Aspirante optimiste (161)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liana,Mirela sar´mana de incurajari .Adevarul este ca is in butoi rau de tot.Aici a venit iarna,ninge...si mie iarna imi da asa o stare de bine,dar acum is tare trista.Imi doresc sarbatori de iarna cu bb,chiar cu bb in burtik pt inceput,dar cred ca nici anul asta nu mi se v-a implini visul...ce sa zic?!?Chiar is trista rau acum,dar sper sa-mi revin repede!

pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana,scumpa mea...ce fel de dureri ai avut? Ca eu am avut niste dureri care m-au speriat!
fata!

Mergi la inceput

Flory!De ce tristetea asta? Nu e voie! Roaga-te la Doamne-Doamne si, o sa vezi ca pana la urma bb va veni!Stiu cum e sa iti doresti asta, mai ales in preajma sarbatorilor, dar hai sa nu lasam tristetea, sa ne diminueze sperantele...hai afara din butoi!

Mergi la inceput

Simonette iti doresc din suflet sa fie bine si peste cateva zile sa vii cu vestea cea mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Laurici fata(nici vorba de babe)macar tu le-ai vazut liniutele eu NICIODATA.Dar poate ca e mai bine sa nu le vad.Fetia ta se lasa prea mult asteptata (ca orice femeie care se respecta)dar vine ea fii far grija.
Flori nu fii trista ca poate vine mosu'cu un cadou si atunci sa te vad ce faci?

toate fetele

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare!!!
Brrrr... e un frig afara!!
Simonette poate daca iei un no-spa iti mai trece , ca ala relaxeaza si muschii abdominali.Altceva nu stiu ce sa-ti spun sa iei.Sa fie intr-un ceas bun!!

Offf.. Flori mergem inainte ca n-avem altceva de facut.

Am fost si eu azi la Plafar si am intrebat de tincutura de maghiran si aia de acolo mi-a spus ca ea nu a auzit de asa ceva , si imi dadea ceai de maghiran.Ala e bun sa-l iau in combinatie cu tincura de branca ursului?
Am vorbit azi cu o tipa care mi-a fost recomandata de cineva care avea cam aceleasi probleme ca si mine cu trompele, si o s-o mai sun luni sa vad daca pot sa ma duc marti la ea sa-mi dea plantele care sunt pentru bai de sezut cu ele si ar desfunda trompele. Voi ati auzit de asa ceva??Tipa care mi-a zis de ea are acum 2 copii.Acum la cate am facut ce mai conteaza ca o fac si p-asta,nu?

Week-end placut tuturor !
Va pupacesc pe toate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Floriciko,ai iesit deja? Ca eu ti-am scris mesaj si, cand colo, tu imi scriai mie! Multumesc de urare

Mergi la inceput

Simonette,adevarul e ca nu in fiecare luna ma simt asa nasol.Sunt luni in care trec mult mai usor peste dezamagirea de a vedea ca CM nu ma ocoleste,insa acum...Te pup dulce .Sigur imi voi reveni,ca...n-am incotro

Mergi la inceput

DanaP, merci scumpa...am luat si no-spa si supozitoare cu carpicon...acum ma simt mai bine!
Mult noroc in implinirea visului de a avea un si tie!

Mergi la inceput

Asi,sa ai guritza aurita .Imi doresc din suflet ca la toate fetele sa ne aduca Mosul un test cu 2 liniute.

Danutza .Asa-i,trebuie s-o luam de la capat,ce altceva sa facem?!?

Simonette,n-am iesit,sunt aici si deja ma simt mai bine,avand in vedere incurajarile si vorbele voastre frumoase

Mergi la inceput