Bebelusi de mai-iunie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Monu-- uleiul il pui treptat in piure, nu in supa! Mai intai pui cate o picatura, apoi 2.. pana ajungi, atunci cand are in jur de 6 luni la 5 ml de ulei (cred ca inseamna o lingura)

Anky- ce-i Babycook? Inteleg ca e un aparat de fierbere prin abur, dar de unde l-ai luat? Si eu caut de ceva vreme dar nu l-am gasit..

Babygirl- tu cand ai facut "operatia"? Te-ai incumetat pana la urma?:))) Unde ai facut-o finally?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ines, am cam 2 saptamani. nu se mai putea. am tot amanat, dar deja nu mai puteam umbla. nasol e acum ca nu ma pot incalta si pe frigul asta nu-mi mai pot calca pantofii. mai bine nu ma intreba unde m-au operat..ca radeti de mine...:)) la grigore alexandrescu. io si copiii. o prietena a unei prietene e chirurg acolo. da' nu ma ziceti.;)partea nasoala e ca dupa inca o tura de antibiotice s-a terminat si cu alaptatul.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La a mea caprita nu-i place gustul de telina si dovlecel,in schimb este mai amatoare de amestecul cu ceapa si rosie...e chestia cu gustul fiecaruia...Nici de conopida nu pot spune ca-i amatoare,asa ca nu-mi fac mari sperante cu broccoli,dar voi incerca zilele astea...
Mai eu sarea si uleiul le-am pus de la inceput...adica sarea vorba lui Androix cat apuci intre buricele degetelor si ulei o lingurita la fiert...altfel zau daca nu zici ca-i latura...Am experienta capritei mari in spate asa ca ...go for it

Monu nici sclifosita mea nu vrea supa...prefera maglavaisul...asa ca il dau macar p-ala,ii bag si carnea si doamne ajuta...Doctorita chiar mi-a spus sa nu-i dau zeama chioara ca nu are aport caloric deloc...Legat de chestia cealalta sa zicem mersi ca ne dau si ord.50...ca prin '96 nu-l vedeam...

Inesuca te-am intrebat de Infant ca la Delia zau daca vad vreo imbunatatire...Iar alt stimulent care sa-l vrea nu am gasit...asta macar nu-i schimba gustul laptelui...

Cat de curand voi aplica tacticile folosite la Bianca...nu mananca la ora mesei,aleluia...apa pana la masa urmatoare...La cea mare am avut succes ori de cate ori a fost nevoie...dar am retineri cu caposenia asta mica...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si no comment,in baie
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Inesuca,uite aici
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=5dab143fe4a0c802249039005856d069&dbsid=1&ss_shop=bb&(Du-te in stinga la electrogerate pag.2)

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Pardon,intii la essen&trinken si pe urma la electrogerate

Mergi la inceput

Anky- mersi mult, numai ca am o mica problema- n-am inteles o iota din ce scria la descrierea aparatului...

Mergi la inceput

Poate incerci in franceza..?
http://perso.wanadoo.fr/recettebabycook/

Mergi la inceput

Nope.. Spaniola, italiana, portugheza, engleza sau eventual catalana...

Mergi la inceput

Loreen- la mine a dat rezultate Infantul.. tocmai de aceea i-am si prelungit.. Primele 3 saptamani de Infant formula imi manca din 2 in 2 ore...:)) Nu stiu daca e o strategie buna, totusi, faza cu apa.. Sa nu o indopi cu apa si sa nu mai manance deloc laptic..

Babygirl- doamne, de-ai stii cat te inteleg.. Si eu de la nenorocitele alea de antibiotice a trebuit sa intrerup alaptatul, pe urma am fost la diverse sindrofii, m-am dat in barci, am fumat si s-a zis cu lapticul.. Oricum, mai am rezerve la congelator.. Ideea e ca nu stiu cum sa fac sa dezghet laptele meu de la congelator ca sa i-l dau.. Any idea?..

Mergi la inceput

Inesuca,atunci du-te la google(babycook) si vei gasi o gramada de siteuri inclusiv italiana si spaniola

Mergi la inceput