Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Offff ce greu este cand nu te pricepi!
Mai incerc putin!

Daniela

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev120pr_.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Servus, servus lume buna

ce spor la scris?! Ma impresionati dar sunt total de acord ca avem nevoie sa ne lasam slobode gurile si sa ne impartasim parerile/supararile si mai ales bucuriile.

Ieri am descoperit ca am niste probleme cu ligamentele la uter pentru ca avem niste dureri teribile in zona inghinala. Zicea gyneco ca sunt destul de rare cazurile si ca un tratament intesiv cu magneziu ma ajuta. Asa ca o luna flux de magneziu pentru intartirea ligamentlor si moralului.

Saptamna viitoare ma duc la curs de gym nautic special pentru dolofanele ca mine cu bebita in plus!

Si ca sa inchei ieri seara am avut surpriza sa citesc in Cotidianul câteva rânduri despre mine: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=2400&art=5251

Trebuie pusa fituica la arhiva ca sa vada bebe ce mamica 'savanta are'.

Felicitari pentru cele care au simtit deja pe prichindel miscând!

Pupici si o zi faina... sa petreceti frumos de luminatie!
Liliana16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Daniela, asta vad ca e bun,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png , insa cand il bagi in semnatura numai merge.Eu ti-am facut altul http://bd.lilypie.com/NTW1p1 .Uita-te si vezi daca iti place!Te pup si numai bine!
Acum te duci la Profil Personal, te duci jos la semnatura si scrii exact asa ca mine dar fara virgula si fara spartii intre ele ok?
[,url,=,"(aici pui tickerul facut de mine)",](acum scrii ce vrei tu (ex.Printesa mea)[,/,url] Si acum ar trebui sa mearga sis a se vada ca la mine sau ca la restul fetelor!Exemplul tau:
Printesa mea

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Andreea, e greu sa te calmezic cand vezi ca in jurul tau ai numai prosti si indiferenti!
Ile, eu privesc si partea buna...dar care e aia?Ca o caut cu lumanarea?Aaa sau poate ca e curat in spitale?Poate ca e diferit decat in RO?Desi multe dintre avantajele de aici le poti gasi si in Romania!
Kim, eu o ascult pe Tcelen.Dar Tcelen a primit de la doctorul ei medicamente.EU am primit medicamente pentru acid in stomac ori asta nush ce are aface cu sufocarea mea!Eu am deja 2 nopti albe la activ!Nu mai pot sa dorm, numai pot sa mananc!Ma doare in pipet si nu pot respira.Iar daca fac 2 pasi mici in casa ma apuca palpitatiile de zic ca o sa imi iasa inima din piept.Deci e ceva cu care nu e de glumit!
Nshiro...numai zic nimic.Cred ca in Zimbawe e mai bine!
Liliprejbeanu, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor!

Ama Kaly sigur trebuie sa-ti faci programare dinainte. La dr unde mi-am facut eu programare am sunat cu 2 sapt inainte.
Succes!

Catrinutza felicitari pentru Maria. A fost simpatic felul in care ati aflat ce e

Tina pai nu pleci de la spital, daca vezi ca te-au apucat durerile! Parca ce, te pot da afara? Iubita, daca vezi ca iti e rau cand mergi incearca sa ramai in pat (mai ales ca e nou) si stai si tu pe o parte sau mai ridicata un pic. Imi pare rau ca te simti asa aiurea Sper sa-ti revii cat mai repede

Andreea si eu stiam de chestia ca nu e voie sa te intinzi, dar nu stiam de ce. Cand era insarcinata Mihaela Radulescu a zis ca a sfatuit-o mama ei sa nu intinda rufe, ca sa nu intinda mainile in sus. Si eu am mare grija cand intind rufe, imi trag sfoara in jos cu ceva.

Delia eu as innebuni sa-mi faca asa barbatu-meu. Imi mai facea intr-o vreme figura si lipsea cate o noapte la 2-3 luni, la baut cu baietii. Da' nu m-am lasat si faceam panarama cate o saptamana dupa aia, i-am sunat pe ai lui, m-am luat de prietenii care il sunau sa-l scoata la bere etc. Si cand a vazut ca e groasa treaba a lasat-o mai moale. Il mai apuca uneori dorul de duca, dar, de cele mai multe ori se linisteste cand vede ca ma imbrac sa ma duc cu el Si l-am amenintat ca ma transform in sperietoare pt prietenii lui si-l fac de toata rusinea unde il gasesc

Ile mie dr de familie si ginecologul asta mi-au zis sa evit: ficatul, pateul si branza cu mucegai! NU MAI MANCA ASA CEVA!

Kim esti o frumusica si bebe la fel! Si zau ca ti-a crescut burtica, nu fie de deochi Si-mi plac pantalonii la nebunie. La noi nu se gasesc decat de aia de clovn La mine se simte bebe si cu mana, l-a simtit si sotul meu, si se vad cum se ridica delushoare, daca misca mai tare

Nshiro ar fi culmea sa nu-mi spuna sexul nici la 3D Dar stau acolo pana il/o prinde intr-un unghi favorabil

Biuta sanatate multa; nu te descuraja, ca n-o fi atat de negru.

Lili felicitari! Are bebe cu ce se mandri! Ce e aia luminatie?

Moaama da' m-am intins, nu gluma! Va pupic pe burtici si pe mai tarziu!

