Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rrox, este posibil ca pentru unele mamici sa fie stresant. Sincer, eu urmaresc foarte atenta evolutia bebicilor, imi place sa stiu cum se dezvolta, dar nu ma stresez daca vad ca sunt bebelusi mai mari sau mai grasuti decat al meu. Si mi-ar placea si propunerea lui Coco privitoare la dintisori. Nici al meu nu are dinti inca, insa nu ma ingrijorez din cauza asta.

Eu nu privesc diferentele de dezvoltare ca pe un complex, in schimb imi pot face o idee cu privire la evolutia lui Rares, pentru ca tabelurile de dezvoltare gasite pe internet sunt destul de vechi, iar valorile sunt cam reduse. De ex, la 1 an copilul ar trebui sa aiba in jur de 70 cm, dar aproape toti bebelusii din grupul nostru au deja lungimea asta.

Este doar parerea mea.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Coco, eu cred ca sunt si copii care au, pur si simplu, ochii mari. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi, Vladut este frumos si atat.

Rreferitor la tabel, ma gandeam la o perioada de 3-4 luni, deci nu ar fi o evidenta atat de stricta. Am incheiat subiectul .

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Multzumim, Carmendutza! Ai dreptate!
Zuzunaki- ti-am admirat toate pozele din album! de la nunat pana la 7 luni ! Sunteti o familie tare frumoasa- Bubu seamana cu tati! Iar tie iti sta parca si mai bine roscata, cu toate ca mireasa esti superba! Superba rochia, papionul lui Bubu de botez, confetti, totul! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Noapte buna tuturor!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

La Multi Ani Karen! La Multi Ani Vladimir!
Daria Ce dulce ii Brien cind asculta muzica ..imi place la nebunie magarusul
Daria nu te mai innegri atita...ca ma faci sa-ncep si eu... Din cite am vazut pina acum te stapinesti admirabil.
Alessia frumos gestul cu felicitarea pt. Bella.Thx
Andreoti, Mihaela bun-venit! Povestiti despre voi si bb-eii vostri.

Mamacita Bietii de voi! Sper sa treaca cit mai repede faza asta!

Saptamina trecuta a fost un picut asemanatoare si la noi..un picut, ca era mai mult noaptea si ziua era pauza..la plins..si era bine pt Alex...da' eu n-aveam timp de refacere, ca lu' conu Alecu ii place mult in bratica si distrat in fel si chip,iar eu nu doream decat sa ma tirasc intr-o gaura si sa doooorm.
Tinem pumnii sa fie bine pe la doamnele dr. Drum bun si sa veniti inapoi cu vesti bune!

Adseana Sa va treaca repede de raceala! ...iar Alexandra sa se faca o mincaciosa si jumate

Marox La Bad Dürrheim imi fac saptaminal cumparaturile!...ca acolo e o zona cu multe magazine si supermarkt-uri.Locuiesc la vreo 20 de km departare...da' la mine se vede ca esti la munte...locuiesc in virf de deal( in jur de 800 m altitudine). Daca-ti place muntele o sa-ti placa pe aici..avem in padure mure, afine, alune, zmeura...da' nemtii zic ca nu-s bune de mincat ca-s stropite cu nu stiu ce.
Ce pacat ca n-am stiut de Virgin Megastore, pe cind am fost la Paris ..eu mi-s soarece de biblioteca, ceva interesant gaseam eu sigur pe acolo!
Iti doresc la mai multe WE-uri asa placut petrecute
Stai aici sa vezi intrebare de provincial!?! Cum era imbracata lumea la teatru?
Carmenduta Ce bine ca e mai bine Rares..las' ca reveniti voi in no time inapoi la programul de papat.
Noi azi am fost cam lenesi...abia dupa-masa tirziu am reusit sa iesim la plimbare.Pacat de vremea frumoasa!
Ma tot intreb cum o sa faca bb sa se adapteze la noua ora..de obicei adoarme pe la 9..adica azi la 8; si are prima trezire pe la 2-3 adica pe la 12-1, apoi daca am ghinion vrea papa tot la 2 ore, adica la 3, la 5...aoleo; ca intre trezirile astea tot trebe sa sar la el, ba-i trebuie suzi, ba ar vrea in bratica, ba o gurita de ceai
Cred ca ar fii intelept din partea mea sa ...cit mai repejor.
Sa visati frumos, iar bb sa va fie sanatosi!

Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Ai dreptate Coco daca pui hipiotul si emoticonul ala sugestiv stie omul rapid cine cu cine voteaza!
Mie nu mi se pare ca Vlad are ochii chiar asaa de mari..adica mi se par normali ochoimetric
Ti-am admirat nu de mult odrasla, chiar ma intrebam de la cine a mostenit bogatia de par...si am presupus ca de la tati..da' ce stiu eu!?
Daca ma uit mai bine are mami o comoara de par...am citit in copilarie o carte, in care se zicea ca parul contine aur...
Zuzu dai pui si simplu Plz 78112. Sper ca nu am adus cearta in familie mentionind accesoriul
Valenka si Alex
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Andirutzoooooooooooooooo,vino mai inapoi!Hai ca mi-e dor sa mai solutionam niste dileme aici"cu toatele"Nu mai fi tu suparata ca unii cred ca daca fac anumite gesturi le-o rezerva Doamne Doamne un loc in Rai la tribuna oficiala!tare ma tem ca nici la peluza n-ajung!pliiiiz baby com beac!

rox,
multu frumos
coco
m-ai coplesitmultumim de urari si complimente!
mamacita,tinem pumnii stransi stransi si pupam bulanasele apetisante
valenka,
ma uitai pe harta:150km...si somn usor!
Am fugit si eu la somnic

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Inainte de culcare,am citit repede,sa nu raman"inapoiata",iar acum am capul varza.Vom dormi cateva ore,alexut nu stiu cum se va adapta la noua ora,ca a adormit,in loc de 23,la(fostul)24:30
Doar o vorba sa-i spun lui coco,caci,ca mama care are suspiciuni"oftalmologice",nu vreau s-o las in deruta.coco,mergem si la oftalmolog,pentru ca afectiunea diagnosticata este la interferenta dintre neurologie si oftalmologie.Dar oricum,sunt tari in care se recomanda de rutina primul control oftalmo la 6 luni,apoi la 1 an(fetele stabilite pe afara pot confitma sau infirma),asa cum se fac teste auditive,audiometrice,de rutina la toti bebelusii,numai la ai nostri nu.Pe deasupra,eu am o hipermetropie mare,din nastere dar diagnosticata abia pe la 20 ani,la un moment dat suspicionata de glaucom,chestie care insa a cazut la second si third opinion.de aici mi s-a si intarit convingerea pe care o aveam anterior,ca nu trebuie sa te bazezi pe o opinie unica,indiferent daca ea vine de la o somitate(cum a fost cazul meu).Daca zici ca sotul are keratoconus,eu una sigur i-as face examen oftalmo,sa stau linistita si sa iau masuri cat mai precoce e necesar.

Multumim de sustinere,sunteti extraordinare,fug sa ma culc ca acusica musc din taste...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Andruzza multumesc,am facut-o din aceeasi daruire ca toti cei implicati.
Daria sanatate multa .
Mamacita,frumoase pozici...am reusit in sfarsit sa va vad si eu,recunosc cu un hint.... bucalatului ca si eu am unul la fel...
Zuzu multi ani inainte si fericiti.
Acum sa va spun ceva de noi,avem 68.5 cm si 8.600 g,daca pana acum ma 'certa' caci cursa dintre castronas si gurita era prea mare,acum am intrat si noi in clubul celor certati cu legumele,sper s-o scoatem la capat.
Inca ne luptam cu stransul pumnilor ,si chiar nu stiu ce sa fac.
Dintisori, se vad 2 jos,dar nu dau semne ca ar sfredeli gingia,desi se cam vad de o luna jumate-doua.
Alessia,,pentru felicitarea catre Bella,sper din tot sufletul sa fie bine si sa ajunga acasa cat mai repede.

pupici la mamici si la pitici,

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Multumim de complimente, chiar a crescut Daviduc, nu l-am mai cintarit de vreo 3 saptamini, dar cred ca depaseste 9 kg, caci e din ce in ce mai greu de purtat in brate. Chiar ma distram zilele trecute uitindu-ma la albbumul specialilor (thanks alessia), caci in acea poza avea 10 sapt, era cind mergeam spre romania, in Dubai, si albumul trebuia sa fie la 6-7 luni, inducem lumea in eroare. Alessia, da-mi adresa ta de email(pe PM) sa-ti trimit o poza mai recenta, sau alege tu una din ultimul album (ocrainic1 - sept-oct).

Daria - multam de cutiute, sunt as ade dragute cintecelele!
Mamacita - sa dea Domnul sa fie bine la Bucuresti. Si curaj lui Alexutul cel frumos in lupta cu dintisorii.

Gabrianah - chiar ma gindeam la tina, ce mai fac baietii tai si tu cum te descurci cu condusul.

Marox - ma gindeam cu groaza ca la cit lucrez eu, o sa stau cu David destul de putin si ma gindeam ca nu o sa se lege lb romana de el in cele 2-3 ore petrecute seara impreuna. Dar ai dreptate nu va fi nici o tragedie daca va fi o nanny de pe aici,doar sa-l ingrijeasca bine pe prichindel. Povestea ta de weekend ma transpus si pe mine in locurile acelea frumoase pe care le bateam cu piciorul acum vreo 8 ani. Ce repede trece timpul, si cind te gindesti ca am ajuns la capul pamintului, cind putea si acum sa fiu prin Paris

Dana_j - nici nu am apucat sa spun, ca asa maninca si David (4 mese, din care la doua are si lapte si solide).

Coco-ma bucur ca ti-au placut pozicile noastre, acum l-am vazut si eu pt prima data pe frumosul tau, ce ochi frumosi are, e delicios!

Bun venit andreoti + mihaela!

Zuzuc - cum a fost weekendul?

Pa fetele, ca am facut mincarea lui bubu, l-am hranit, l-am culcat afara (e un soare splendid!) in carucior, si le-am lasat pe toate intinse ca sa vad ce ati mai facut in weekend. Dar tre sa fug, ca se va speria Marian daca vine acasa, ca in bucatarie zboara toate!

Pupilici de la emisfera sudica,
O&D

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

chiar acum am realizat, va dati seama ca sunt singura din emisfera sudica!!!

si sorry, nu stiu cum am uitat: rrox - a asa de scumpa Ionuca, si cum se mai vede ca are un tati priceput in arta fotografiei!O&D

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput