Aspirante optimiste (161)
Raspunsuri - Pagina 4
asi spune:
Laurici
Nu intrebarea m-a intrigat, care pana la urma e normala ca doar nu eu lucru cere-l faci pe 2 zile, ci fata care zicea ca e gravida si ca nu il doreste dar ii face sotului pe plac.Asta mi se pare aberant.Parca el vrea o pereche de pantofi care tie nu-ti plac dar il lasi sa-i cumpere pentru ca asa vrea el.
lauricipani spune:
asi, am intzeles iubiream mea! asta este!!! si eu m-am intrebat chestia asta cand am avut 2 liniutze, numai la gandul ca pot sa o iau de la capat iar si iar ma inebuneste. N-am ce sa fac, sunt incurabila...o iau mereu de la capat.
MirelaV, spor la servici...si mai este si Sambata si e o vreme de facut copii afara. Mai bine fugi acasa, fa o baie fierbinte cu ceva aromatizant si o sa fie mai bine.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
MirelaV spune:
neata!
Laurici, am o zi atat de plina azi..k n-am timp sa ma simt in 
cat despre copii...umm..n-am cu cine ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
lauricipani spune:
MirelaV, ce sa spun ... o zi cat mai usoara iti doresc!

Si eu sunt ocupata, imi pregatesc iar sotzul pentru plecare in Grecia, o sa fiu iar singura 10 zile. E mai bine ca pleaca pana ma refac eu.
Nu stiu de ce nu incepe sa-mi curga. De cateva zile am ceva rosu dar f putin si numai cand ma duc sa fac pp. Mai astept pana saptamana viitoare si ma duc la control.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
Liana30 spune:
am intrat sa va salut..azi ma pregatesc sa merg la un botez.
va pupacesc pe toate dar in mod special pe tine "babutzoooo" ![]()
![]()

![]()

![]()

![]()

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
flori76 spune:
La mine au venit rushii![]()
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
MirelaV spune:
Laurici..bine k pt o perioada scurta de timp esti singura..
cat despre..nu sta asa....cum ti se pare ceva in neregula...fuga la dr.
eu acum va parasesc...tre sa ajung in 30 min max in dorobanti..si sunt in criza ![]()
ne auzim later
Flori...next...nu pune la sufletel chiar daca e greu..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Liana30 spune:
flori76 imi pare rau
fata sa treaca supararea..si cum spun eu..CAPUL SUS..SI MERGEM.... INAINTE

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
simonette spune:
Dupa o absenta de doua zile, revin ca sa va 

si sa va spun ca eu am avut dureri cumplite de burtica, dupa inseminare.
Acum ma simt mai bine!
Va doresc la toate "zile insorite!!! si din partea mea 

Liana30 spune:
bine ai venit simo mi-a fost dor de tine..
si eu am avut dureri da au trecut acum sunt bine

pupici
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"