Copilasi Balante (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54661&whichpage=1" target="_blank">Prima parte
Listuta cu Balantuci
13 si 10
23 Septembrie 2004
Vlad (Herra)
24 Septembrie 2003
Emi (RaluD)
24 Septembrie 2004
Nicoleta-Cristina (badjoke)
25 Septembrie 2004
Alexandra (Ellen)
29 Septembrie 2003
Andra Maria (Liliac1)
1 Octombrie 1997
Andrei (andanii)
1 Octombrie 2002
Andrei (isabelle)
2 Octombrie 2004
Alexia Maria(mcm)
3 Octombrie 2002
Andreea (Daisy)
3 Octombrie 2003
Alin Cristian (Lory_k)
Nicolas Alexandru (Theiuta)
3 Octombrie 2004
Marina (sanziana72)
4 Octombrie 2005
Laura (Lucia_B)
5 Octombrie 2003
…(Monicar)
7 Octombrie 2004
Sara Ioana (greierash78)
Alexandru (Ana_miti)
8 Octombrie 2004
Alesio (Pufymic)
10 Octombrie 2004
Raluca Maria (andora)
Ioana - Alexandra (Naty)
14 Octombrie 2004
Amalia (mihaela amalia)
15 Octombrie 2003
Andreea (Scumpioara)
19 octombrie 2004
Robert-Cristian (Crismir)
20 Octombrie 2003
George Vlad (nonna)
----------------------------------------------
Va asteptam cu drag
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Raspunsuri
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui
Multa sanatate tuturor balantucilor bonlavioare si insanatosire grabnica.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
mihaela amalia spune:
Buna fetelor, si eu am un balanta....nascuta pe 14 oct 2004
Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
herra spune:
bun venit!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ellen spune:
Mihaela, bine ati venit printre balantuci.
V-am trecut si pe voi in lista. Deja fetele conduc detasat cu 11 la 7
ellen spune:
Fetele, ce sa fac eu cu o balantica mica neobosita care ar sta non-stop treaza?
Nu mai vrea sa mai mearga la culcare. E jale mare cand vine noaptea. De vro 4-5 zile nu mai reusesc sa o adorm, ar vrea sa se joace incontinuu. Poate imi dati si mie niste ideii ca nu mai stiu ce sa mai fac.
liliac1 spune:
ellen Oboseste-o, n-o lasa la pranz sa doarma mult, eventual da-i un ceai/lapte mai caldutz inainte de culcare!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
ellen spune:
Liliac, offff ca nu mai stiu ce sa mai fac. Eu zic ca o obosesc destul de mult, dar probabil nu e suficient. Problema este ca de obosita este obosita, se vede, se freaca la ochisori, casca, dar cand e vorba sa ne culcam incepe distractia. Plange ca din gura de sarpe cand ne asezam in pat. Urla cat urla apoi se da repede jos din pat si iese din camera (asta cand este usa doar apropiata nu inchisa de tot) sau se duce si plange la usa ca un catelus ca sa-i deschid usa.
Daca in timp ce ne jucam devine foarte obosita isi ia o pernuta si se intinde pe jos cu capul pe pernuta. Sta asa max. 5 min (nu doarme, se uita la noi si rade) iar cand noi speram ca in sf. s-a linistit se ridica de-odata super fresh si cu chef de joaca. Probabil nu o s-o mai las sa se linisteasca nici macar alea 5 min.
herra spune:
vai, Ellen, sper sa nu trec si eu prin asta...
de obicei Vlad se linisteste (si adoarme) la aproximativ o ora dupa baia din fiecare seara;
in cazuri rare si fericite adoarme imediat dupa, suge putin si adoarme...asta in zilele cu un singur somn, cel de pranz, de maxim doua ore.
cand era mai mic il puneam in patul lui, se intorcea cu spatele la noi si se culca; acum sta in pat cu noi, ne jucam cu diverse chestii, se mai agata de veioza (am din aia in peret, cu un brat care deja atarna cam suspect) razand la noi - ceva de genul - credeti ca ma intereseaza ca n-am voie?! - si intr-un final apoteotic il rezem de mine, il mangai pe cap si atipeste.
dar se lupta si el cu somnul din toate puterile...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ellen spune:
Herra, offf, sper sa nu treci prin asa ceva ca tare rau mai este.
Eu am renuntat sa mai stau cu ea in brate si sa ma chinui sa o adorm. Stateam cate 2-3 ore (3 persoane cu schimbul) pe putin pana adormea si daca o mutam din locul respectiv riscam sa se trezeasca si sa o luam de la capat...asa ca am trecut la metoda binecunoscuta de a o lasa sa planga. Nu am avut inima sa o las singura in camera (oricum vroiam sa vad eu cum se comporta), asa ca am stat intinsa pe pat si nemiscata si am vazut tot ce facea.
In prima zi, a plans 30 min dupa care s-a linistit brusc si in 5 min dupa ce s-a linistit a adormit bustean.
In a 2-a zi, a plans doar 10 min, dar a adormit mai greu cam dupa 20 de min de cand nu a mai plans.
In a 3-a zi, a plans cam 20 de min si in 10 min dupa ce nu a mai plans, a adormit.
In a 4-a zi, a plans 15 min si in 5 min dupa a adormit.
A 5-a zi e azi ...sper sa fie mai bine ca pana acum.
Oricum, deja in max. jumatate de ora dupa ce o pun in patut adoarme si doarme bustean....mult mai bine decat 2-3 ore de plans si chinuit sa adoarma.
Sper sa nu dureze prea mult cu plansul asta ca dupa prima zi la cum plangea deja imi venea sa renunt. Acum e mult mai bine, adica plange ea dar nu se compara cu plansul ala pe care-l avea in prima zi.
Deja ieri cand am iesit dupa 20 de min din camera nu-mi venea sa cred.
Daisy spune:
Fetelor,
Am mai atasat 2 albume de poze cu balantzuca mea; la noi a fost Halloween-ul iar Deea a fost Easter Bunny, roz, cu codita alba:)
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca