Bebelusi de martie - aprilie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rares este bine, nu mai are probleme cu burtica. Cred ca trebuie sa o iau de la inceput cu diversificarea, incet-incet, deoarece in perioada asta, incepand de joi, nu i-am mai dat decat orez cu moricovi, cereale si laptic de la mami. Nu prea mai vrea nici macar lapte formula.

Am o propunere, desi cred ca Rrox s-ar putea supara pe mine, pentru ca ar fi o munca in plus pentru ea .

Ma gandeam ca am putea ca, o data la doua-trei luni, sa trecem in dreptul fiecarui bebelus lungimea si greutate, ca sa avem o evidenta a lor si pe parcursul evolutiei, nu numai la nastere. Daca va place ideea ok, daca nu, asta e .

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Adseana, Mamacita, Ellinia, Rrox, Ariadnabr, Danna_J (multumesc de 2 ori, sint impresionata ca n-ai uitat de ziua mamei), Zuzunaki, Ocrainic, Andrruzza, Coral, Gabrianah, Valenka, Alessia, Carmenduta, va multumesc pentru urarile adresate Juliei, doresc si eu copilasilor vostri sa fie cuminti, sanatosi si sa va incinte viata cu realizarile lor ! tuturor!

Ellinia, multa sanatate lui Stefan, Adseana, multa sanatate Alexandrei, Mamacita, multa sanatate lui Alexutz, Kathywsha, multa sanatate lui Iosif, Raluk, multa sanatate Nicolei!

Dariaevelin,, , rrefacere usoara fizica si mai ales psihica!

Ariadnabr, felicitari pentru prima aniversare de casatorie, sa va iubiti pina la adinci batrinete ca in prima zi!

Ocrainic, Daria, am vazut pozele, David si Brien sint foarte frumosi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Ocrainic, succes la gasit o dadaca pe gustul vostru! Eu zic sa nu-ti faci probleme chiar daca n-o sa fie românca, doar voi o sa contibuati sa vorbiti cu David româneste, nu se poate sa nu invete!

Andira, as zice sa ceri urgent parerea unui alt medic. Eu obisnuiesc sa fiu atenta la prospectele de la medicamente, producatorii sufla si-n iaurt, in special cind e vorba de copii si si au dreptate.

Anca Micaela, Claudia bine ati revenit!

Andreoti, Mihaela Agh, bine ati venit, va asteptam cu povesti despre copilasii vostri!

Adrianafedorca, ma bucur ca ai decis sa ramii pe forum!

Gabrianah
, m-a amuzat povestea cu rîia, desi sint convinsa ca nu-ti ardea deloc de ris atunci cind s-a intimplat! Dar sa stii ca nu e o boala care nu mai exista. Mama cumnatului meu a luat-o anul trecut de Craciun. La biserica a stat linga o femeie care parea "fara domiciliu fix" si care, scuzati, putzea. A fost foarte nasol, din punctul de vedere al simptomelor fizice, dar si pt ca a trebuit sa fiarba toata lenjeria si sa dezinfecteze toata casa.

Valenka, am o prietena care sta cam in aceeasi regiune cu tine. Poate chiar ai auzit de comuna in care locuieste, Bad Duerrheim. Sper ca la anu' sa-i facem o vizita, e o regiune superba, de care m-am indragostit . Anul trecut locuia la Tuebingen si am petrecut un WE acolo, iar acum 4 ani am fost in zona tot intr-un WE prelungit dar la Baden Baden si Heildelberg.

Week-end-ul meu e fost foarte frumos. Ieri am fost la teatru, la Paris. Piesa, "Descult in parc", asa cum ma asteptam, lejera si petilanta, ca un pahar de sampanie! Am petrecut niste clipe foarte placute. Teatrul este pe Champs Elysées, iar sala in care am fost se numeste...Elvire Popesco! Sarah Biasini joaca foarte bine, e atragatoare, insa nu are frumusetea pura a mamei ei, Romy Schneider. Luasem bilete la spectacolul de dupa amiaza, ca sa nu ne intoarcem tirziu, dar la 6 cind am iesit era inca ziua, bulevardul cel frumos si faimos la picioarele noastre, asa ca ne-am mai plimbat vreo 2 ore, cascind gura la vitrine, ca niste provinciali amariti ce sintem! Am intrat in Virgin Megastore, o librarie gigantica, in care gasesti (aproape) tot ce doresti; n-am gasit, din nefericire, DVD-ul de la "Sunetul Muzicii", mi s-a pus pata recent. In schimb, ca sa-mi scot pirleala, am luat 2 carti in engleza, am profitat, dé, ca la noi standul cu carti straine e cam anemic. Cind am ajuns in fine acasa, sotul meu avea moralul bun, copiii au fost cuminti, spalase vasele, intinsese rufele din masina, facuse baie Juliei si-i dadea de mincare; eu m-am ocupat de Alex...ca sa nu zic ca n-am facut nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita tinem pumnii, sigur ca-i tinem! Te asteptam cu vesti bune si pupacim dolofanul

Daria Multumesc, da, ar fi tare bun un vant al schimbarii

Carmen Nu ma supar chiar deloc, atat doar ca nu vad la ce ne-ar folosi sa le tinem evidenta atat de strans. Nu face bine nici mamicilor la psihic, nici bebicilor din cauza mamicilor, sa fie comparati in evolutie bebicii cu alti bebici. Parerea mea. Ma bucur ca Rares e bine acum si ii urez Pofta buna!

Marox super weekendul tau! Felicitari pentru evadare!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze vechi
poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

marox,vreau sa-ti multumesc pt descrierea pariziana,ce m- a purtat cateva clipe pe Champs Elysee(ca tot trebuia sa fim acolo uichendu asta)
daria,
esti o scumpa!
N-am prea citit din urma,dar am si eu cateva:
-am luat iaurt de la hipp(cu caise);se da intre mese sau ca msa de sine statatoare?inclin spre prima varianta,asa scrie si pe borcanel)
-e vreo problema daca ii dau lui Bubu mai mult borcanele decat preparate d emine?Nu din comoditate sau lipsa de timp cum ati crede,ci pur si simplu din lipsa varietatii.

mai am cateva dar tre s afug.revin

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

rox,
subscriu parerii tale bine argumentata legata de tabelul respectiv.

valenka,nu i-am luat inca "arsenal secundar"pt scaunel dar mi-ai dat idei,spre disperarea sotului
Mai,Schwarzwald e atat d emar eca m-ai pierdutStai mai inspre Pforzheim?ca daca e asa suntem aproape.Zi si tu un nume de localitate.

va pup si mai incerc sa intru cand prind liber de la pasha

Nicole,mami de pici cu lipici

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Buna seara fetele!
Marox- superb week-end si frumos povestesti! Ar trebui sa pozezi pe unde mergi (si poti) si sa ne mai arati si noua din frumusetile lumii. Vaznd pozele de la voi imi clatesc si eu ochii si imi bucur sufletul!
Rrox- dc. nu greutatea si lungimea-cam mult, macar nr. dintisori, ca al meu e mai mare si nu are . Te intrebam cum ai iesit cu Ioana afara pt. ca aici a fost f. frig, batea vantul, nu soare, si dupa o jumatate de ora Vlad tusea. Si ne-am intors acasa repede!
Carmenduta-multumim! Vlad are ochii verzi spre caprui-cred ca se vor schimba in caprui- aparatul foto nu-i prea surprinde culoarea! Eu ii am negrii; dar ochii lui sunt mari intr-adevar, toata lumea observa asta! Eu am un stres: am urmarit-o pe dr. Pop-director Spital Oftalmologie -si zicea ca este o boala congenitala atunci cand copiii au ochii mari-tb. dusi la oftalmolog! M-am gandit la voi, Mamacita-de ce il duci asa mic la oftalmolog pe Alexutu? Zicea ca la varsta de 1 an se face controlul dc. sunt probleme, dc. nu pana la 3 ani se face obligatoriu tuturor copiilor un consult oftalmologic! Am fost f. atenta la ce spunea pt. ca la noi tati are probleme cu vederea si mi-e frica pt. Vlad. Sper Mamacita ca totul va fi ok! Chiar, i-au iesit dintisorii?!
PS: am drept de copyright la semnatura?! asa mult mi-a placut cum i-ai zis ca asa-i zic si pe acasa: piticotul hippiotul!

Corina si Vlad hippiotul(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Zuzunaki nu e chiar nici un fel de problema daca ii dai si numai borcanase. Si in afara de diversitate mai ai si avantajul ca sunt bio majoritatea celor de la Hipp. Pe aici nu sunt iaurtele, asa ca habar nu am cand sa i-l dai, ia-o pe incercate. lui Bubu!

poze vechi

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva: nu sarbatoriti noaptea asta Halloween-ul? ca se poarta! Cred ca in noaptea asta e!

Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Coco chiar e super semnatura, se potriveste perfect am vrut sa-ti zic de ieri, dar am uitat...
Si eu am incredere in ce zice dr. Pop, dar cu siguranta nu orice copil cu ochii mari are probleme oftalmologice... si eu ii aveam cand eram bebe si pana acum 3 ani n-am avut nici o problema cu ochii (nici n-as fi avut daca nu lucram toata ziulica cu ochii in monitor, asta e, m-am ales cu o mica miopie). Asa ca fii optimista Pupacim hippiotul

poze vechi

Mergi la inceput

Rrox- pai am pus semnatura asta ca sa puteti mai usor face analogia care copil e, la atatia Feti-Frumosi aici, eu mereu ma uit pe poze ca sa nu ii confund! Si eu am miopie-tot PCul bata-l vina!, dar cat am fost insarcinata nu am purtat ochelarii ca aveam ameteli, greturi, nici sa nu-mi amintesc! Si nici acum nu-mi pun ochelarii, parca ma simt mai bine fara! Dar pt. mine miopia nici nu e o boala, sotul meu are keracotonus, o chestie naspa, nu mai intru in detalii-o boala netratabila, necontrolabila si se poate finaliza, Doamne fereste, in cazul cel mai rau, cu transplant de cornee! Dar acum vom vedea ce se mai intampla si ce se mai descopera!!

Amintiri

Varsta lui Vlad:

Mergi la inceput