Bebelusi de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata pe la pranz, ca pana am citit tot....
Fata mea cred ca incepe sa se incadreze la fotomodele, la cinci luni are 7,1 kg si 67 de cm. M-a cam necajit faza asta, in doua saptamani nu a luat in greutate deci nu degeaba m-am plans eu ca nu mananca bine. E adevarat ca ne mai necajeau si gingiutele si ne vor mai necaji ca nu au iesit inca.
In rest totul e ok, ea arata bine, e jucausa si a inceput sa manance mai bine. Papam piureutz de legume si mai bem si zeama de la ele, in jur de 20 de ml dupa 60-80 de piure.
Papam seara cereale in jur de 70 ml inainte de tzitzi, acum doua seri a papat de doua feluri. AM inceput sa ii fac trei feluri de ceareale seara sa fiu pregatita in caz ca refuza vreun soi:))
Aseara i-am facut si 60 de ml lapte Humana in care am pus o lingurita de cereale, orez cu roscove si pe ala l-a papat ca pe urma de oboseala n-a mai vrut decat la san si a facut nani. Doar ca din cauza asta m-a trezit la patru dimineata.

ChriDun tu intrebai de cereale, orez simplu sunt de la Nestle si Bebelac. Fata mea a mancat pana acum orez simplu, orez cu roscove, orez cu porcumb si mar cu morcov - doua de la Nestle si doua de la Milupa sunt.
Carut sport eu am de la Brevi si l-am luat tocmai in ideea ca l-am putut folosi mai devreme si are si pozitia culcat. E adevart ca nu sta lejer ca in landou dar ea se simte bine si are pozitie intermediara la ridicare, pt ea care nu sta in fundulet e super ok.
Se deschide cu o mana si are 5,9 kg iar pt mine ca stau la mama la etajul patru e parfum.Aveau unele care se pliau "umbrela" dar sunt chiar numai de vara si pt bebe mai marisor. Erau frumoase rau, rosu si bleu si erau 1,5 mil. al nostru e galben.

Am vazut la Loreen paturica d-aia de joaca sau cum ii zice, cu arcada deasupra si mi-am amintit sa va spun.....Mai la noi te jupoaie astia de bani. Am vazut la bblusultau ce vreo 2.8 mil.
Tati nostru a fost la Strasbourg si ne-a adus o arcada cu jucarii pt carut, eu o pun si la balansoare si la patut cateodata. Si am vazut pe site-ul pravaliei de unde a cumparat asta niste spatii d-astea de joaca asa dragute si sunt de la 40 la 60 de euro unele super misto.
Am vazut ca e de fapt 3,1 mil. si se numeste salteluta de joaca:))

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Gabitzam, pai cred ca nu l-a masurat bine (adica sunt aproape sigura ca nu am reusit sa-l tin drept) ca mi-a zis tot 61 cm. Sau nu a mai crescut Piticu’? ..Nu stiu ce sa zic. Eventual lasa-l tot cu 61. Si saru’mana!
Cat despre nasha, nu stiu sa zic daca are succes teleshoppingul sau nu, dar ii platesc destul de bine si asta o intereseaza momentan. Ca si ei au rate de platit, ca tot omu’. Dar cu urmatoarea ocazie o intreb si de produse si-ti zic ce si cum.

Cindy Crawford – sunt super exercitiile. Asa daca te uiti la caseta, zici ca sunt banale, super usoare si chiar penibile. Dar cand le faci iti schimbi parerea. Mie imi convin de minune ca nici nu fac de capul meu si nici nu trebuie sa ma deplasez de acasica ca sa fac sport.

Hai ma Ada ca nu tropai. Si oricum nu pot s-o sufar pe vecina de jos (nici ea pe mine) asa ca nici ca-mi pasa!!

Ha! Loreen – nu inteleg de ce la noi e mai scump. Sau o fi alta frima? Cu toate ca nu cred.. Nu l-am cumparat, i-am dat dr banii..
Eli – eu parca am auzit ca se poate face si mai tarziu asta pt meningita.

Azi parca am avut mai mult succes cu sucul de mere. Aproape a mancat vreo 5 lingurite. Minus ce a pus pe el..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Sunt la ora intrebarilor

Dati copiilor branzica in fiecare zi? Eu imi fac probleme ca ii dau zilnic banana, morcov, branzica si fier, stiu ca teoretic toate astea constipa si mi-e sa nu ma trezesc cu niste bombitze in pampers.

Karvol ati luat picaturi sau capsule? Am vazut pe site-ul lor ca sunt de mai multe feluri si sunt in ceata.

Gabitza, ce fel de crema ai luat de la Mustela? Sergiu face de la balutze un fel de cosulete pe barbie si poate cu asta or sa-i treaca. Am incercat cu Bepanthen si nici un rezultat. Aa, si cat te-a costat?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia cu decalajul asta de ore intre noi,eu iti urez de pe acum sa-ti traiasca crestina,sa va bucurati de ea si sa fiti o familie implinita...Petrecere frumoasa...

Elisor stiu ca este si la noi,chiar am pus asta la"graco-romania" sa vada si Newmami...Oricum si din poza se vede diferenta intre ele,dar ma intereaza pretul ca daca cu taxe cu tot ajunge tot la 5 mil.pai mai bine il iau de-acolo,numai asa de-a naibii...ca ma enerveaza la maxim diferentierea de europa...Iar cu vaccinul cred ca se poate face si acum...din cate mi-am dat seama ca este in patru doze...Eu am inceput la 4 luni,apoi 6,urmeaza 8 si 16 luni...

Ada eu ii dau branza in fiecare zi,cu danonino...si orice se poate spune despre fii-mea numai constipata nu...Desearea incerc si eu varianta branza-n casa...Ce nu-i dau zilnic este banana...doua pe saptamana,potrivite...in rest in fiecare zi alt fruct sa nu dea in plictiseala culinara...Karvolul la noi este numai la cutie cu capsule...

Andreea de...preturi de capitala...mie asa mi-a zis ca este 300 de mii...si eu tot de la dr.il iau...

Acuma la pranz vad ca mi-a lipait si vreo 70 de zeama mai acra de pui,ca am pus rosie...si niste piure de legume cu carne...Ma declar multumita ...ce n-a vrut marul cu biscuite...las ca a mers la mine si cu niste scortisoara...o bunatate...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Cloreta, lasa copilul in pace ca este foarte bine! Cat ai vrea sa se faca? Si nu o mai cantari toata ziua ca o iei razna! Alte mamici ce sa mai zica?
Loreen si Cristina si-a pierdut pofta de mancare dupa vaccin. A mancat pisoiul meu la Humana de s-a spart! Sper sa-i revina cat mai repede! Si Deliei la fel!
Ieri am avut treaba pe la institutiile statului si am dat de o angajata, absolventa de liceu, care habar nu avea de limba romana, ma durea sufletul cand vedeam ce scria si cum o pocea. Nu stia sa formuleze o fraza, nu stia sa puna punct, virgula, ce sa mai zic de gramatica. Procesul verbal scris de ea cuprindea chestii de genul : s-a refacem, s-a platim, sa constatat, plate-a, etc. M-am ingrozit! Cine are ochi sa vada, sa ia aminte! Cine nu, sa fie sanatos!
Va pupam. Week-end placut!

Laura si bebe Cristina( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Vin acum de la coafor, am un coc, mama, mama. Ma luase in primire o babaciune si mi-am zis: pan-aici mi-a fost sa vezi ce coc de mamaica imi face! Cand colo, ce sa vezi: tot felul de surubite date una dupa alta, ce mai de mare efect. Fac diseara poze si vi le arat. Multmesc, Gabi, de urari; si eu sper sa fie bine, mai ales la capitolul galagie si fum de tigara. Ca daca nivelul e prea mare ne caram repede sa nu se surmeneze/asfixieze Mogadea.
Cat am fost la coafor a rama Ana cu tati care a reusit sa o adoarma. Mare minune!!!!!!!!!!!
Cine zicea de salteluta de joaca cu 3 milioane? Pai la barza au cu 1.000.000 - cu multe jucarii si colorate frumos. Eu tot m-am codit sa-i iau ca mi-a zis o prietena ca dupa ce se intoarce pe o parte nu mai prezinta interes. Si cum cu intorsul intarzie, acum imi pare chiar rau ca nu i-am luat.
Hai ca ma duc sa pap ceva ca azi am avut mare agitatie. Am fost si la botez la fiica colegei mele, culmea, ea care e foarte urlatoare de regula, a stat cuminte, cuminte. Iar fiica-mea ce-a mai plans, nu azi, ci cand am botezat-o. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Elisor, cam nasol mai cu sculatul asta dar sper sa-si revina! Off! Acum am si eu ceva ragaz ca pana acuma am robotit prin casa... Maine avem musafiri de Halloween si trebuie sa ma pregatesc! Ca or sa vina si copii la usa sa le dam ceva si facuram provizii de bomboane! hihihi

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, am o intrebare. aveti idee prevederile legale in care scrie clar ca nu se opresc sume pentru asigurarile de sanatate si pensii din indemnizatie? ca mie imi ies lipsa 1 mil. sunt fiarta de nervi si imi vine sa ii dau in judecata!!!

si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna, fetelor! Nu ma las, tot mai intru ca pana la nunta mult mai este. Adevarul e ca este o zi ciudata. Afara nu am fost decat pana la botez ca nu e de plimbat, de culcat nu pot sa ma culc ca stric bunatate de coc, de mancare nu prea avem. Parca tot ce facem este sa asteptam nunta asta: zici ca e raspunsul la toate intrebarile.
Cloreta - si eu zic ca e bine aia mica. Preferi ca fetita care a fost botezata azi, la 3 luni 6 kg 600. Mai slabut ca-i mai dragut!
Am vorbit cu pritena mea care a nascut acum 3 saptamani si am aflat ca fetita are icter prelungit. Sunt sigura ca cativa din copilasii de aici au avut. Este adevarat ca nu tb pusi la lampa? Ca pe-a ei nu au pus-o, in schimb ii da nu stiu ce Ca, Fe sau ceva. Mi se pare ciudat. Nici macar nu i-au recomandat sa o tina la soare - stiam eu ca distruge bilirubina sau ma rog, ceea ce provoaca icterul. Dar poate ma insel...
Beatriced - culmea e ca si eu ma trezesc instinctiv. Acuma nu stiu daca o simt pe asta mica ca se trezeste sau pur si simplu ma trezesc si apoi incepe ea sa se foiasca, cert e ca uneori ma trezesc si fara sa fie cazul. Din fericire eu nu ma simt prea obosita dimineata si am observat ca cu cat ma culc mai tarziu cu atat sunt mai fresh a doua zi. Ca mai aveam tentative de culcat la 10.30 sau 11 si oricum pana la 12 nu adomeam si a doua zi eram varza.
Ha, ha, ha, tati iar s-a apucat sa o culce pe Ana si ca de obicei a dormit el primul. Dar asta mica e mortala: are o buburuza cu antene, pe una o tine intr-o mana de parca i-e frica sa cada iar cealalta ii vine peste nas. Am facut poze, le pun cand oi avea timp.
Acuma ma duc sa mai fac una alta ca iar e dezastru la noi acasa. Sper numai sa nu-l apuce iar pe vecinul datul cu bormasina ca zi dimineata la 9.03 era pe felie cu batutul in pereti. Ma-m saturat de ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nunta frumoasa, Ioanailincam.

Karvol a gasit tati numai capsule. Thomas e mult mai bine azi cu nasul.

In legatura cu polipii, dr. pediatra a spus ca la varsta asta numai al ORL ii chinuie, pt. ca zdrobesc polipii, care chestii se pot scoate numai dupa 1 an.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput