Aspirante optimiste (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

adicu, ai reusit sa vb cu Corina Neamtu?tb sa o sun si eu sa-i zic rezultatele la analize.
vale, la mine a durat o saptamana pana mi-a dat rezultatul la DHEA-S.
mai dar de ardit mai stiti ceva?ia ca ar tb sa o dam disparuta, ca prea a trecut mult timp de cand nu a aparut.
ancutaw cand reusesti sa te regasesti prin holurile de la cp poate mai treci si pe aici.

fetele toate, chiar daca nu v-am mentionat

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

georgicule

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lauriciule .
Dar chiar asa, Ardituza ce o mai face? Cred ca a trecut destul de mult timp de cand nu a mai dat nici un semn de viata.

Pup toate fetilii astea optimiste.

Mergi la inceput

Georgicule, i-am trimis dimineata un mesaj ca n-am vrut sa o sun la ora asta si vad ca inca nu mi-a raspuns. Daca aflu ceva va anunt! Nu ma gandesc decat la mama ei (Doamne fereste) ca stiu ca nu era bine. Eu ma rog pentru ea sa fie bine si sa fi fost doar f ocupata.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Laurici, si eu i-am dat un mail azi de dimineata si nu mi-a raspuns. Ma rog sa fie totul OK cu ea.
Tu cum mai stai cu recuperarea?

Pupici.

Mergi la inceput

Va la cateva ore ca am de treaba!
Pup

Laurici
-Theodore Roosevelt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna fetelor!
Eu peste cateva ore am programarea la doctor inainte mergeam cu speranta si incredere, acum merg doar asa sa ma aflu in treaba

va pup

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna dimineata la toata lumea. La mine ziua 32 si nimic, dar v-am zis ca luna trecuta a venit la 50 deci astept.(desi de luna asta sunt pe tratament si ar trebui sa se regleze) Nu am simptome, si nici teste de sarcina nu vreau, pt ca nu mai vreau 1 liniuta. Promit sa va tin la curent
Mananc foarte mult de la un timp (si nu ca mi-ar fi foame, ci pur si simplu simt nevoia sa mananc), credeti ca poate fi de la brocriptina sau de la duphaston?

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Floricika, de la medicamente nu cred sa fie, ar fi bine sa fie de la altceva si sa ne dai tu vestea cea mare

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupic pe toate

sunt in figa...revin.eu
multam pentru

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput