Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am visat ca nascusem si-mi tineam odoru in brate si-l tot pupam si eram in culmea fericirii si nu-mi venea sa cred ca este al meu.Ah,cred ca nimic nu se poate compara cu momentul acela cand iti vezi puiul.

Andreea,si eu sper dar daca vad ca in maxim un an nu se da pe brazda n-am de gand sa ma condamn singura sa stau langa el si sa innebunesc.Nici eu nu sunt perfecta,dar...nu lipsesc 2-3 nopti pe saptamana de acasa sau altele si altele.Nu ma bate dar pur si simplu se comporta ca si cum ar fi burlac.Eu sunt pe post de proasta de acasa pe care o gaseste acolo cand are chef.Eh,de asta nu vream baiat,dar poate o semana pe mine...
Catrinutza,felicitari pentru printesa.
Fetelor,va spun sincer de acum,deja va invidiez pe cele care aveti fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burticute!!!!
vad ca nu va lasati si tot am de munca cand intru pe DC
catrinel da ti-a venit raspunsul f. repede de la amnio.
eu am facut pe 27 sept. si am avut raspuns pe 20 oct.
oricum, inca nu am pus pozici din vacanta, dar sigur ma tin de capul sotului si sper sa fie repede.
corinag am facut amnio. doar pe baza varstei, aici dupa 35 ani, este gratis si te sfatuiesc sa faci. eu oricum am pasit pe 38 si nu am vrut sa risc. deci numai pt. varsta, am trecut direct la amnio.
andreeagiorgiana dar ce meniu au facut prietenii tai? au platit chiria la castel si nu le-a mai ramas de un meniu de doamne ajuta? nu, eu nu mor de foame (chiar daca ciorbe nu pot sa-mi fac...) dar meniul toscan este chiar bun.
eu stau la 150km de florenta.
delia nu este treaba mea, dar ar trebui sa-i vorbesti sotului tau si sa caute sa fie de casa, mai ales ca vine si un copil care merita sa aiba un tata. ai mult curaj!!!
adar sigur ca ti-am vazut pozele cu puiul, dar am ramas atat de in urma ca nu mai stiam la cine raspund.
s-a facut tarziu si incerc sa schinb programul la puiul meu din casa, asa ca va pupici si ne vedem maine

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Seara buna burtici,

Måi fetelor cum vine asta: ficatul contine vit A,care in cantitati mai mari provoaca malformatii lui bb.
Påi cum asa, ca eu maninc pate de ficat de porc si de pui in cantitati in fiecare zi.
Måninc cite 2 cutii pe sapt, a cite 200g fiecare.
Na,cå acum m-am speriat råu de tot.
Så fie oare periculos??????
Uite ca nu aveam de ce sa mai imi fac griji
Voi ce ziceti fetelor?

Tina,daca te incalzeste cu ceva,iti zic ca si aici in Norvegia ,sistemul e la fel ca acolo in Scotia.
Toti sint zimbitori si politicosi ,dar abia se misca.
Asa ca nu te mai supara degeaba, si calmeaza-te.
Priveste si partea buna a lucrurilor.

Adar,am fost impresionata de pozicile cu beblusul tau.
E un bb tare frumos.

Ile21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara burtici frumoase cu bebei superbi!
Azi n-am reusit sa intru deloc si vad ca deja ati mai deschis un capitol. Felicitari mamicilor care stiu deja ce-or sa aibe si daca am numarat eu bine se pare ca pana acum avem oficial 11 muschetari si 9 printese. Chiar sunt curioasa cum o sa fie pana la urma.
Eu inca nu stiu ce-o sa am, e puturos/a si nu vrea sa-mi de-a nici un semn, dar poate c-astept prea mult de la prima sarcina cand nu am decat 15 w + 5 days. Azi mi-am facut un alt test de sange - Maternal Serum Screen - si sper sa iasa si asta la fel de bine ca cel de sindrom down. Cert este ca mie nu-mi place sub nici o forma nici un fel de injectie, drept urmare de cate ori trebuie merg la analize de sange imi vine sa . In rest nu prea avem probleme si parca in ultima vreme nici nervoasa nu prea mai sunt.
V-am acum si am sa incerc sa citesc din urma si sa va scriu, putin mai tarziu.

Zuzilici cu-n pitic
" target="_blank">
mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by TweetyGeo

Buna fetelor! Am fost ieri la dr. ginecolog. Mi-a zis ca sangerarea a fost din cauza candidozei, ca s-a iritat mucoasa vaginala prea rau. Mi-a dat sa iau Polyginax ovule tim de 12 zile. Mi-a zis sa iau iar vitamine, de data asta Elevit. Si m-a trimis la cardiolog sa vada cum mai stau cu aritmia si ce-mi recomanda. O sa merg chiar azi la control, la un dr. cardiolog foarte bun de aici de la noi: Predescu.
Multumesc ca v-ati facut griji pentru mine. Tot aici la Ploiesti o sa nasc, v-am mai zis motivele. Cunosc si doua persoane de acolo: o moasa si o asistenta si sper sa ma ajute sa nasc cat mai usor. Una din ele mi-a spus ca o sa-l ajute si pe sotul meu sa-si vada odorul inainte sa ies de acolo si bineineles o sa ma lase si pe mine sa-l vad.
Haideti ca am ramas in urma cu cititul. Ma intorc sa mai citesc ceva si apoi o sa va mai scriu.
A, mai am si eu o intrebare: in ce lege scrie cat va fi indemnizatia de mama la anu' si alte prevederi despre asta? E vreo ordonanta de urgenta sau inca nu s-a hotarat?
19 fix

BB mic a lui GEO

Tweety sanatate multa si sa sper ca n-ai probleme cu inimioara. Iti admir curajul de-a naste la maternitatea din Ploiesti si sper sa se mai schimbe cate ceva in bine pana cand o fi sa nasti.
Inca o data sanatate multa si ai grija de tine si bebik.

Zuzilici cu-n pitic
" target="_blank">
mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar

Ia uitati aici mandrelor, ce ziceti ????????
Bebe 17 sapatamani se cheama pozele noi si sunt la bebe so la bebe 2d...

Vizionare placuta....

adar si zgubi-dubi 17+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Adar fericito ce bebik frumos ai. Si ce de pozici ai nu-mi vine sa cred. Eu n-am primit mai mult de una doua la fiecare echo. Sper sa-mi iau inima-n dinti si sa ii cer si eu mai multe pozici la urmatorul echo.
Te pupic si ai grija de bebik.

Zuzilici cu-n pitic
" target="_blank">
mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Zuzilici, cit de mic e piticu tau mic? Ca dau click pe “mic” si nu se deschide tickeruuuu’. Catrinel & bb mik

Catrinel Nu stiu de ce nu vrea ca mie tare mult imi place acest ticker. Incearca aici si zi-mi daca se vede ceva, te rog.
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Zuzilici cu-n pitic
" target="_blank">
mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, trebuie sa-ti alungi gandurile pesimiste ca nu-ti faci bine nici tie si nici lui puiut. Ascult-o pe Tcelen ca a trecut prin asta si stie ea ce stie. Si sa nu te mai aud zicand ca nasti pe drum si alte prapastii, dupa cum te stiu eu ii mananci pe aia numai sa se ocupe de tine cum trebuie.

Ma bucur ca ti-a placut bebicul meu, Tcelen. Iar burtica ai vazut, mi-a crescut asa tare dintr-o data ca ma intreb oare bine mi-au calculat astia saptamanile sau nasc odata cu tine...

Adar, frumoase poze si clare, eu n-am stiut sa scanez asa frumos pozele lui bb...

Azi mi-a zis colega mea care e si ea gravidutza (dar in sapt 21) ca il simte pe bebe cum misca dar nu la pipait ci are o senzatie de balonare ca si cum ar avea gaze, plus gadileli. Ori asa ceva am si eu seara (cam de vreo sapatamana) dar nu stiu exact daca e bb sau altceva. Voi cum simtiti? Eu ma asteptam sa fie ceva mai evident, lovituri in toata regula. Poate bebeul meu e mai cuminte si mai lenes? Nu m-as supara...

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare burtici! Am de recuperant, nu gluma... Saptamana asta am stat prost cu timpul liber, ieri cel putin mi-a ajuns cutitul la os! Oricat as admira si aprecia eu sistemul asta japonez de munca temeinica, ieri mi-a venit de hac! Si azi am o gramada de treaba prin casa, s-au adunat toate de facut, barbatul a racit... nu ca s-ar fi rupt cu treaba de altfel, dar acum... nici macar nu mai pot spera sa ma ajute catusi de putin...

Serj bine ai revenit! Cand iti reintri in ritm vrem povestiri si poze din vacanta.

TweetyGeo, tre sa ai mare curaj sa nasti la o maternitate asa cum ai descris-o tu... daca nu sunt alte alternative, asta e, nu ai ce face. Lasa ca are grija Doamne Doamne si ingerasul de voi!

Andreea Georgiana asteptam pozicile cu burtica cum ai promis. Eu una zic sa renunti la epilatul cu ceara deocamdata... Si pe mine ma seca parul de pe burta dar asta e... Inainte era ca un ax de puf blond, nici nu se observa, acum pentru ca s-a intins pielea de pe burta s-a schimbat directia axului si s-a si innegrit puful ala... tare urat! Ziceti si voi, parul de pe cap imi cade in prostie si in schimb imi creste pe burta Oare ma transform???? Eu am 7 kg in plus pana acum, la 19 saptamani Mi se pare foarte mult! Voi ajunge balena pana la 40! Si pe cuvantul meu daca mananc mult. Nu am mai pus gura pe o cioco sau o praji sau o inghetata din primul trimestru de sarcina.

Kim sper sa nu-ti dea multa bataie de cap fibromul ala! Saracuta de tine.... Ce de-a scenarii faci! De ce nu incerci sa-ti directionezi imaginatia in alte directii? Incearca un scenariu de film, de telenovela... Intr-adevar epidurala se practica dar doctorii de aici nu o recomanda. Se incearca sa se mearga pe natural cat mai mult, Din cauza asta sunt si foarte stricti cu greutatea, caci daca mama se ingrasa prea tare si bebe creste mare ingreuneaza nasterea naturala si pot aparea complicatii... Insaaaa mie mi-e frica de epidurala mai tare decat de nasterea naturala . Mai ales ca am auzit ca ramai cu dureri de spate dupa. Mie imi ajung astea care le am acum. Nu mai vreau altele in plus! Insa cine stie ce va fi.

Aida, ai dreptate cu nasterea! Daca s-au decurcat altele, tre sa ne descurcam si noi! Multzam pentru incurajari! Deci pana la urma ce e cu chestia aia de sub piele? De la ce a aparut? Se resoarbe singura, se opereaza?

Zuzilici si Catrinel insanatosire grabnica si nu va lasati doborate de o raceala! Zuzilici ti-am vazut ticker-ul. Mai asteapta putin ca il vei simti in curand pe bebe. Eu la 16 saptamani fara un pic am inceput sa bag de seama. Catrinel si eu beau jumatate de cescuta de cafea pe zi, cand sunt la servici! Tare-i bunaaa... FELICITARI pentru rezultatul la amnio si pentru printesa!!! Si eu l-am visat pe bunicul meu (Dumnezeu sa-l ierte) imediat ce am aflat ca sunt gravida si se bucura foarte tare ca voi avea un bebe si ma felicita! Insa nu a precizat daca e fetita sau baietel... Si nu mai plange din orice ca il faci si pe bebe sa planga!!! "Fii barbata, Zoe!"

Mai fetelor, tare mi-ati dat de lucru cu pozele!!!!! Catrinel, Kim, Dea, MP, Andan, Aida nu am ratat nici un album, nici o poza! Sunteti niste frumoase cu toatele! Cred ca bebeii de martie aprilie 2006 or sa iasa cu totii niste staruri!

Tina si Adar i-am vazut si pe puii vostri! Sa va traiasca! Adar interesant primul site dat de tine! Ce minune! Pe mine ma fascineaza... Tu inca nu ai aflat sexul lui bebe, sau nici nu vrei sa-l stii?

Dananita cam nasol obiceiul tau de a dormi pe burtica? Tre sa incerci sa te dezobisnuiesti. Ce te faci cand va creste burta mare?

Aileana FELICITARI si CASA DE PIATRA! Asteptam pozele de la nunta si vesti de la eco!

MP vei fi o mamica de doi cavaleri tare tinerica si frumusica! Burtica mea cred si eu ca e mai mare din moment ce m-am ingrasat cu 7 kg . Abia astept sambata viitoare sa vad ce-mi zice doctorul. Sper sa fie totul OK cu burtica si sa nu ma certe ca am luat prea mult in greutate. Mai e jumate de drum de parcurs si eu nu mai as mai avea voie sa iau decat 3 kg. Cine stie daca nastem in aceeasi zi... Mai sunt Noe si Liliprejbeanu cu aceeasi data la UM.

Lady Hawk ceva vesti de la eco?

Dianad mult curaj si sper sa duci sarcina cu bine pana la capat! Ai mare grija de tine si de burtica!

Ciuf eu la masina dau drumul la caldura numai la picioare, in rest pot sa inghet ca nu conteaza.... Insa referitor la chestiile electrice de incalzit sa stii ca aici in Japonia iarna se practica covoarele, mesele si paturile electrice. La ei cum e obiceiul sa te asezi pe jos, in fiecare casa au covoare electrice, apoi in pat, sub cearceaf se pune la fel, o patura electrica si mai sunt traditionalele masute (kotatsu se cheama) cu un dispozitiv electric sub ele, se acopera cu o patura (ca o fata de masa mai lunga si mai groasa) si te bagi acolo cu picioarele si cu fundul sub masa si beai ceai verde, stai la taclale, tragi un pui de somn.... Eu prima data am avut un soc sa vad cum dormea socra-meu sub masa, invelit cu fata de masa cum ar veni.... Asa ca in concluzie... cred ca nu are ce sa fie periculos pentru bebe... altmiteri ar fi fost toti copii japonezi vatamati...

Biuta, poate testul alfa-fetoproteic a iesit pozitiv din cauza diabetului... Nu stiu, zic si eu... Oricum capul sus si ai incredere in ingerasul lui bebe ca o sa-l fereasca de tot ce e rau!

FlorentinaE felicitari pentru rezultatul la amnio si pentru cavaler! Mai e hopul cu fibromul de trecut dar lasa ca va fi bine!

Laura de cand ai scris ca ai uterul tare eu tot imi pipai si imi imping degetele in burta incercand sa determin duritatea, dar nimic... Mi se pare ca e tot timpul tare... Sau asa trebuie sa fie? Tare frustrant mai e sa nu-ti spuna la eco sexul lui bebe. Daca nu ne spun nici saptamana viitoare sarim la ei la beregata, ce zici?!

Tina nu stiu ce sa spun de ficateii de pasare, dar ficatul de vita chiar l-a recomandat nutritionista la curs docmai datorita faptului ca este bogat in fier. Cat despre vitamina A nu a pomenit nimic. Si eu zic sa te calmezi si s-o take it easy, ca n-or fi aia chiar asa de prosti acolo... Incearca sa ai incredere, stiu ca e mai greu cu adaptarea si cu intelesul sistemelor astea diferite, dar totusi esti in Anglia, (Scotia, ma rog...) nu in Zimbabue... Hai te rog eu, nu te mai stresa. De obicei medicamentele lor sunt mai slabe si poate au efect intarziat. Daca vezi ca nu trece in doua zile, te duci iar la doctor, ca doar ce ai de facut?!

Delia si Zuzilici mama ce pofta de iarna mi-ati facut! Vreau si euuuu!!!!! Aici la mine in oras nu ninge, dar e un frigalau de-ti clantane dintii in gura... Ar trebui sa ma deplasez mai la munte pentru ceva zapada dar parca mi-e frica sa nu se intample vreoceva cu burtica in timpul ala... Delia esti o curajoasa sa pleci de Craciun in Romania. Nici mie nu mi-ar strica o astfel de plimbare dar mi-e frica sa ma incumet... ma pastrez pentru la vara! Imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sotul tau... lasa-l nu-l mai baga in seama si focalizeaza-te asupra lui bebe... poate cand se va vedea tatic isi va schimba atitudinea, mai ales ca va avea o mandrete de flacau!

Tcelen ma bucur sa aud ca te simti mai bine!

Catrinutza felicitari pentru Maria! Si eu daca e fetita tot Maria vreau sa o cheme!

Pupici la toata lumea, un week-end frumos si o saptamana usoara!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna burtici!
M-am intors pentru un moment la servici si am mai citit ce ati mai scris, asta ca sa nu am prea mult de citit cand ma intorc din concediu Am incercat sa imi creez un ticker.........sa vedem ce iese!
Va pup pe toate!

Daniela 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;33/st/20060404/dt/7/k/783a/preg.png">

Mergi la inceput