Bebelusi de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Deci, Karvol rules! Va multumesc celor care mi-ati dat aceasta idee. Ca Thomas a dormit azi-noapte ca in vremurile bune pe spate cu manutele pe langa cap, relaxat. S-a trezit o data la 5, dar nu plangea, povestea cu jucariile si cu stelutele de pe pereti. De dimineata a inceput sa elimine muci din aia nasoi, care stau in fundul nasului si nu ies asa usor. E super Karvolul.

S-a descoperit ieri ca Thomas are polipi, pe care ii mosteneste de la mine. Eu mi-am scos polipii de 3 ori si daca mai merg acum mi-i mai scoate odata. Doctorita nu a avut nici o solutie la fornaiata lui Ingeru' si noroc cu voi ca ati scris de Karvol. Saracu Thomas, el din cauza nasului dormea asa de prost in ultimele saptamani.
Si doctorita cica sa-l las sa planga si sa nu merg al el: am rezistat doua nopti sa nu merg la el si a mers tati. A treia mi-am bagat picioarele in teoriile cu anxietatea de separare si m-am dus la Inge' ca imi venea sa plang cand il auzeam. Si sigur era de la nas. Sa-i ia drak pe doctorii astia.

Aseara i-am citi si o poveste si statea ca la dentist. Asa mi-a trecut prin cap dupa ce am citit pe pagina dr. Sears.

Ieri ne-am vaccinat si noi, a cam plans, dar era si f. flamand, ca nu ne-am organizat prea bine.
Desi i-am redus drastic cerealele din papa, adik primeste numai seara portia legala de cereale... tot suntem mari. Dar nu grasuti, suntem sportivi si cu pieptul lat. Circumferinta bustului este pentru copii de 1,5 ani. Asa ca o sa cam semene la fizic cu socru-meu, lucru care este singurul lucru bun la persoana pomenita.
Mama, cat am scris.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Gabitza, cred ca in cateva zile Andrei isi va roade unghiile de la picioare

Fran, eu am carucuor sport Graco si mi se pare f bun. Singura 'problema' este ca-i cam ingust - da' cred ca e valabil pt toate carucioarele sport - si cu hainele astea groase trebuie sa indes bine copilul (cand e in pozitia 'culcat')

Loreen, a inceput Delia sa manance?

Cum am facut brinzica - 1/2 l lapte la cutie (1,5%) si o lingura zdravana de iaurt cremosso (jumatate din cutia mica de iaurt) pus in laptele fierbinte si am mai lasat sa fiarba putin, pana a inceput sa se separe. Data viitoare incerc cu iaurt normal, ca am vazut ca asta are si smantana.

Andreea.a, ce zic vecinii de exercitiile tale la 11 noaptea?

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Liniste mare pe-aici ...se vede ca sunt si taticii acasa...nu-si mai fac mamicile de cap pe net...

A mea zana a dormit 12 ore azi-noapte si ma gandeam ca la trezire baga la lapte-n ea ...aiurea...ca deobicei...o fi de la vaccin,nu o fi asta e...cred ca n-are nici un rost sa-mi mai dau cu nervii de pereti ca tot ce stie ea face...tauras nu gluma...

Andreea,mama lui Thomas,la fel mi-au zis si mie intr-o faza cu Delia...despre polipi...poate are,poate nu...la a mea si-a facut efgect Sterimarul combinat cu frectiile cu spirt indoit cu apa,dupao baie mai fierbinte...si binentelea de acuma bine stiutul KArvol,pe care-l descoperisem la Bianca...

Andreea,mama lui Eric,eu am dat 300 pe ala de meningita...si la opt luni tot atata a zis ca ma costa,daca nu o venii indexarea peste ele...Cu unghiutele cum stati...stii ca-ti spuneam ca si Delia are unghiile incarnate...ei bine ii creste o alta unghie sub cealalata,sunt separate printr-o pielicita,insa cred ca nu va putea iesi cum trebuie si tare mi-e ca vom ajunge si noi la cutit...

Newmami carticica am gasit-o pe site-ul de la Vtech...acuma naiba sa-i ia ca habar n-am sa-ti spun daca o au sau nu la vanzare...E frumoasa foc si cred ca face si frumos...cealalta de la ei este minunata...pacat ca Delia nu intelege ca nu se baga doar in gura...
LAsa cartea ca m-ai bagat in boala cu mergatorul lui PAtrick...am vazut ca este de la Graco...seamana cumva cu asta de la www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4090002&brid=2" target="_blank">graco-romania? Asta care-l am la DElia are un os pe mijloc si da fii-mea cu gurita in el si se loveste...si vreau sa-i iau altul dar nu sunt hotarata de care si mi-a placut tare mult asta...La ce pret sunt acolo? Cred ca si calitatea difera,ale noastre fiind pentru ciumarii din europa de est...

Fran,Inesuca mai dati Infant la fete?

Gabitza pai e bine asa,24 grade ,fara caldura...LA noi este un frig intepenitor...ca la cati mosi pe metru patrat am in bloc o sa vad caldura prin decembrie...

Ada nu se omoara Delia deloc dupa mancare...si ma ingrozisem cand citeam zodia TAur legat de micul gurmand...o fi valabil numai pentru baieti,ca a mea nu se omoara deloc...Da cata branza iti iese?!...ca eu pun cam o lingura cu varf la o masa de a ei...ca sa stiu cum fac...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza la fete!

La multi ani! NICHITA DANIEL (Cezara08)

Noi suntem iar chiauni de somn ca Alex a mai bagat 2 treziri scurte, doar pentru a hali ceva si apoi nani... Iar eu de unde ziceam ca nu ma mai trezesc odata cu taica'su la 3 dimineata, na ca m-am trezit instinctiv si acum is lesinata de somn... Vai de mine, dar cat o mai tine chestia asta? Cand o sa fie mai mare ii las biberonul la pat si sa manance singurel...E, pai nu se mai poate... Devin zombi, ziceti si voi...
Ma duc sa-mi beau cafeua si mai vorbim, ca sigur ma voi trezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, sa nu uitati ca diseara se schimba ora, se da ceasul inapoi cu o ora. Prin urmare maine este ziua cea mai lunga, de 25 de ore. Sa vedem cum ii pacalim si pe pitici cu chestia asta!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Loreen, iese cam un borcanel din ala de legume de la Hipp.
Eu am noroc ca nu face nazuri la mancare, ca nu stiu ce m-as fi facut. In perioada cand imi tot refuza sucurile de fructe imi venea sa ma urc pe pereti, asa ca inteleg ce simti cand nu mananca Delia.
Ce mi se pare curios, lui Sergiu ii plac mai mult legumele decat fructele. Sa vad cat o sa-l tina.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata mai spre pranz si de la noi!
Andreeaatan se vede mesajul de ieri. Daca i-a descoperit polipii lui Thomas nu ti-a spus si cand se pot opera? Si mie mi-a baguit dr. ceva de polipi, dar ramane sa vedem exact la orl.
Vad ca laudati Karvolul, pai o sa incerc si eu ca mie deja mi se strange inima cand tot aud cum "grohaie" pe ea se pare ca nu o deranjeaza.
NewMami pai tu petreci ca in povesti 3 zile si 3 nopti. Am vazut pozele si sunt frumoase, imi place f. mult cea in care sunteti amandoi acasa si Patrick e cu limbuta afara (din gura) si cea de la restaurant/bar unde sunteti toti 3.
Din pacate inca vomita Bianca chiar daca ne-am diversificat o masa. O pun si eu pe jos pe o patura, dar trebuie sa mai pun si cearceaf ca si-asa il face varza. De cand cu diversificarea schimbam si scutece mult mai des ca face cate un botz de kk la intervale mici de timp, in loc sa astepte sa i se adune
Si cu lapticul si la noi e la fel, per tottal zi nu papa mai mult de 500-600 ml. Azi dimineata m-am pregatit cu o portie zdravana de 210 ml si don'soara a lipait cu chiu cu vai 120 ml. Nici masa de la 12-13 nu o adora, doar cand ii dau banana, atunci deschide singurica "ciocofonul", la alte pireuri de fructe sau legume se stramba si in final ajunge sa isi miste capul ca sa nu-i nimeresc gurita asa ca ma las pagubasa. Eu nu pricep cum poate pune grame pe ea cand mananca in doi peri. Sper sa nu semene cu mine ci cu ta-su.
Aseara dupa 4 ore nu-i era foame si am zis sa-i fac program artistic, adica am tinut-o in fund pe genunchii mei si da-i si canta-i de mi s-a uscat gatul. Incantarea ei a fost maxima, ma sorbea din ochi, problema e ca nu prea am multe in repertoriu asa ca am lalait-o cum am putut, dar am zis ca tre' sa "sap" sa-i cant fetii mai concret.
I-am cantat pana a apucat-o cascatul si atunci i-am varat bibe si a adormit cu el in gura, dar cand am pus-o in patut brusc i-a trecut somnul si a inceput ea cu chiraielile, probabil o reproducere la ce-a auzit la mine

Aseara mie n-a vrut sa-mi percuteze forumul!
Loreen, pai de-asta aveam si eu ieri un inceput de melancolie ca ieri ar fi implinit 77 ani si bunica mea si mi-am adus aminte cu cat drag ne strangea la ea in jurul mesei si cat de mult m-a ajutat mai ales dupa ce mami a plecat in NL. Dar am zis ca ea s-ar fi bucurat sa ne stie veseli, asa ca m-am redresat repede si dupa o plimbare pe-afara mi-am revenit. Asa cum spunea si Olga durerea se mai estompeaza in timp.
La multi ani, mamei tale!
Nelia o zi grea dar frumoasa aveti astazi, sanatate Tudorei care azi va intra in randul crestinilor, oficial. Petrecere frumoasa!
Ioanailinca si voua "petrecere de pietoni" frumoasa si distractie maxima!
pe nasucul mucios a lui Alex (Beatrice)

Ce vreme frumoasa! Afara la parcaluit cu noi ca de maine...

3 - 4 luni COMORILE MELE ALEXANDRA & BIANCA
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Beatrice chiar ca te chinuie sculatul asta noapte de noapte, dar nu-ti fa iluzii cu bibe ca nu e bine sa il lasi sa adoarma cu el in gurita, mai incolo cand o avea dintisori.
Loreen si andreea.a vaccinul asta pt. meningita se mai poate face acum la 4-5 luni, vad ca voi sunteti la rapeluri deja. Ei, asta e un vaccin pe care l-as face si eu ca Andreas mi-a pus inima pe bigudiuri ori de cate ori facea febra, i-am facut la impachetari si nopti nedormite si uite ca si acum suntem la a 'nspea repriza de molldamin.
Nodul de la vaccin trece pana la urmatorul? ca daca ii ramane ca si mie la f...d si ii nimereste in el apoi e nasol rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Vai, am incurcat-o.:)
De cand a prins miscarea cu intorsul de pe spate pe burta, nu mai vrea sa stea pe spate. Eram obisnuiti sa ne facem si sa luam micul dejun linistiti in timp ce Ema se juca in pat, iar apoi Mihai sa mearga la servici. Ei bine, s-a terminat cu huzurul pt ca se intoarce intr-o secunda si apoi tipa sa o intorc inapoi. Mai nasol e ca se intoarce imediat dupa ce mananca si evident ca varsa. Si tot asa..Ieri ii schimbasem asternutul si nu i-am mai pus nimic la barele de la pat, si am gasit-o cu piciorul scos afara, sucita si plangand. Patutul e prea mic pt cat ar vrea ea sa se invarta asa ca nu o mai pot lasa nesupravegheata. Cred ca pun mocheta in camera si plapumioara ei peste ca sa ii las spatiu. E sfarleaza, nu gluma. Nisi ca manance n-are rabdare. Cat alaptam stateam intinse in pat amandoua , iar d-ra imi dadea picioare in burta. Acum o tin in brate si se suceste, se foieste, aluneca, rade, scuipa. Trebuie sa fiu f serioasa cat ii dau sa manance, caci daca schitez vreun zambet, s-a terminat cu mancatul. Radeeeeeeeee.. Ma amuza cat se agita, ma bucura ca e activa si se misca repede si bine, dar nu mai pot sa fac nimic. In patul mare nu o mai pot lasa pt ca arunca pernele pe jos si daca n-as sta langa ea ar cadea din pat cu siguranta. O ridic in poponeata si isi ia avant. Vrea mai sus. "Stai, bebe, ca mai trebuie sa treaca nitel timp pana sa te ridici". S-a ales praful de omleta noastra dimineata. O secunda nu mi-a stat pe spate. SI radea Ema de noooooi..:))
Dintisorii...cred ca ii ies in curand pt ca ma musca de degete, de obraz, de ce apuca. Are niste cheite coloratede plastic pe un inel pe care i le pun in fata cand sta pe burta. Se sfarma sa ajunga la ele, sa le ia in manute, apoi si le baga pe toate 3 odata in gura. Si le suge cu o pofta!!Azi mergem la o zi de nastere a uneo fetite care implineste un anisor. Sunt tare curioasa cum se va comporta cu atata lume noua in jur, in spatiu inchis.
De cand ii dau Humana a luat zdravan in greutate. Haleste bine, nu gluma. Ieri i-am dat si eu Hipp. Am zis sa incercam. Am cumparat un borcanel de 124 de pere. Moaaamaaa ce i-a placut! Asta a fost la masa de dimineata. La pranz i-am dat morcov pasat. Am pus si 4 frunzulite de patrunjel. Am fiert morcovul si la final am aruncat in apa o mana de patrunjel. Cand am pus morcovul si un pic din apa in care fiersese la pasat am lasat si 4 frunze de patrunkel. Sper ca n-am gresit. A mancat bine. Cam 120ml.

S-aveti un sf. de saptamana placut si linsitit!

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Loreen intra pe www.clip-trade.ro si gasesti premergatorul idem Patrick cu 544,44 RON - Graco Fun Stop
Tare greu merge azi netul.

Mergi la inceput