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Neata fetelor,

Tina,påi sint multe parti bune: curatenie in spitale, asistente dragute cårora nu trebuie så le indesi bani in buzunare ca så se uite la tine,isi fac treaba bine etc.
In Rom ca så beneficiezi de toate astea te costa sacul de bani.
Plus cå aici, sper så fie si in Scotia la fel, totul e gratis pt o gravidå ,plus cå atunci cå inainte de nastere cu 2 luni primesti de la stat o suma destul de grasa ca så-i cumperi micutului tot ce are nevoie cind se naste(de la påtut ,carucior....pina la jucårioare sau mai stiu eu ce)
Vezi,sint si pårti bune

Nshiro, våz cå si tu ai pus vreo 7 kg pe tine.Eu am inceput cu 63kg si pina acum am ajuns la 71( si miine intru in såpt 22).Nu må mai gindesc la cite voi ajunge pinå in såpt 40
Si eu am observat cu stupoare cå pårul de pe burtica a inceput så fie mai vizibil.

Imi zicea o prietena cå ea cind a fost graviduta cåuta cu lupa un punct negru pe fatå si nu-l gåsea.
Eu tot astept så devina si tenul meu asa imaculat, cå incå am o droaie de puncte negre.Dar poate asa e la måmici de båietel.

Laura Ioana,uite cå mie nu mi-a zis nimeni nimic de pate de ficat.
Din contrå,mi s-a zis så maninc normal,ca atunci cind nu eram gravidå.
Si eu m-am gindit sa pap mult pate cå e bogat in fier ,mai ales ca dr meu s-a speriat cind a våzut ce nivel scåzut de fier am.
Asa ca treb sa iau fier toata sarcina si dupå nastere.

Zuzilici, eu am inceput s-i simt miscårile bb-lui meu din såpt 20.
Oricum, al tåu e prea mic acum.

Salutari la toate burticiele si sa aveti un week-end cum va doriti!

ile21+

Mergi la inceput

Ile, da ai dreptate.Si aici totul este gratis pentru o gravida, att pe perioada sarcinii cat si un an dupa.Noi primim 250 de lire pentru a-i deschide un cont in banca micutului, unde putem incepe sa depunem bani pentru el.O sa mai primim lunar 150 de lire tot pentru el, ca sa ii cumparam ce are nevoie, indiferent de venitul parintilor.Intr-adevar sunt avantaje si dezavantaje! Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobo9 spune:

Pupici tuturor burticilor!
Eu am acum 15 sapt + , dar nu a miscat bb si sunt tare nerabdatoare sa o faca. Sper sa-mi dau seama
V-am citit grijile si mi-am dat seama ca nu-s singura care isi face griji de BINELE lui bb. Nu stiu ce e bb, dar sper sa fie fetita
Lili felicitari !
Despre alimentele ce trebuie consumate in sarcina le gasiti prin mai multe site-uri, inclusiv pe acesta. E adevarat ca trebuie eliminate alim. ca pate de ficat, mezeluri, branzeturi cu mucegaiuri, carne cruda sau nepreparata suficient s.a. Prin aceste alimente se pot transmite diverse boli, cum e listeria, care poate produce neplaceri sarcinii.
Tcelenstarea ta ar putea fi de la medicamente? Mie imi era asa rau cum iti e tie atunci cand luam prea multe antispastice, iar medicul de familie mi le-a redus.
Si eu sunt nerabdatoare sa fac triplu test sa aflu ca totul e ok, dar imi e atat de frica, nu-i adevarat........
Referitor la emisiunea de pe pro tv as zice ca romanii au uitat cam repede ca astfel de scene se petreceau nu demult si pe la noi si strainii le dadeau la tv.......... nu-i frumos..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Mai fetelor, ma doare fundu' cat am sezut pe scaun in fata computerului sa citesc tot ce ati mai scris!!!

Tina, saptamana viitoare voi merge la eco 3D si atunci voi sti si ce sex are bebe si iti voi da si restul datelor sa le treci in listuta.

Asa, ca un fapt divers:
O cu nostinta de-a mea, cu care m-am intalnit acum vreo 3 saptamani, si care, insarcinata fiind in luna a 9-a, mi-a spus ca va avea o fetita, a nascut zilele trecute un ... baiat!
Doctorul i-a spus de fiecare data cand mergea la ecograf ca sigur este fetita, ca si, de altfel, toate babele (cica daca e burta mai rotunda/lata si iti ies pete pe fata e fetita, iar daca ai burta mai tuguiata, e baiat).
Iar in sala de nasteri, saraca mamica abia astepta sa-si tina fetita in brate, cand i-a spus doctorul: "Felicitari, aveti un baietel!"

Ei, ce ziceti de asta? Se mai intampla...

Pupici,
Lumy 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lumy m-ai dat pe spate cu faza asta! Asta da surpriza! Pai si cu ecografele performante din ziua de azi mai pot da chix medicii?????!!!! Nu-mi pot imagina cam ce fatza au facut si ea si sotul la asemenea veste

Ile si eu iau fier (maltofer) pentru ca eram galbena ca lamaia

Tina si Ile ce misto ca primiti asa ajutoare consistente pentru bebe! La noi, la nastere, se dau 1 800 000 lei si apoi ~ 8 000 000 lei/luna. E foarte putin, nu ai cu ce cumpara carut, pat, pampersi si toate cele ce sunt necesare pentru bebe!

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput