Aspirante optimiste (161)
Raspunsuri - Pagina 13
tumpi spune:
neata la toata lumea, va urez o saptamana excelenta.
Laurici , ma simt mai bine, desi nu excelent, dar bag acum un magneziu si sper sa-mi mai revin.si vaiiiiiiiiii sunt asa de invidioasa pe tine, vreau si eu masaj, sper sa ajung saptamana asta, desi nu stiu cand ca am un program super incarcat.
SI tare as vrea sa ajung sa-mi fac o radiografie la coloana ca de cand ma tine sa ajung.
toate fetele si iaca de la mine cate o
-ricica
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
zamfir.mel spune:
fetelor va urez o saptamana placuta si sper sa ne dati cat mai multe vesti bune.va 
pe toate
mel
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor, sper sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si plina de surprize.
Tumpi, ca tot veni vorba de masaj: ar fi indicat sa faci mai ales reflexogen. Eu am inceput masajul acum 7 ani si ma ajuta foarte tare. Dupa operatia de SE am lasat doar 1 zi si l-am reanceput cu masaj accentuat pe psihic si am reusit sa trec repede si cu bine de faza de depresie, inerenta dealtfel in situatii ca a mea. La mine a dat rezultate!!!
Si baga magneziu ca este foarte bun, eu incepand de azi iau aspacardin care contine si magneziu ca eu am si un prolaps de valva mitrala si sa sti ca-mi face foarte bine.
A inceput sa-mi curga destul de tare azi, m-am cam speriat dar mai astept sa vad cum este. Deocamdata nu ma doare, doar o mica senzatie de neplacut, oricum ma simt bine ca am intrat in normal cat de cat.
pup toate frumoasele!!!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
tumpi spune:
laurici, 1.5 ani am facut refexo, dar stiu ca in perioada mentruatiei nu este indicat, asa ca ai grija.
adevarul e ca m-am simtit f bine in perioada acea,dar acum nu mai am unde sa fac, fiinca maseuza mea a suferit un accident si de atunci nu mai mi-am gasit pe cineva de incredere.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
Am intzeles Tumpi, dar de ce nu e bine in perioada CM?
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
tumpi spune:
o pb ar fi ca surgerile vor fi foarte abundente si nu face bine totusi sa zgandari ceea ce tb lasat sa decurga normal
lauricipani spune:
m-am lamurit!

Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
MirelaV spune:
Buna dimineata fetele...io ... dupa noaptea mea alba .. 
sa aveti o zi calda..k afara-i tare frig..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
lauricipani spune:
MirelaV cand tu te trezeai io abea trageam pe dreapta
Sper sa ai o zi buna!!!
Laurici ![]()
-Theodore Roosevelt
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele, optimiste, dupa cum observ!
Va doresc o saptamana cat mai placuta!
Pup toate fetilii.