Copilasi de iulie-august 2004 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
vrabiuta spune:
mama lui mario a ajuns la ea si a venit ambulanta. e pe maini bune.
dana - sa te faci bine repede
foto
Dorsilia spune:
aici s-a creat isterie in masa :((, ce-avem fetelor, ce e cu noi?? Doamne Ajuta sa fie bine! hai sa ne adunam, ce ziceti, impreuna reusim sa ne sprijinim cumva?
szivarvany spune:
VRABIUTA - daca stii mai multe, scrie-ne ca simt ca tampesc, ce i se intampla Emei, cum sa o ajutam ???
EMAAA !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
mey, nu v-am zis niciodata, cine vrea sa ma bage pe messenger e liber s-o faca si m-as bucura m_costin@yahoo.com
lio, daca nu vorbesti de probleme tale, e de rau. spune, brei, la toata lumea ce ai, te bate sau nu barbatu`, te certi cu soacra, etc, sunt niste exemple, of course, cine nu vrea sa citesc da` ignore.
ema, nu am inteles cine a venit, dar nu conteaza... nici nu stiu ce naiba sa zic, asa ceva nu mi s-a mai intimplat...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
alice2004 spune:
Marcelaaaa, multumim ! Ca ma speriasem rauuu de tooot !
Si Dana, !!! Sa te faci bine repedeeee !
Asteptam vesti bune !
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
marcelina, cine e mama lui mario? si mai am o intrebare pentru cine stie, ema are probleme cu sanatatea? stiu ca eram pe la inceput si postase serban un mesaj, ema fiind in spital, intreb binenteles nu trebuie sa mi se si raspunda...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
deocamdata nu pot, e strict legat de mine, as prefera sa ma bata barbatul sau sa ma cert cu soacra dar sa n-am chestia asta pe cap, nu e nimic legat de relatiile cu familia. O sa va zic cand pot
roxanaz spune:
fetelor, eu zic sa ne calmam. Lia, nu e nimeni isteric, calmeaza-te si tu, si Daria, va rog.
Marcela, ai vorbit cu Ema? cred ca nu ai nici tu mai multe detalii. oricum daca ai vreo veste de la ea ne anunti cred.
Carmen, uite eu te bag la contacte acusi. sa-mi povestesti cum e cu pasarica
sper sa avem vesti bune de la Ema cat de curand!
alice2004 spune:
Carmen, dupa m e spatiu sau mai este vreun semn ? Ca sa te pun io in lista mea de messenger !
lia, zi-ne fata draga, ce e cu tine ! Nu de asta sintem aici ? Sa vorbim vrute si nevrute ?
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
leeloo2004 spune:
Tocmai am citit si eu din urma - Ema - sa te faci bine repede!
Daria, eu peste ii dau lui Stefanutz de la 1 an - pina acum i-am dat numai pastrav, dar acum i-am luat si salau si stiuca, toate proaspete. I l-am dat doar fiert ca el inca maninca foarte pasat si pestele fiert se paseaza mai bine.
In rest astept sa vina weekendul...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!