi, dar mai cerceteaza cu ce. Am inteles ca americanii folosesc Clotrimazolul si in primul trimestru totusi. Poligynax nu folosi decat in trimestrul 3, si mie mi-l tot prescria si m-am documentat. Citeste la capitolul ala cu medicale la OBGYN, sunt multe raspunsuri despre asta. Si asteapta analiza inainte sa folosesti ceva.

Ligia am bantuit mult pe aici azi ca am fost doar cu fetele si oricat de vorbareata este Mariuca parca as convorbi si cu altcineva Dar acum tocmai mi s-a intors jumatatea (chiar cum o ramane vorba cu jumatatea cand ai si pitici ) asa ca iti urez sa-ti treaca degetul iute!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Andira si eu am luat in sarcina clotrimazol, chiar acum am mers in baie sa verific daca asa se numeste. si in primul trimestru am luat antimicotic, dar nu mai tin minte numele, cred ca tot clotrimazol era. aici presciu asta foarte des.si mie mi-a spus ca nu e nici un pericol cu medicamentele astea ca actioneaza doar local.nu te ingrijora.

DAnna-j si marox LA multi ani pentur fetitele voastre dragi! danna mersi de telelfon!

mamacita am vazut pozele, ce frumos e alex! si nathan are jucariile alea de baie( preferatele lui) iar gabriel ii tot rontaiie trompa de elefant!!:)sa nu il mai doara gingiutzele.

ocainic, am vazut pozele frumoase si cu voi, ce mare a crescut daviduc si ce ochi frumosi are!

Dariaevelin te imbratisez cu drag

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

LA MULTI ANI Sara !!! LA MULTI ANI JULIA !!!

Coral Multumesc pt pontul cu fructele, ca trebe sa admit inca navighez in ceata in domeniu asta.
Adrianafedorca arata bine apartamentele, nu ma pricep la zona..ca nu-s din Bucuresti.
Zuzunaki ti-ai luat si completare la scaun ? Ca am vazut ca exista si ceva ca o tava ca se pune pe masuta..are tot soiul de butoane, un receptor ca la telefon....sa aiba Bubu ce "lucra".
Eu sunt in Schwarzwald, la 100 km mai jos de Sttutgart, vreo 50 km de Freiburg, vreo 70 pina la Bodensee si nu departe de izvorul Dunarii.
MamacitaTare frumos sta Alexutu in funduc..noi mai asteptam, desi Alex face abdomene la greu. Sper sa treaca faza asta de plins cit mai repede ...de obicei la Alex dupa asa zile urmeaza ori aparitia unui dintisor..ca ne iese si al doilea incisiv central de jos
ori mai isi dezvolta cite ceva odata a fost faza cu rostogolitul spate-burta, apoi invers, altadata buh-bah...cred ca primul cuvint va fii be-be si nu mama sau tata ...sau poate fii si vaccinul bate-l vina
Adseana Cind sa zic...ce bine de voi ca doarme tiza asa de bine...nu-i bine daca-i cu agitatie
Eu ii curat nasucul cu o bucatica mica-mica de servetel rasucit...de fapt nu-l curat eu...eu il gidil, ca sa-i provoc stranutul, care curata nasucul in mod natural.
Ellinia sper ca ii e mai bine lui Stefan.
Rrox Super!!! De cind bea Ioana din canita? A fost greu sa invete?
Noi azi am avut zi de cumparaturi...ceea ce lui Alex nu-i prea place ca trebuie sa stea la "scoica"... a adormit la intrarea in supermarkt, insa s-a trezit spre iesire, asa ca tati a trebuit sa incarce si sa descarce singur carutul in timp ce mami facea pe one-man-show
Dupa-masa ne-am plimbat prin padure...a fost o zi superba de toamna.
Sper, ca la noapte e liniste si pace, ca noaptea trecuta ne-am trezit pe la 5,30 cu chef de joaca..tati deja e in patuc face nani...
Dariaevelin bine ai revenit.Sper sa te refaci cit mai repede si sa coboare linistea in trup si in suflet.
la mamici si bebici.
Daca am uitat pe cineva, ma iertati..da' nu functionez de ceva vreme cum trebuie...si lipsa de somn nu ajuta...

Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele noastre dragi...

Desi abia a mers harbul de net ..am reusit in sfarsit sa va citim ...
Noi azi am petrecut o zi minunata cu An-k si cu Danna_J bineinteles impreuna cu minunatiile si cu ai nostrii soti ... Am dansat muzica populara si Akcent cu copii , am cantat "La multi ani Sarei" ( in romana ..ca deee eram majoritari) ,am vb cate in luna si in stele ....si multe multe altele ....am facut si prima buba..sa va spun cate de frumoase erau domnisoarele si domnisorii e inutil ( si i-am inclus si pe Rana si Branko ).dar va jur ca a fost o zi pe cinste ...

Danna inca odata LA multi ani Sarei sa cresca mare , fericita ,sanatoasa si sa va bucure viata cu implinirile si realizarile ei si cand ne-o fi mai rau sa ne fie cum ne-a fost in 29.10.2005 Va multumim ca ne-ati facut cinstea sa petrecem o zi minunat in compania voastra a tuturon ..niste persoane f dragi si f ffffff minunate

MArox cu intarziere ii uram si Juliei toate cele bune sa se adune si sa fie sanatoasa si voioasa ...iar voua numai bine si sa va bucurati de ea!

rrox3 Sarut mana de urari ...a fost cu adevarat o zi nemapomenita ...Felicitari ptr noua steluta

claudia_2803 si New mami ....v-am pus specialii in albumul Specialilor 2005 ...Bine ati venit /revenit !

Zuzu am vazut noul stegulet pupici lui Bubu si speram sa pape tot in scunelul lui cel frumos

kathywsha ma bucur mult ca familia e in formula completa ..sa speram ca ptr mult timp ...va pupacim si speram ca Iosif sa se faca bine repede ...cred ca ai fost f mandra de el cand l-ai gasit in 4 labute

adseana Ce face printesica? Cum a mai papat?

Carmen ...o sa incerc sa mai iau o data poza poate merge daca nu poti sa mi-o trimiti pe mail

andira Multa sanatate si sa treci cu bine si peste asta ..va pupam si pe voi si burtica

Offff am atatea sa va spun si imi e frica sa nu sar pe cineva ....daca o fac imi cer scuze de pe acum ...dar revin cand imi aduca aminte ca deeeee batranetea asta

Daria
te-am lasat intentionat mai la urma ca sa iti spun ca ...te apreciez enorm de mult ...chiar vroiam vineri sa incerc sa fac rost de numarul tau de telefon ( vb asta si cu Adseana) ..nu a fost sa fie ..dar cu sufletul am fost alaturi de tine .
Eu personal cred ca D-zeu este peste tot , intr-o floare , intr-un nor ..in zambetul celor dragi ...pe strada ..oriunde ...la biserica si in invataturile ei ne refugiem doar ocazional ..desi el ne surade de peste tot ..In viata nimic nu e intamplator si D-zeu are un "plan" ptr fiiecare si sunt sigura ca viata te va recompensa pe deplin ptr omul deosebit care esti ..toti facem greseli in viata dar cel mai important e sa fi OM ..iar tu draga mea Esti UN MARE OM!!! Capul sus si pieptul afara!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Anunt Important ptr TARA!!!

Fetelor ridicati niste manute cine vrea sa ma ajute cu Supermamicile!!!!! PLSS!!!

aaaaaaaaaaa am uitat esentialul

O DUMINICA PLACUTA VA DORIM TUTUROR !!!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput