Bebelusi de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salut din nou!
Succes partial cu cerealele. Dupa cum am anticipat ii era o foame groaznica de cum s-a trezit asa ca a trebuit sa pape intai si apoi am facut baita. Nu a facut figuri la biber,on si a ras 120 de cereale (cam diluate cred 2 lingurite jumate la 120 ml). Am pus-o sa ragaie dupa sa vad daca mai vrea laptic, moment in care a dat 2 jeturi - cred ca la bibe a curs cam repede. A mai supt si la mine destul de mult, dupa care la ragaitul de final a mai tras un jet. ASa ca in final nu stiu exact cu ce a ramas in burtica. In orice caz, in aceste conditii, nu-mi fac sperante ca dorm la noapte. Nu-i nimic, continuam si maine si poate marim si concentratia.
Apropo de Babycook - am si eu aparat de fiert la aburi primit de la sefa mea cadou de nunta. Dar nu l-am folosit decat de vreo 2 ori ca mi s-a parut ca dureaza o vesnicie pana se face mancarea (orez si legume in principal). Totusi cred ca va trebui sa-mi reconsider pozitia pentru ca fiertul la aburi este foarte bun. Eu intentionam sa-mi iau oala minune. Voi aveti? De fapt cred ca voi lua oricum pentru carnita. Aveam totusi o reticenta pentru ca colega mea imi spunea ca la ea la Galati au fost la un monet dat accidente (sarea capacul la fiert) si de atunci are oroare de acest instrument. Va las acum ca dupa standardele de ieir acum ar fi aproape 12 si poate ar fi timpul sa ma culc. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ioana,cu Babycook nu ti se intimpla sa iti sara capacul,nu are cum

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mincarica in Babycook e gata in 10-15 min.maxim.
10 minute fructe
15 minute legume

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

uitati aici robotel de bucatarie : http://reclama/categories/140,in loc de reclama puneti reclamamascata cu www de rigoare in fata si ro la coada,ca nu ma lasa sa-l scriu eu

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata mamici si bebici!
Bianca s-a trezit azi noapte pe la 1, pe la 4 si ceva si la 5.45 si apoi la 6.30 a inceput concertul cu lento, allegro, allegretto (?!), ceva dragut ca apoi a "cerut" sa pape si tati rapid s-a executat si i-a facut 180 ml. Dar gaza a papat 100 ml. Pai dupa o noapte de 12 ore de pauza alimentara cum naiba sa nu-ti fie foame. dar s-a mai repetat figura asta in ultimul timp si citeam aseara in caietul lui Andreas ca si el la fel facea, masa de seara si de dimineata erau "slabute" si mai citeam ca nici el nu agrea pireul de legume, apoi ficatul, in schimb ii placea spanacul, mere cu biscuiti (rasi). Oare se repeta istoria?
Inesuca am intrebat daca voi dati sare la bb nu ca i-as fi dat. Eu pana acum i-am dat pireu de legume de la Hipp sau supa Milupa si am zis ieri sa incerc si traditional (adica facut de mana mea) si cum nu i-a placut am intrebat de sare (oricum eu nu sunt fun sare, uit de multe ori sa pun si in mancare, cand imi fac mie eu nu pun la oua sau salate sare ca asa m-am obisnuit si nu simt nevoia). Dar nu sunt nici fun ulei fie el si de masline, adica nu vad rostul lui la bb.
Dar am retinut sugestia cu ardei rosu si voi incerca. Voi scoate si ceapa si patranjelul din pireu si va zic daca am progresat cu ceva.
Zahar sau miere nici nu se pune problema sa discutam ca se stie ca nu au ce cauta in dieta bb.
Merci de raspunsurile legate de sare Beatrice, Anky, Inesuca.
Eu ii dau cereale fulgi de orez de la Milupa si ii pun o lingurita in bibe de seara sau i-am mai pus in supa, dar ii voi face mai mult si ii voi da cu lingurita din farfurie. I-am cumparat si cereale cu lapte mar si morcov, cerale cu lapte orez si porumb toate de la Milupa.
Ioanailinca la cati biscuiti zici ca bagi in tine zau daca se vede, arati de parca esti inainte de sarcina. Super frumoase si coafura si rochia!
Te referi la oala sub presiune (kukta?!) eu gatesc in ea foarte rarut ca am o oarecare retinere fata de ea si apoi pt. Bianca chiar nu as folosi-o (pt. 1 morcov si cateva legume e mai mare deranjul).
Anky am vazut si eu produsul pe site-ul ce l-ai pus si e foarte tentant, dar maica-mea vine de abia in martie asa ca nu prea cred ca mi-l mai doresc, asa ca le voi fierbe frumusel in oala si voi lua un blender Turbo Brown de aici ca vad ca fetele l-au laudat mult. Eu am 2 aparate (robot si storcator de fructe) dar nu mi se par extraordinar de utile pt. Bianca, probabil blenderul m-ar satisface mai bine.
Mai spuneti inca o data si pt. mine (cine vrea) cine a achizitionat turbo brown exact modelul si la ce pret l-ati luat sa ma orientez, ieri am studiat si noi ofertele si nu stiu ce sa iau. Am vazut si moulinex si philips.

COPIII MEI
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Gabitza, sunt de milioane pozele in oglinda

Laura Radulescu, sa inteleg ca nu am sanse sa scap de cosuletele de pe barbie? Ca are o productie fantastica de balutze si, vorba ta, ar insemna sa il sterg tot timpul la botic.

Supa. Eu am pus si ceapa si telina in piureul de legume si nu a avut nimic de comentat. Chiar s-a intamplat sa nu am telina intr-o zi si nu i-a placut asa mult. Cred ca depinde de gusturile fiecarui copil.
Cred ca o sa incerc si brocoli (daca imi spune Loreen unde a gasit proaspat )

Babycook. Eu am un steamer de la Tefal. Pana acum l-am folosit pe post de sterilizator, da' daca tot mi-ati dat idei, o sa incerc sa-i fac legumele lui Sergiu. Asta inseamna ca imi trebuie si mie un Turbo Braun , ca la blenderul meu nu pot sa le pasez fara zeama.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! gastii din 31.05 adica: DRAGOS ALEXANDRU (Andutzy), MARA AUGUSTA (Gusta), CRISTIAN (denisa73), MARIA ANTONIA (geanina anghel), sanatate si fericire si ce-si doresc parintii vostri pentru voi sa se implineasca!

Am concert de picamer si nu stiu cum o voi face pe bubulina sa doarma ca de fiecare data cand incepe burghiuraiala se sperie si plange. Offf si ce vreme inchisa!
Ma apuc de calcat si cand ma satur vom iesi la o plimbarica.

COPIII MEI
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi noapte s-a trezit Andrei de doua ori, ceea ce n-a mai facut de foarte multa vreme. Cred ca schimbarea de ora l-a zapacit nitel.
Dar acum eu sint foarte suparata din alta pricina. Iritatia lui Andrei ziceam ca trece, dar aseara era in floare. Pe fata mai putin, dar tot pieptul, gitul si burtica sint rosii. Plus citeva pete si pe maini si picioare. Dupa ce am mai citit pe forum, suspectez ca e vorba de dermatita atopica
Dupamiaza ma duc si la alt pediatru, la Centrul medical Unirea, unde avem card. Poate ma trimite la vreun dermatolog, daca o sa fie cazul.
Sau alergolog. Cumva a coincis eruptia asta cu introducerea de mincarici noi, facute de mine sau de la borcanel. Am zis ca o saptamana sa fac pauza, sa-l las doar pe lapticul de la mine, sa vad daca se simte ceva.
Offf, prea a fost totul frumos pina acum!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

babygirl-parca tu ziceai de operatie polipi -dupa cate stiu eu nu multi medici se incumeta la operatie pt bebei sub 1 an asta cel putin la noi in tara
Micutei mele la cateva saptamani din cauza crizei hormonale a fost sectionata si chiuretata deasupra unui sfarc fara anestezie- a fost groaznic
Eu zic mai bine incearca alte metode

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, uite aici pe pagina de la Braun modelele: http://www.braun.com/global/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/mr5000/models.html#
Pot sa-ti zic ca cel pe care l-am luat eu este MR 5550 M CA. Da click pe fiecare model in parte si vezi ce au in dotare. Prin magazinele de la noi se gasesc mai multe modele. Cele de mai sus sint din seria de 600W, mai este o serie de 400W. Daca imi amintesc , am dat pe el 2.5mil.

Lista- se mai poate modifica la continut. N-as vrea sa se iste dispute vis-a-vis de dimensiunile bebelusilor. Greutatea la nastere si lungimea cred ca n-am sa le mai las multa vreme, ca nu mai sint asa relevante. Iar greutatea curenta, pot pune doar pe ultimele 2 luni ale bebelusilor. Pot pune si link-uri catre poze, doar ca o sa dureze putintel pina fac asta. Pot pune ce vreti voi, si citi dintisori avem si ce gingureli mai spunem si daca ne dam peste cap

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
Pozele cele mai noi

Mergi la inceput